להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח)
-
@עם-ישראל-חיי באיזה אנדרואיד זה?
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.1) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
כנראה
5.1 sdk 22 -
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.1) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
כנראה
5.1 sdk 22@עם-ישראל-חיי נכון, 5.1 לא נתמך כרגע בגלל שחסימת האינטרנט שם בעיתית מאוד.
-
מישהו הציע לי רעיון תנסה להגשים אותו. אופציה להתקנת אפלקיציות ע"י הmdm רק מתוך חנות אפליקציות כשרה שמוגדרת כלומר, לא כמו כל החסימות שמשאירות רוט ומתקינים ע"י רוט אלא שפשוט הMDM יחסום את התקנת האפלקיציות שהם לא מתוך החנותץ
-
שימו לב!
תכונת "חסימת שינוי קוד נעילה" לא עובדת כרגע!!
תכונת "ניטור שיחות" לא מנטרת שיחות נכנסות!
אי אפשר להחריג אפליקציות למחיקה!
חסימת שיחות נכנסות לא עובדת בכל המכשירים כרגע!@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
חסימת שיחות נכנסות לא עובדת בכל המכשירים כרגע!
אין כזו פונקציה בAPI של MDM
-
@למה-באתי הממממ.... אולי אוכל לעשות כזה דבר:
לאפליקצית SecureGuard יהיה גישה להתקנת אפליקציות, והחנות "תקרא" לאפליקציה, וכך היא תוכל להתקין.
אני יראה, בכל אופן, אחלה רעיון!@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
@למה-באתי הממממ.... אולי אוכל לעשות כזה דבר:
לאפליקצית SecureGuard יהיה גישה להתקנת אפליקציות, והחנות "תקרא" לאפליקציה, וכך היא תוכל להתקין.
אני יראה, בכל אופן, אחלה רעיון! -
@עם-ישראל-חיי נכון, 5.1 לא נתמך כרגע בגלל שחסימת האינטרנט שם בעיתית מאוד.
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
@עם-ישראל-חיי נכון, 5.1 לא נתמך כרגע בגלל שחסימת האינטרנט שם בעיתית מאוד.
הנה הפרטים מהADB
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד SecureGuard MDM , (בטא 0.2) (מבוססת על MDM) (קוד פתוח):
חסימת שיחות נכנסות לא עובדת בכל המכשירים כרגע!
אין כזו פונקציה בAPI של MDM
-
@iosi-poli אז תשתמש בזה
https://github.com/AshiVered/nophone
חייגן ללא שיחות כלל.