להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח)
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
@משה-ג.כ ניסית את התוכנה??? היא מכילה ADB בתוכה!
לא צריך לעשות כלום!@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
תוכנת ההתקנה - SecureGuard MDM.exe
**התוכנה כרגע לא עובדת! יש להתקין עם ADB ואז להריץ את הפקודה הבאה:התוכנה עובדת או לא?
אם עובדת אז כדאי שתערוך ותכתוב את זה -
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
@משה-ג.כ ניסית את התוכנה??? היא מכילה ADB בתוכה!
לא צריך לעשות כלום!@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
**התוכנה כרגע לא עובדת! יש להתקין עם ADB ואז להריץ את הפקודה הבאה:התוכנה עובדת או לא?
אם עובדת אז כדאי שתערוך ותכתוב את זה -
שימו לב!!!
התוכנה כרגע בבטא, ואני לא ממליץ כלל להתקין את זה על מכשירים אמיתיים !
רק על אמולטורים!
אלא אם כן יש לכם גיבוי מלא למכשיר!@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
שימו לב!!!
רק על אמולטורים!
אלא אם כן יש לכם גיבוי מלא למכשיר!על מה אתה מדבר אל תוכנת ההתקנה או על האפליקציה?
-
@למה-באתי כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
כמו קיידרואיד לעניין איפוס ריקוברי ולכן זה לא יעזור..
לא ידעתי, אבל כמו שכתבתי קידרואיד את לא מצליח להתקין אותו על הנגן, אז אני ינסה את החסימה הזאת,
לא נעים לי לנפץ את הבלון..
לפעמים צריך לעשות את זה.....
אגב, אפשר ליצור בשניה סימן מים. יש לך קוד מקור.
מה זה אומר סימן מים?
@iosi-poli כתב להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח)
ניסית את התוכנה??? היא מכילה ADB בתוכה!
לא צריך לעשות כלום!הכל טוב כבר הסתדרתי אני עכשיו עושה את החסימה העדכן כשזה עבד!!
תודה רבה לכם על העזרה - אלופים!!מה זה בעצם אלטומטור?? זה תוכנה??
-
שימו לב!!!
רק על אמולטורים!
אלא אם כן יש לכם גיבוי מלא למכשיר!@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
שימו לב!!!
רק על אמולטורים!
אלא אם כן יש לכם גיבוי מלא למכשיר!על מערכת מולטימדיה זה בסדר כי יש דרך לצריבה חיצונית בבריק
-
שימו לב!!!
רק על אמולטורים!
אלא אם כן יש לכם גיבוי מלא למכשיר!על מערכת מולטימדיה זה בסדר כי יש דרך לצריבה חיצונית בבריק
-
@מיישה אבל למה לצרוב מחדש אם אפשר לנסות על אמולטור קודם?
(זה הגישה שלי לגבי האפליקציה הזאת...)@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
@מיישה אבל למה לצרוב מחדש אם אפשר לנסות על אמולטור קודם?
(זה הגישה שלי לגבי האפליקציה הזאת...)יותר נגיש ושימושי
בינתיים יומיים מושלם.
הכי אהבתי שאין את התחושה שאיזה חסימה נושפת לך בעורף. -
@YOLEVI אתה לא יכול להסיר אותו...
כי חייבים אותו בשביל הFRP.רק לוודאות שאני מבין נכון
החשבון גוגל הראשון שאני מכניס, אין אפשרות להסיר אותו בכלל? (או שיש אפשרות להסיר ואז אני יאבד את ההגנת frp?)ולאחר מכן ניתן להוסיף ולהסיר עוד חשבונות גוגל חופשי איך שאני מבין (אשמח לאישור)
יישר כח
-
החשבון גוגל הראשון שאני מכניס, אין אפשרות להסיר אותו בכלל? (או שיש אפשרות להסיר ואז אני יאבד את ההגנת frp?)ולאחר מכן ניתן להוסיף ולהסיר עוד חשבונות גוגל חופשי איך שאני מבין (אשמח לאישור)
יישר כח
@YOLEVI כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
יישר כח
כן. ויש לך אופציה בסינון לחסום חיבור של עוד חשבונות גוגל
-
@YOLEVI כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
יישר כח
כן. ויש לך אופציה בסינון לחסום חיבור של עוד חשבונות גוגל
-
@למה-באתי יישר כח
לגבי השאלה הראשונה שלי כן כמו הצד הראשון או השני?
המשתמש לא יכול למחוק את החשבון גוגל הראשון?@YOLEVI כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
@למה-באתי יישר כח
המשתמש לא יכול למחוק את החשבון גוגל הראשון?אאל"ט לא. תתקנו אותי אם אני טועה. אולי פשוט תנסה?
-
@למה-באתי יישר כח
המשתמש לא יכול למחוק את החשבון גוגל הראשון?אאל"ט לא. תתקנו אותי אם אני טועה. אולי פשוט תנסה?
@למה-באתי כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
אולי פשוט תנסה
זה מה שאני יעשה, חשבתי שיוצר האפליקציה ידע לענות לי אבל נראה שהוא לא כאן כרגע
אם המשתמש יכול למחוק אז בעצם אין הגנת frp....
-
אולי פשוט תנסה
אולי פשוט תנסה
אפשר רק להוסיף משתמשים, אי אפשר להסיר כלל.
-
============== אני לא לוקח אחריות על שימוש באפליקציה כלל!! ==============
שימו לב!
האפליקציה לא נועדה להיות כמו קיידרואיד כלל! (לא שיש לי סיכוי לעשות משהו דומה...)שימו לב!!!
האפליקציה כרגע בבטא, ואני לא ממליץ כלל להתקין את זה על מכשירים אמיתיים !
רק על אמולטורים!
אלא אם כן יש לכם גיבוי מלא למכשיר!.
גרסת האנדרואיד הנתמכת בעיקרון היא מאנדרואיד 8.1.
רוב גרסאות האנדרואיד לא נבדקו!
אשמח אם תבדקו ותתנו משוב..
=========== סיסמה ברירת מחדל: yossi6547 =============יעוד האפליקציה: ניטור וחסימת פונקציות מסוימות במכשירי אנדרואיד.
.
.
.
צילומי מסך:.
.יכולות האפליקציה:
- חסימת התקנות
- חסימת אפשרויות מפתחים.
- חסימת הוספת חשבונות.
- חסימת WIFI
- חסימת שיתוף קבצים בבלוטוס (קבלה ושליחה)
- חסימת נתונים ניידים
- חסימת נקודה חמה
- חסימת התקנות מגוגל פליי
- חסימת אפליקציות נבחרות
- חסימת מחיקת אפליקציות
- חסימת איפוס המכשיר
- (חדש (גרסא 0.2)):
- האפליקציה עוצבה מחדש!
- חסימת בלוטוס לגמרי
- חסימת שיחות נכנסות
- חסימת שיחות יוצאות
- חסימת העברת קבצים בUSB
- חסימת שינוי קוד המכשיר
- חסימת איפוס דרך FRP
הערה חשובה: חסימת הFRP פועלת בצורה הזאת: מתקינים את האפליקציה, כשבמכשיר אין חשבון גוגל! ולאחר ההתקנה מוסיפים חשבון גוגל דרך אפליקצית החסימה, ואם איפסת את המכשיר, החסימה תדרוש את הסיסמה של חשבון הנגוגל הראשון שהכנסת.
יכולות מיוחדות:
חסימת האינטרנט לגמרי.
משתמש בVPN וירטואלי כדי לחסום את האינטרנט לגמרי.ניטור שיחות. (פונקציה בבדיקה!)
משתמש בשירות ברקע כדי לשמור את כלל השיחות ביומן שנמצא בהגדרות האפליקציה.
האפליקציה - SecureGuard MDM.apk
לחסומים - SecureGuard MDM.zip
**כפתור ה"נתינת הרשאה" בתוכנה לא עובד! יש להריץ ב"פקודה מותאמת אישית" (בתוכנה) את הפקודה הבאה:adb shell dpm set-device-owner "com.secureguard.mdm/com.secureguard.mdm.receivers.DeviceAdminReceiverImpl"
יש להתקין דרך התוכנה, ולא דרך התקנת APK רגילה.
(תפתחו את התוכנה לפני שאתם מנסים להתקין את הAPK...)(דורש אפשרויות למפתחים פתוח, וUSB Debugging פועל!)
שימו לב!
יש להתקין, ומיד לאחר מכן להגדיר כDevice Owner!
אין לפתוח את האפליקציה תוך כדי!קוד המקור - SecureGuard MDM.zip (לא מעודכן, יתעדכן בהמשך.)
האפליקציה כרגע בבטא, ומומלץ לבדוק אותה לפני שמשתמשים בה!
מצאת באג? אשמח לשמוע עליו...
האפליקציה נוצרה באמצעות AI.
התיכנון שלי לאפליקציה הוא כזה:
1.לתקן את כל הבאגים שקיימים בתוכנה
2.להוסיף "קבלת הרשאות דרך רוט.
3.להוסיף את"חסימת רוט" שתשתמש בהרשאות רוט כדי לחסום. (יקח לי זמן להגיע לזה.)
יש לכם הצעה לפיצ'ר? תגיבו!תהנו!
@iosi-poli האם מתוכננת לצאת גרסה של תוכנת ההתקנה בקובץ dmg עבור משתמשי mac? (אני יודע שלא הרבה משתמשים בזה..)
-
ראשית כל @iosi-poli יישר כח עצום
דבר שני האם ניתן להתקין על מולטימדיה לרכב
יישר כח -
יישר כח -
יישר כח