להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.3.4) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח)
-
@אפרים-ד כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.3.4) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
@מנדי יש מכשירים שיעבוד רק עם ברקוד במכשיר מאופס.. בכל אופן תוכל לנסות להשבית עם רוט את האפליקציות עם החשבונות
מה הכונה ברקוד? כי לאפס את המכשיר עשיתי ולא עזר,
להשבית את האפליקציות, הכוונה לכל אפליקציות גוגל? -
@מנדי תכנס בהגדרות ותחפש חשבונות ותראה למי שיש חשבון ותשבית אותו אני מתכוון יותר לחשבונות של אפליקציות של סמסונג וכמובן גם גוגל
-
אחרי חפירות והרבה נסיונות, הבעיה אצלי היא שהטאבלט שלי סמסונג עם רוט, והבעיה כנראה קשורה ל- KNOX של סמסונג, ראיתי באשכול של קיידרואיד שאין לזה פתרון,
@מנדי כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.3.4) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
אחרי חפירות והרבה נסיונות, הבעיה אצלי היא שהטאבלט שלי סמסונג, והבעיה כנראה קשורה ל- KNOX של סמסונג, ראיתי באשכול של קיידרואיד שאין לזה פתרון,
יש לזה פתרון והוא קצת מסובך אבל אני אנסה להסביר הרעיון הוא שמוסיפים עוד חשבון של משהו אחר ואז בתוכנה של קיידרואיד היא מזהה את החשבון הנוסף ומסירים אותו ומתקינים מיד בלי לנתק את המכשיר את הקיידרואיד וזה עובד
מקווה שהסברתי מספיק ברור... -
@מנדי כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.3.4) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
אחרי חפירות והרבה נסיונות, הבעיה אצלי היא שהטאבלט שלי סמסונג, והבעיה כנראה קשורה ל- KNOX של סמסונג, ראיתי באשכול של קיידרואיד שאין לזה פתרון,
יש לזה פתרון והוא קצת מסובך אבל אני אנסה להסביר הרעיון הוא שמוסיפים עוד חשבון של משהו אחר ואז בתוכנה של קיידרואיד היא מזהה את החשבון הנוסף ומסירים אותו ומתקינים מיד בלי לנתק את המכשיר את הקיידרואיד וזה עובד
מקווה שהסברתי מספיק ברור...@DYDY6137 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.3.4) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
מקווה שהסברתי מספיק ברור...ניסיתי, וכאן זה לא עוזר,
-
אחרי חפירות והרבה נסיונות, הבעיה אצלי היא שהטאבלט שלי סמסונג עם רוט, והבעיה כנראה קשורה ל- KNOX של סמסונג, ראיתי באשכול של קיידרואיד שאין לזה פתרון,
-
@למה-באתי כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.3.4) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
@מנדי זה לא יעבוד על טאבלט סמסונג?
אני עם רוט לא הצלחתי,
טאבלט ללא רוט לא אמור להיות בעיה@מנדי אתה יכול לנסות להפעיל שם קיידרואיד עם ברקוד אחרי איפוס באמצעות 2 מכשירי אנדרואיד ואם זה יעבוד אני יוכל לתאם את זה גם ל secure guard (וכבר עשיתי גם משהו אוניברסלי..)
https://mitmachim.top/topic/79349/שיתוף-אפליקציה-להתקנת-קיידרואיד-ממכשיר-אנדרואיד-באמצעות-ברקוד-qr-בטא-אפליקציה-נוספת-לusb -
עובד על נגן M36?
@iosi-poli תודה רבה! -
עובד על נגן M36?
@iosi-poli תודה רבה!@שלמה-רביב עובד, אבל ספציפית בM36 אי אפשר להסיר את ההרשאה של האפליקציה, אז לא כדאי להסתיר אפליקציות, כי יכול להיות שלא תוכל להחזיר אותם (זה באג נדיר יחסית)
-
@מנדי אתה יכול לנסות להפעיל שם קיידרואיד עם ברקוד אחרי איפוס באמצעות 2 מכשירי אנדרואיד ואם זה יעבוד אני יוכל לתאם את זה גם ל secure guard (וכבר עשיתי גם משהו אוניברסלי..)
https://mitmachim.top/topic/79349/שיתוף-אפליקציה-להתקנת-קיידרואיד-ממכשיר-אנדרואיד-באמצעות-ברקוד-qr-בטא-אפליקציה-נוספת-לusb -
@אפרים-ד
ניסיתי וזה ההודעה שהתקבלה,
מה. זה אומר?
יש לך משהו שחוסם שיהיה מנהל מכשיר אחר
תנסה לבדוק האם יש מנהל מכשיר זה נמצא באבטחה -
@אפרים-ד
ניסיתי וזה ההודעה שהתקבלה,
מה. זה אומר?
יש לך משהו שחוסם שיהיה מנהל מכשיר אחר
תנסה לבדוק האם יש מנהל מכשיר זה נמצא באבטחה -
@מיישה
דבר נוסף, התקנתי את החסימה הזאת על מולטימדיה ברכב,
עובד מעולה, אבל ברשימת אפליקציות לחסימה, לא מופיע האפליקציות של גוגל כגון כרום, מפות וכדו' מה יכול להיות הסיבה?@מנדי כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.3.4) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
@מיישה
דבר נוסף, התקנתי את החסימה הזאת על מולטימדיה ברכב,
עובד מעולה, אבל ברשימת אפליקציות לחסימה, לא מופיע האפליקציות של גוגל כגון כרום, מפות וכדו' מה יכול להיות הסיבה?אתה צריך לשנות בפילטר שיציג אפליקציות מערכת
-
@שלמה-רביב עובד, אבל ספציפית בM36 אי אפשר להסיר את ההרשאה של האפליקציה, אז לא כדאי להסתיר אפליקציות, כי יכול להיות שלא תוכל להחזיר אותם (זה באג נדיר יחסית)
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.3.4) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
אבל ספציפית בM36 אי אפשר להסיר את ההרשאה של האפליקציה
גם לא דרך הריקוברי?
-
@מנדי תבדוק אם היה מחובר איזה בלוטוס