להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח)
-
@iosi-poli האם מתוכננת לצאת גרסה של תוכנת ההתקנה בקובץ dmg עבור משתמשי mac? (אני יודע שלא הרבה משתמשים בזה..)
@מכור-להאקינג.. אוכל ליצור לך תוכנה קטנה מקומפלת למק, אבל אין לי שום דרך לבדוק אותה.
@החפץ-בעילום-שם-0 אכן כן, ניתן להסיר בכל שלב.
@YOLEVI אתם צודקים, אוסיף בעתיד אפשרות לפתיחה זמנית של הסרת חשבונות. -
@מכור-להאקינג.. אוכל ליצור לך תוכנה קטנה מקומפלת למק, אבל אין לי שום דרך לבדוק אותה.
@YOLEVI אתם צודקים, אוסיף בעתיד אפשרות לפתיחה זמנית של הסרת חשבונות.@iosi-poli מה אם אפשרות הסרה באנדרואיד 13 שלא עובד כרגע (ניסיתי על M36ׂ)?
-
@iosi-poli מה אם אפשרות הסרה באנדרואיד 13 שלא עובד כרגע (ניסיתי על M36ׂ)?
-
@YOLEVI אתם צודקים, אוסיף בעתיד אפשרות לפתיחה זמנית של הסרת חשבונות.@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
@YOLEVI אתם צודקים, אוסיף בעתיד אפשרות לפתיחה זמנית של הסרת חשבונות
רק על ידי קוד או גם בלי הקוד?
כי אם זה גם בלי הקוד אז לכאורה יוכלו להסיר גם את החשבון הרטשון שנליו הfrp -
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
@YOLEVI אתם צודקים, אוסיף בעתיד אפשרות לפתיחה זמנית של הסרת חשבונות
רק על ידי קוד או גם בלי הקוד?
כי אם זה גם בלי הקוד אז לכאורה יוכלו להסיר גם את החשבון הרטשון שנליו הfrp -
@YOLEVI אני לא סתום... כמובן שיצטרכו קוד.
כשאני חושב על זה עכשיו, אולי אוסיף את זה להגנות הליבה.@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
אני לא סתום.
לא חשבתי לרגע אל תדאג...
רק ציינתי ליתר ביטחון -
@iosi-poli מה עם הבאג שבגלילה נלחצים הלחצנים?
תוקן? -
@iosi-poli מה עם הבאג שבגלילה נלחצים הלחצנים?
תוקן? -
@iosi-poli כשגוללים את האפשרויות במסך הניהול נלחצות לבד האפשרויות
-
@iosi-poli כשגוללים את האפשרויות במסך הניהול נלחצות לבד האפשרויות
-
השקעתי איזה 20 דקות ויצרתי אפליקצית שיחזור, לגרסת הבטא של האפליקציה.
האפליקציה מיועדת למי שלא מצליח להסיר את ההגנה מההגדרות.
אשמח לתגובות על זה.
אפליקצית השיחזור תהיה עד לגרסה 1.0, שאז אני ישנה את חתימת האפליקציה ואפליקצית השיחזור לא תעבוד יותר.
יש לכבות הגנה נגד התקנות לפני שיחזור.
האפליקציה - SecureGuard Recover App.apk(@דובי-ג )
-
@iosi-poli מה אם אפשרות הסרה באנדרואיד 13 שלא עובד כרגע (ניסיתי על M36ׂ)?
-
זה מסיר אחריות מהמכשיר?
יש לי טאבלט של בלאקויוו (אנדרואיד 11), או שמישהו יודע אם מסתובב גירסאות של המכשירים הללו באינטרנטלא שהוא באחריות, אבל זה נותן לי אינדיקציה
פשוט עם קיידרואיד אני לא מסתדר, ניסיתי.
לרב המפתח היקר, ממך דווקא אני לא מצפה לתשובה, כי כמו שאמרת אתה לא לוקח אחריות כרגע, אני לא מצפה לוודאות של 100 אחוז אבל לכיוון כמה זה בטוח -
============== אני לא לוקח אחריות על שימוש באפליקציה כלל!! ==============
שימו לב!
האפליקציה לא נועדה להיות כמו קיידרואיד כלל! (לא שיש לי סיכוי לעשות משהו דומה...)שימו לב!!!
האפליקציה כרגע בבטא, ואני לא ממליץ כלל להתקין את זה על מכשירים אמיתיים !
רק על אמולטורים!
אלא אם כן יש לכם גיבוי מלא למכשיר!.
גרסת האנדרואיד הנתמכת בעיקרון היא מאנדרואיד 8.1.
רוב גרסאות האנדרואיד לא נבדקו!
אשמח אם תבדקו ותתנו משוב..
=========== סיסמה ברירת מחדל: yossi6547 =============יעוד האפליקציה: ניטור וחסימת פונקציות מסוימות במכשירי אנדרואיד.
.
.
.
צילומי מסך:.
.יכולות האפליקציה:
- חסימת התקנות
- חסימת אפשרויות מפתחים.
- חסימת הוספת חשבונות.
- חסימת WIFI
- חסימת שיתוף קבצים בבלוטוס (קבלה ושליחה)
- חסימת נתונים ניידים
- חסימת נקודה חמה
- חסימת התקנות מגוגל פליי
- חסימת אפליקציות נבחרות
- חסימת מחיקת אפליקציות
- חסימת איפוס המכשיר
- (חדש (גרסא 0.2)):
- האפליקציה עוצבה מחדש!
- חסימת בלוטוס לגמרי
- חסימת שיחות נכנסות
- חסימת שיחות יוצאות
- חסימת העברת קבצים בUSB
- חסימת שינוי קוד המכשיר
- חסימת איפוס דרך FRP
הערה חשובה: חסימת הFRP פועלת בצורה הזאת: מתקינים את האפליקציה, כשבמכשיר אין חשבון גוגל! ולאחר ההתקנה מוסיפים חשבון גוגל דרך אפליקצית החסימה, ואם איפסת את המכשיר, החסימה תדרוש את הסיסמה של חשבון הנגוגל הראשון שהכנסת.
יכולות מיוחדות:
חסימת האינטרנט לגמרי.
משתמש בVPN וירטואלי כדי לחסום את האינטרנט לגמרי.ניטור שיחות. (פונקציה בבדיקה!)
משתמש בשירות ברקע כדי לשמור את כלל השיחות ביומן שנמצא בהגדרות האפליקציה.
האפליקציה - SecureGuard MDM.apk
לחסומים - SecureGuard MDM.zip
תוכנת ההתקנה - SecureGuard MDM.exe
**כפתור ה"נתינת הרשאה" בתוכנה לא עובד! יש להריץ ב"פקודה מותאמת אישית" (בתוכנה) את הפקודה הבאה:adb shell dpm set-device-owner "com.secureguard.mdm/com.secureguard.mdm.receivers.DeviceAdminReceiverImpl"
יש להתקין דרך התוכנה, ולא דרך התקנת APK רגילה.
(תפתחו את התוכנה לפני שאתם מנסים להתקין את הAPK...)(דורש אפשרויות למפתחים פתוח, וUSB Debugging פועל!)
שימו לב!
יש להתקין, ומיד לאחר מכן להגדיר כDevice Owner!
אין לפתוח את האפליקציה תוך כדי!קוד המקור - SecureGuard MDM.zip (לא מעודכן, יתעדכן בהמשך.)
אפליקצית שיחזור - SecureGuard Recover App.apk
(תהיה זמינה עד גרסה 1.0)האפליקציה כרגע בבטא, ומומלץ לבדוק אותה לפני שמשתמשים בה!
מצאת באג? אשמח לשמוע עליו...
האפליקציה נוצרה באמצעות AI.
התיכנון שלי לאפליקציה הוא כזה:
1.לתקן את כל הבאגים שקיימים בתוכנה
2.להוסיף "קבלת הרשאות דרך רוט.
3.להוסיף את"חסימת רוט" שתשתמש בהרשאות רוט כדי לחסום. (יקח לי זמן להגיע לזה.)
יש לכם הצעה לפיצ'ר? תגיבו!באגים קיימים באפליקציה:
תכונת "חסימת שינוי קוד נעילה" לא עובדת בכל המכשירים.
תכונת "ניטור שיחות" לא מנטרת שיחות נכנסות.
אי אפשר להחריג אפליקציות למחיקה.
חסימת שיחות נכנסות לא עובדת בכל המכשירים
תהנו!@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
איזה?
-
זה מסיר אחריות מהמכשיר?
יש לי טאבלט של בלאקויוו (אנדרואיד 11), או שמישהו יודע אם מסתובב גירסאות של המכשירים הללו באינטרנטלא שהוא באחריות, אבל זה נותן לי אינדיקציה
פשוט עם קיידרואיד אני לא מסתדר, ניסיתי.
לרב המפתח היקר, ממך דווקא אני לא מצפה לתשובה, כי כמו שאמרת אתה לא לוקח אחריות כרגע, אני לא מצפה לוודאות של 100 אחוז אבל לכיוון כמה זה בטוח -
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
איזה?
-
@א.ר. זה לא מסיר שום אחריות!
זה על MDM רבנו, הAPI הרישמי של Google, איך זה יסיר את האחריות...@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
זה על MDM רבנו, הAPI הרישמי של Google, איך זה יסיר את האחריות...אם אני רוצה mdm בלי frp (בהנחה שזה בכלל אפשרי, אני די בוּר בזה) אני צריך גם כן להוריד קודם את כל החשבונות?
-
זה על MDM רבנו, הAPI הרישמי של Google, איך זה יסיר את האחריות...אם אני רוצה mdm בלי frp (בהנחה שזה בכלל אפשרי, אני די בוּר בזה) אני צריך גם כן להוריד קודם את כל החשבונות?
-
@א.ר. כן. וזה אפשרי, אתה צריך לבטל את "הגנת איפוס"
ואפשר להתקין גם עם ניפוי באגים אלחוטי כמו קיידרואיד או שצריך דווקא תוכנת התקנה?
-
@א.ר. כן. וזה אפשרי, אתה צריך לבטל את "הגנת איפוס"
ואפשר להתקין גם עם ניפוי באגים אלחוטי כמו קיידרואיד או שצריך דווקא תוכנת התקנה?