להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2)
-
@iosi-poli בגרסה 0.4.2 אני לא רואה אפשרות:
בחר אפליקציות לחסימה.
הצג אפליקציות חסומות.מכשיר ג'לי סטאר, אנדרואיד 13 - בגרסאות קודמות של החסימה כן ראיתי את זה.
זה הוסר או מה יכול להיות?@תודה-לבורא-עולם נכון, תוריד את הגרסה האחרונה דרך שרשור העדכונים.
-
@תודה-לבורא-עולם נכון, תוריד את הגרסה האחרונה דרך שרשור העדכונים.
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
דרך שרשור העדכונים.
אאהה עכשיו רואה שהחזרת..
אממהה דרך כפתור העדכון באפליקצייה עצמה, בבדיקת עדכונים נרשם לי שזה הגרסה האחרונה?
ואז חשבתי שאני הכי מעודכן... -
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
דרך שרשור העדכונים.
אאהה עכשיו רואה שהחזרת..
אממהה דרך כפתור העדכון באפליקצייה עצמה, בבדיקת עדכונים נרשם לי שזה הגרסה האחרונה?
ואז חשבתי שאני הכי מעודכן...@תודה-לבורא-עולם אני מודע לזה...
אני יוסיף "הודעת עדכון חיצוני" לעדכונים של יכולים להיעשות דרך האפליקציה.
חלק מהעדכונים דורשים התקנה ידנית, וכנראה בעדכון הבא יצטרכו אפילו להסיר ולהתקין מחדש, בגלל שמסד הנתונים התחדש. -
תוכנת התקנה
כדי להקל על אלו שרוצים להשתמש באפליקצייה אבל לא רוצים להתקין adb ולוודא שיש להם את הגרסה העדכנית
חשבונות וכו'הכנתי תוכנת התקנה שבאה עם הוראות סרטוני הדרכה ועדכון אוטמטי בהצלחה
התוכנה זמינה כעת רק לווינדוס תמיכה למק ולינוקס תבוא בהמשך
אשמח אם יעדכנו אם יש באגים וכו'
להורדה https://drive.google.com/file/d/1r****BjWLHM0FWQqE5dUBcGr7Z-vDtA-UZ07/view?usp=sharing
להוריד כוכביות
-
תוכנת התקנה
כדי להקל על אלו שרוצים להשתמש באפליקצייה אבל לא רוצים להתקין adb ולוודא שיש להם את הגרסה העדכנית
להורדה https://drive.google.com/file/d/1r****BjWLHM0FWQqE5dUBcGr7Z-vDtA-UZ07/view?usp=sharing
להוריד כוכביות
-
תודה תותח איזה השקעה
הסינון חוסם דפדפנים פנימים של אפליקציות?
ואם אני ישאיר את הואצאפ הוא ישאר כמו שהוא (שלא תיהיה גישה ל עידכונים וערוצים)?
ולגבי הפרטיות המכשיר שלי נשמרת? -
@iosi-poli למה אני לא מוצא את האפשרות של חסימת אפליקציות (בחירה של האפליקציות מערכת)?
-
@iosi-poli למה אני לא מוצא את האפשרות של חסימת אפליקציות (בחירה של האפליקציות מערכת)?
-
@yj05485 אם אתה לא מוצא את חסימת אפליקציות בכללי, לך לשרשור העדכונים, יש שם תיקון לזה
אם אתה מתכוון לזה שאתה לא רואה אפליקציות מערכת, יש פילטריעם במסך החסימה, מצד שמאל למעלה.@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד A Bloq (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.2):
א מוצא את חסימת אפליקציות בכללי
התקנתי ועובד.
תודה רבה -
א מוצא את חסימת אפליקציות בכללי
התקנתי ועובד.
תודה רבה -
תוכנת התקנה
להוריד כוכביות