להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2)
-
@u88 כדי להתקין על מולטימדיות יש לך שני אופציות או להתקין מתוך המולטימדיה עצמה באמצעות אפליקצייה שמשמשת כטרמינל
אני זוכר ש @שניאור-שמח עשה על זה מדריך לא יודע איפה זה בדיוק אולי הוא יכול לקשר
אופצייה שנייה להפעיל דיבאג אלחוטי ולהתחבר מהמחשב
גם נראה לי קיים מדריכים בפורום
-
@שליטה-מרחוק יכול להיות!
וזה מוזר מאוד, באיזה גרסת אנדרואיד זה? (זה נראה כמו 5.1...)@iosi-poli גם אצלי במולטימדיה עם אנדרואיד 11 ראיתי שאפשר להדליק ולכבות WIFI דרך מסך הגדרות מולטימדיה (הוא נותן ללחוץ על הכפתור אבל לא נותן להיככנס להגדרות)
והוא מתחבר אוטומטית לרשתות מוכרות...גם אני עם הגירסה 0.3.7 שכרגע הכי מומלצת למולטימדיה ובינתיים אני חושש לעדכן
-
@u88 כדי להתקין על מולטימדיות יש לך שני אופציות או להתקין מתוך המולטימדיה עצמה באמצעות אפליקצייה שמשמשת כטרמינל
אני זוכר ש @שניאור-שמח עשה על זה מדריך לא יודע איפה זה בדיוק אולי הוא יכול לקשר
אופצייה שנייה להפעיל דיבאג אלחוטי ולהתחבר מהמחשב
גם נראה לי קיים מדריכים בפורום
-
התחלתי לעבוד על הקיוסק (הוא יראה הרבה יותר טוב, זה רק ניסוי...)
כרגע הוא בלי כלום, אבל זה רק ההתחלה...
אי אפשר לצאת משום כפתור (מסך הבית, חזור, יישומים אחרונים, סטטוס בר - הכל נעול!
כמו כן אי אפשרא לעבוד ליישומים אחרים שלא אאפשרתם דרך יישומים שאפשרתם...@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
אי אפשר לצאת משום כפתור (מסך הבית, חזור, יישומים אחרונים, סטטוס בר - הכל נעול!
אולי כדאי שיהיה אפשרות להגדיר מה תהיה רמת הקיוסק,
למשל שיוכלו לבחור להשאיר את הסטטוס בר, כדי שיוכלו לחבר את השמע של המכשיר למולטימדיה של הרכב דרך הבלוטות. -
-
@cfopuser להתקין את האפליקציה הראשונה שהוא הביא שם
ואח"כ את האייבלוק
ולהעתיק ידני את כל השורת הפקודה
אין משהוא יותר פשוט -
@cfopuser להתקין את האפליקציה הראשונה שהוא הביא שם
ואח"כ את האייבלוק
אין משהוא יותר פשוט@u88 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
בתוך סקיור גוארד (גירסה 0.3.7...) מופיע הפקודה עם אפשרות העתקה, הכי נוח והכי מומלץ,
רק שימו לב שבנוסף לאותו מדריך צריך לפתוח את שני החלונות (האפליקציה שהובאה שם והניפוי באגים אלחוטי) אחד ליד השני על ידי פיצול מסך, משום שהמספר והקוד שם משתנים בכל יציאה ולכן זה צריך להיות פתוח כל הזמן). -
@u88 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
בתוך סקיור גוארד (גירסה 0.3.7...) מופיע הפקודה עם אפשרות העתקה, הכי נוח והכי מומלץ,
רק שימו לב שבנוסף לאותו מדריך צריך לפתוח את שני החלונות (האפליקציה שהובאה שם והניפוי באגים אלחוטי) אחד ליד השני על ידי פיצול מסך, משום שהמספר והקוד שם משתנים בכל יציאה ולכן זה צריך להיות פתוח כל הזמן).@שאול-208 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
רק שימו לב שבנוסף לאותו מדריך צריך לפתוח את שני החלונות (האפליקציה שהובאה שם והניפוי באגים אלחוטי) אחד ליד השני על ידי פיצול מסך, משום שהמספר והקוד שם משתנים בכל יציאה ולכן זה צריך להיות פתוח כל הזמן).
המדריך שהובא, (כאן) נערך.
-
רק שימו לב שבנוסף לאותו מדריך צריך לפתוח את שני החלונות (האפליקציה שהובאה שם והניפוי באגים אלחוטי) אחד ליד השני על ידי פיצול מסך, משום שהמספר והקוד שם משתנים בכל יציאה ולכן זה צריך להיות פתוח כל הזמן). -
@שאול-208 איך עושים פיצול מסך
אתה פותח את מסך יישומים אחרונים, לוחץ על סמל האפליקציה שאתה רוצה לפצל, ובחור ׳מסך מפוצל׳
-
אני לא יכול לקרוא את כל ה1248 פוסטים בנושא
מישהו יכול לעדכן
האם ניתן להסיר את החסימה הזו לאחר ההתקנה שלה - ללא בעיות?
האם צורכת המון סוללה?
האם שינוי הגדרות/הסרה מצריך סיסמה כמו קיידרואיד?
והאם צריך להסיר חשבונות מהמכשיר קודם?
נ.ב. והאם מומלץ... (יש לי כרגע קיידרואיד) -
אני לא יכול לקרוא את כל ה1248 פוסטים בנושא
מישהו יכול לעדכן
האם צורכת המון סוללה?
נ.ב. והאם מומלץ... (יש לי כרגע קיידרואיד)@אביגדור-ברמן כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
כן, למעט בנגן m36
@אביגדור-ברמן כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
האם צורכת המון סוללה?
לא
@אביגדור-ברמן כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
כן
כמובן, כמו כל אפליקציה לשליטה על המכשיר שהיא הופכת להיות המנהל במכשיר.
והאם מומלץ..
מצד האפליקציה, היא מאוד נוחה, השאלה מה הצרכים שלך.
ואם אתה רוצה להתקין על מערכת של רכב תתקין עד גרסה 0.3.7
-
כן, למעט בנגן m36
האם צורכת המון סוללה?
לא
כן
כמובן, כמו כל אפליקציה לשליטה על המכשיר שהיא הופכת להיות המנהל במכשיר.
והאם מומלץ..
מצד האפליקציה, היא מאוד נוחה, השאלה מה הצרכים שלך.
ואם אתה רוצה להתקין על מערכת של רכב תתקין עד גרסה 0.3.7
@שאול-208 הצרכים שלי - קיידרואיד (בגרסה וויז ומייל...)
אבל אם אפשרות לעוד כמה אפליקציות ספציפיות עם גישה לרשת (שעון חכם וכדו')
ואפשרות לעדכן אפליקציות מחנות גוגל - בכדי שלא יהיו בעיות
המכשיר שלי - דוגי S מיני - אנדרואיד 13 -
@שאול-208 הצרכים שלי - קיידרואיד (בגרסה וויז ומייל...)
אבל אם אפשרות לעוד כמה אפליקציות ספציפיות עם גישה לרשת (שעון חכם וכדו')
ואפשרות לעדכן אפליקציות מחנות גוגל - בכדי שלא יהיו בעיות
המכשיר שלי - דוגי S מיני - אנדרואיד 13@אביגדור-ברמן אם תרצה אני בשמחה מתקין לאנשים את החסימה ומסדר מה שצריך, בתנאי שהסיסמה נשארת אצלי היות ובחסימה זו בלחיצת כפתור אפשר לפתוח הכל
-
@אביגדור-ברמן אם תרצה אני בשמחה מתקין לאנשים את החסימה ומסדר מה שצריך, בתנאי שהסיסמה נשארת אצלי היות ובחסימה זו בלחיצת כפתור אפשר לפתוח הכל
@שאול-208 יש לי מי שישים סיסמה, אני רק רוצה לדעת שיהיה לי מה שאני צריך, וללא סיסמה לא ניתן לשנות
-
@שאול-208 יש לי מי שישים סיסמה, אני רק רוצה לדעת שיהיה לי מה שאני צריך, וללא סיסמה לא ניתן לשנות
@אביגדור-ברמן יש לך פשוט שליטה מלאה על המכשיר, אתה יכול לפתוח ולסגור כל מה שאתה רוצה.
-
@אביגדור-ברמן יש לך פשוט שליטה מלאה על המכשיר, אתה יכול לפתוח ולסגור כל מה שאתה רוצה.
@שאול-208 ואם בחרתי מה שאני רוצה ומה שאני רוצה זה אותם אופציות כמו שיש כרגע בחסימה של קיידרואיד, ועוד 2 אפליקציות, זה יעבוד לי אותו דבר כמו קיידרואיד?
וכן לגבי חיבור לחשבון גוגל, מתי מחברים - אחרי התקנה לפני שמירה של הגדרות? - כמו בקיידרואיד? -
@שאול-208 ואם בחרתי מה שאני רוצה ומה שאני רוצה זה אותם אופציות כמו שיש כרגע בחסימה של קיידרואיד, ועוד 2 אפליקציות, זה יעבוד לי אותו דבר כמו קיידרואיד?
וכן לגבי חיבור לחשבון גוגל, מתי מחברים - אחרי התקנה לפני שמירה של הגדרות? - כמו בקיידרואיד?@אביגדור-ברמן שוב כל אפליקציה תעבוד בגלל שכל החסימה היא רק חסימת גישה ואם התרת את הגישה לאפליקציה אז כל מה שיש באפליקציה פתוח,
אתה יכול להתחבר לחשבון גוגל רק כחשבון עבודה (היות והמכשיר הופך להיות משהו כמו מנוהל על ידי מקום העבודה שלך)