להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2)
-
Exception occurred while executing 'set-device-owner':
java.lang.RuntimeException: Can't set package ComponentInfo{com.secureguard.mdm/com.secureguard.mdm.SecureGuardDeviceAdminReceiver} as device owner.
at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerServiceShellCommand.runSetDeviceOwner(qb/98467633 1ef5ced9f909b709f6df6925ecaf11c9528596ac8890406f049d0aec4edb0f2f:115)
at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerServiceShellCommand.onCommand(qb/98467633 1ef5ced9f909b709f6df6925ecaf11c9528596ac8890406f049d0aec4edb0f2f:354)
at com.android.modules.utils.BasicShellCommandHandler.exec(BasicShellCommandHandler.java:97)
at android.os.ShellCommand.exec(ShellCommand.java:38)
at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.onShellCommand(qb/98467633 1ef5ced9f909b709f6df6925ecaf11c9528596ac8890406f049d0aec4edb0f2f:13)
at android.os.Binder.shellCommand(Binder.java:1266)
at android.os.Binder.onTransact(Binder.java:1069)
at android.app.admin.IDevicePolicyManager$Stub.onTransact(IDevicePolicyManager.java:7130)
at android.os.Binder.execTransactInternal(Binder.java:1541)
at android.os.Binder.execTransact(Binder.java:1480)
אשמח שמישהו יעזור לי עם השגיאה הזו איפסתי כבר את המכשיר דרך הריקוברי ואין עליו חשבונות בכלל -
@iosi-poli לפני שהפעלת על המכשיר רוט זה עבד עכשיו הסרתי את הרוט וזה לא עובד
-
@iosi-poli לפני שהפעלת על המכשיר רוט זה עבד עכשיו הסרתי את הרוט וזה לא עובד
-
@iosi-poli נראה לי אתה צריך QR, יהיה בעז"ה גרסה הבאה.
מתי היא תצא -
@iosi-poli נראה לי אתה צריך QR, יהיה בעז"ה גרסה הבאה.
מתי היא תצא -
@iosi-poli אוקיי תודה מקווה שזה פתור את הבעיה
-
@פיהוק כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
משהו מוזר, התקנתי את האפליקציה בS20
ולא מוצג לי האפשרות של "הגדרות אפליקציה וטלפון" בעצם אני לא יכול לחסום אפליקצייה שאני רוצה במכשיר.מה יכולה להיות הבעיה?
אומנם כבר שאלתי אבל אף אחד לא הגיב לבעיה,
אשמח אם מישהו יענה אם הוא נתקל בכזו בעיה (ראיתי את זה בעוד מכשיר A10) -
האם אפשרי להשאיר פתוח להתקנות ומאידך לחסום את הגלישה גם לאפליקציות שיותקנו בעתיד למעט וויז ופנגו ? כך שיהיה אפשר להתקין אפליקציות אבל אפליקציות שדורשות אינטרנט פשוט לא יעבדו ?
@יחיאל-1-0 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
האם אפשרי להשאיר פתוח להתקנות ומאידך לחסום את הגלישה גם לאפליקציות שיותקנו בעתיד למעט וויז ופנגו ? כך שיהיה אפשר להתקין אפליקציות אבל אפליקציות שדורשות אינטרנט פשוט לא יעבדו ?
בעיקרון כן.
-
-
-
@cfopuser בעז"ה יהפוך לפרו ויחסם כמו שצריך בגרסה עתידית, כולל שירות שיוודא פעולה תקינה שלו.
@iosi-poli הפרו יתן הרבה דברים כמו חסימה של הוסטים לפי מצבים ועוד הרבה
-
-
@פיהוק כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
משהו מוזר, התקנתי את האפליקציה בS20
ולא מוצג לי האפשרות של "הגדרות אפליקציה וטלפון" בעצם אני לא יכול לחסום אפליקצייה שאני רוצה במכשיר.מה יכולה להיות הבעיה?
אומנם כבר שאלתי אבל אף אחד לא הגיב לבעיה,
אשמח אם מישהו יענה אם הוא נתקל בכזו בעיה (ראיתי את זה בעוד מכשיר A10) -
@cfopuser כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
הפרו לא עולה כסף?
-
@cfopuser כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
הפרו לא עולה כסף?