להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2)
-
חברה, אם אתם רוצים לעזור קצת בפיתוח החסימה - https://mitmachim.top/post/1007848
כרגע זה דחוף לי מאוד. -
שאלה: חסימת וייפי לא ראיתי שהוא מיד מכבה את הוייפי. אם הכונה שהוא רק מונע גישה להגדרות ויפי, מה יקרה אם יתקינו מנהל וייפי אחר כמו ויפי מנגר?
ומה קורה אם יש רשת שמורה וגוללים את המסך סטטוס בר והוא מוגדר להתחבר לרשת ידועה האם הוא מונע הדלקת הוויפי משם כי לפי מה שבדקתי זה לא מונע -
שאלה: חסימת וייפי לא ראיתי שהוא מיד מכבה את הוייפי. אם הכונה שהוא רק מונע גישה להגדרות ויפי, מה יקרה אם יתקינו מנהל וייפי אחר כמו ויפי מנגר?
ומה קורה אם יש רשת שמורה וגוללים את המסך סטטוס בר והוא מוגדר להתחבר לרשת ידועה האם הוא מונע הדלקת הוויפי משם כי לפי מה שבדקתי זה לא מונע@שליטה-מרחוק בעיקרון - אם אתה מכבה את הWIFI ואז חוסם - אף אחד לא יכול לדליק את זה לעולם.
לגבי אפליקציות אחרות - מקסימום תכבה מיקום או שינוים באפליקציות. -
@שליטה-מרחוק בעיקרון - אם אתה מכבה את הWIFI ואז חוסם - אף אחד לא יכול לדליק את זה לעולם.
לגבי אפליקציות אחרות - מקסימום תכבה מיקום או שינוים באפליקציות.@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
@שליטה-מרחוק בעיקרון - אם אתה מכבה את הWIFI ואז חוסם - אף אחד לא יכול לדליק את זה לעולם.
לגבי אפליקציות אחרות - מקסימום תכבה מיקום או שינוים באפליקציות.מיקום או שינוי אפלקציות זה אומר שההתקנות ישארו זמינים אך הוויפי שהוא מנסה להדליק (כמו ע"י ויפי מנגר) הוא לא יצליח ? כאילו איך כיבוי מיקום או שינוי באפלקציות אמור לחסום הדלקת וויפי דרך אפלקציה חיצונית
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
לגבי אפליקציות אחרות - מקסימום תכבה מיקום או שינוים באפליקציות.מיקום או שינוי אפלקציות זה אומר שההתקנות ישארו זמינים אך הוויפי שהוא מנסה להדליק (כמו ע"י ויפי מנגר) הוא לא יצליח ? כאילו איך כיבוי מיקום או שינוי באפלקציות אמור לחסום הדלקת וויפי דרך אפלקציה חיצונית
@שליטה-מרחוק תנסה, ואז תדבר...
מקסימום תשחק קצת בחסימות עד שתמצא את מה שחוסם את זה.. -
מקסימום תשחק קצת בחסימות עד שתמצא את מה שחוסם את זה..@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
מקסימום תשחק קצת בחסימות עד שתמצא את מה שחוסם את זה..למשל עכשיו נסיתי אז להכנס לויפי לא ניתן בהגדרות אבל ללחוץ על הכפתור המסומן כן עובד והוא מתחבר לרשת ידועה. חסמתי מיקום ולא הועיל. האם אין אפשרות חסימה ישירה לעצם ההפעלה של הויפי לא משנה מאיפה (במכשיר מסוים ראיתי שמנסים להדליק את הוויפי כתוב "מדיניות האבטחה מונעת זאת) ולא משנה מאיפה תדליק קובץ כזו הודעה
-
אולי זה בגלל שאני משתמש ב 0-3-7 ולא בחדש?
-
אולי זה בגלל שאני משתמש ב 0-3-7 ולא בחדש?
@שליטה-מרחוק יכול להיות!
וזה מוזר מאוד, באיזה גרסת אנדרואיד זה? (זה נראה כמו 5.1...) -
@שליטה-מרחוק יכול להיות!
וזה מוזר מאוד, באיזה גרסת אנדרואיד זה? (זה נראה כמו 5.1...)@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
@שליטה-מרחוק יכול להיות!
וזה מוזר מאוד, באיזה גרסת אנדרואיד זה? (זה נראה כמו 5.1...)אימולוטר LD (מקוה שלא יסקלו אותי שלא אמרתי את זה מראש)
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
@שליטה-מרחוק יכול להיות!
וזה מוזר מאוד, באיזה גרסת אנדרואיד זה? (זה נראה כמו 5.1...)אימולוטר LD (מקוה שלא יסקלו אותי שלא אמרתי את זה מראש)
@שליטה-מרחוק מוזרררר
תנסה את הגרסה העדכנית, היא כוללת שיפורים בחסימות! -
@iosi-poli ניסיתי להתקין את הnetguard דרך האפליקציה וזה לא מצליח להתקין (כתוב התקנה נכשלה בלי פירוט)
אני מדבר על הm36 -
@שליטה-מרחוק מוזרררר
תנסה את הגרסה העדכנית, היא כוללת שיפורים בחסימות!@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
@שליטה-מרחוק מוזרררר
תנסה את הגרסה העדכנית, היא כוללת שיפורים בחסימות!התקנתי את החדש הוא לא מצליח לחסום את הפעלת הוויפי או נתונים אולי אימולוטר עובד שונה
-
@שליטה-מרחוק מוזרררר
תנסה את הגרסה העדכנית, היא כוללת שיפורים בחסימות!@iosi-poli @שליטה-מרחוק אתה לא חוסם הדלקת ויפי רק הגדרות בתוך הויפי..
-
אם גוגל פליי חסוםעל ידי אפליקציות החסימה שבנושה הזה היה אפשר נגיד להכנס לגוגל פליי מהמחשב ולהתקין אפליקציות למכשיר עם החסימה?
@RearmostPant23 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
אם גוגל פליי חסוםעל ידי אפליקציות החסימה שבנושה הזה היה אפשר נגיד להכנס לגוגל פליי מהמחשב ולהתקין אפליקציות למכשיר עם החסימה?
?
-
@RearmostPant23 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
?
@RearmostPant23 דרך התקנה למכשיר אחר בחשבון?
התשובה היא לא, כי גוגל פליי מושבת.
זה פשוט לא יכול לעבוד. -
התחלתי לעבוד על הקיוסק (הוא יראה הרבה יותר טוב, זה רק ניסוי...)
כרגע הוא בלי כלום, אבל זה רק ההתחלה...
אי אפשר לצאת משום כפתור (מסך הבית, חזור, יישומים אחרונים, סטטוס בר - הכל נעול!
כמו כן אי אפשרא לעבוד ליישומים אחרים שלא אאפשרתם דרך יישומים שאפשרתם... -
התחלתי לעבוד על הקיוסק (הוא יראה הרבה יותר טוב, זה רק ניסוי...)
כרגע הוא בלי כלום, אבל זה רק ההתחלה...
אי אפשר לצאת משום כפתור (מסך הבית, חזור, יישומים אחרונים, סטטוס בר - הכל נעול!
כמו כן אי אפשרא לעבוד ליישומים אחרים שלא אאפשרתם דרך יישומים שאפשרתם...@iosi-poli תוכל גם להגדיר אפליקציה שתפתח ותינעל (כמו הוויז, שישר יפתח הוויז ולא יהיה ניתן לצאת ממנו)?
(כמו שקיים בנדרים פלוס) -
@iosi-poli תוכל גם להגדיר אפליקציה שתפתח ותינעל (כמו הוויז, שישר יפתח הוויז ולא יהיה ניתן לצאת ממנו)?
(כמו שקיים בנדרים פלוס)@יוסי-מחשבים בעיקרון כן, אבל זה קצת חסר תועלת....
אולי אני יעשה את זה בעדכון עתידי. -