להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2)
-
@למה-באתי מוזמן לפתוח דיון כאן
https://mitmachim.top/category/15/תוכנות-בהתקנה-אוטומטית-yaron-s-team -
@פיהוק תתקין גררסה אחרונה של האפליקציה, פשוט תוריד מחדש מהקישור, זה תוקן בגרסה האחרונה, אם זה מה שאתה מתקוון (בהגדרות של A אייבלוק)
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
ה אחרונה של האפליקציה, פש
התקנתי היום דרך התוכנה של @cfopuser, זה אמור להיות הגרסא האחרונה לא?!
והייתי מחובר לרשת ככה שנראה לי שהוא עדכן את הגרסא. -
האם זה לא בעייה חוקית.. או הלכתית..
יש דברים הרבה יותר גדולים להתחיל להתווכח עליהם מאשר לגבי נטגארד ביוחד שכאן זה לא על מנת להרוויח
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
ה אחרונה של האפליקציה, פש
התקנתי היום דרך התוכנה של @cfopuser, זה אמור להיות הגרסא האחרונה לא?!
והייתי מחובר לרשת ככה שנראה לי שהוא עדכן את הגרסא. -
יש דברים הרבה יותר גדולים להתחיל להתווכח עליהם מאשר לגבי נטגארד ביוחד שכאן זה לא על מנת להרוויח
-
-
עדכוןןןןןןןןןןןןןןן (עדכון מצב, לא עדכון לאפליקציה...)
עבדתי כל הלילה על סקיצה ראשונית לפונקציות של הקיוסק, והתוצאה לפניכם...
אני עובד על העידכון הזה כמה ימים, אז....
(זה אולי חצי מהפונקציות שהולך להיות שם...)
זה לא יהיה העצוב חד משמעית!
הוא יהיה מטיריאל 3 משובח בעז"ה, וכמובן כל הבאגים שאולי שמתם לב אליהם אני יטפל בהם, ואני מודע עליהם לפני שחשבתם להסתכל מה ההקפצה החדשה בהתראות...דרך אגב - דרישת מינימום לקיוסק - אנדרואיד 7...
וזה לא הולך להשתנות לטובה, אולי לרעה... -
אל תחשבו לרגע שזה קל:
אני חוטף בוטלופים באמולטורים פה...
זה נהיה קשה מרגע לרגע..חשבתי שהיית עושה את זה עם קומפוז, למה חזרת למערכת הישנה ?
-
אל תחשבו לרגע שזה קל:
אני חוטף בוטלופים באמולטורים פה...
זה נהיה קשה מרגע לרגע..חשבתי שהיית עושה את זה עם קומפוז, למה חזרת למערכת הישנה ?
-
@elie1105 בכוונה - למען עריכה קלה של הXML למי שלא יודע איך לעבוד עם זה
כמוני למשל...
פשוט רציתי שלא יתחילו לבלבל לי את השכל - "אני במולטידיה - המסך לא מתאים לי" - בלה בלה בלה...
וגם עשיתי XML רק לקיוסק.
כמוני למשל...
פשוט רציתי שלא יתחילו לבלבל לי את השכל - "אני במולטידיה - המסך לא מתאים לי" - בלה בלה בלה...
וגם עשיתי XML רק לקיוסק.
לא הבנתי, XML לא יותר קשה מקומפוז ?
-
כמוני למשל...
וגם עשיתי XML רק לקיוסק.
לא הבנתי, XML לא יותר קשה מקומפוז ?
-
@u88 אם אתה מסתבך, אני הולך לכתוב מדריך מסודר כולל צילומי מסך איך בדיוק להפעיל את האפליקציה הזאת ולתת הרשאת adb
@שאול-208 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
אני הולך לכתוב מדריך מסודר כולל צילומי מסך איך בדיוק להפעיל את האפליקציה הזאת ולתת הרשאת adb
ברוך ה' נכתב
https://mitmachim.top/post/1010047 -
@שאול-208 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
אני הולך לכתוב מדריך מסודר כולל צילומי מסך איך בדיוק להפעיל את האפליקציה הזאת ולתת הרשאת adb
ברוך ה' נכתב
https://mitmachim.top/post/1010047 -
הוא יהיה מטיריאל 3 משובח בעז"ה, וכמובן כל הבאגים שאולי שמתם לב אליהם אני יטפל בהם, ואני מודע עליהם לפני שחשבתם להסתכל מה ההקפצה החדשה בהתראות...דרך אגב - דרישת מינימום לקיוסק - אנדרואיד 7...
וזה לא הולך להשתנות לטובה, אולי לרעה...@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
הוא יהיה מטיריאל 3 משובח בעז"ה, וכמובן כל הבאגים שאולי שמתם לב אליהם אני יטפל בהם, ואני מודע עליהם לפני שחשבתם להסתכל מה ההקפצה החדשה בהתראות...תהנו - https://drive.google.com/file/d/1isDp96po5p7DdPMZae28Xj****2WItgQn3i4/view?usp=sharing
דרך אגב - דרישת מינימום לקיוסק - אנדרואיד 7...
וזה לא הולך להשתנות לטובה, אולי לרעה...מי שמפעיל מצב קיוסק זה מנגן לו את השירים ברקע?
מחכים בקוצר רוח לעדכון
ופליזזזזזז אל תשכח את הנט גוארד -
הוא יהיה מטיריאל 3 משובח בעז"ה, וכמובן כל הבאגים שאולי שמתם לב אליהם אני יטפל בהם, ואני מודע עליהם לפני שחשבתם להסתכל מה ההקפצה החדשה בהתראות...תהנו - https://drive.google.com/file/d/1isDp96po5p7DdPMZae28Xj****2WItgQn3i4/view?usp=sharing
דרך אגב - דרישת מינימום לקיוסק - אנדרואיד 7...
וזה לא הולך להשתנות לטובה, אולי לרעה...מי שמפעיל מצב קיוסק זה מנגן לו את השירים ברקע?
מחכים בקוצר רוח לעדכון
ופליזזזזזז אל תשכח את הנט גוארד