להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5)
-
@שימי-מנהרדעא לענד אם תשאיר מעדכן אפליקציות אין סיבה שלא יעבוד
@רוצהלדעת איך משאירים אותו פעיל?
-
@שימי-מנהרדעא כמו כל אפליקציה שאתה משאיר למצב קיוסק
-
@שימי-מנהרדעא כמו כל אפליקציה שאתה משאיר למצב קיוסק
@רוצהלדעת אה"נ, גם את זה אינני יודע איך עושים - כיצד אני משאיר את מעדכן אפליקציות על אפליקציות שאני מכניס לקיוסק?
-
האם יש דרך להתקין את ה MDM למרות שיש משתמש נוסף פעיל על המכשיר?
האם ניתן לייצר מעקף בדומה למעקף שמאפשר להשבית על ידי פקודות ADB אפליקציות עם חשבון על המכשיר כך שלא יפריע להתקין את ה MDM ואחר כך ניתן להחזיר את האפליקציה לחיים.בקיצור ניתן להשבית (לא למחוק) משתמש נוסף רק לצורך ההתקנה?
אשמח מאוד למצוא דרך לעשות את זה מדובר במכשיר של בחור עובד שרוצה להתקין סינון אבל יש משתמש נוסף שמשמש אותו לעבודה כך שלא ניתן למחוק את המשתמש ללא מחיקת דברים נוספים.
אני מתייג אתכם כי נראלי שאתם מתמצאים בתהליך ההתקנה
@cfopuser @אחוות-טרמפיסטים
אין בכוונתי להפריע חלילה. -
האם ניתן לייצר מעקף בדומה למעקף שמאפשר להשבית על ידי פקודות ADB אפליקציות עם חשבון על המכשיר כך שלא יפריע להתקין את ה MDM ואחר כך ניתן להחזיר את האפליקציה לחיים.בקיצור ניתן להשבית (לא למחוק) משתמש נוסף רק לצורך ההתקנה?
אשמח מאוד למצוא דרך לעשות את זה מדובר במכשיר של בחור עובד שרוצה להתקין סינון אבל יש משתמש נוסף שמשמש אותו לעבודה כך שלא ניתן למחוק את המשתמש ללא מחיקת דברים נוספים.
אין בכוונתי להפריע חלילה. -
אפשר רגיל, MDM בפשטות לא חוסם משתמשים נוספים אא״כ כך הגדרת בהגדרות.
@נחלס-דון לא ניתן להתקין רגיל...
MDM צריך מכשיר נקי ללא משתמש נוסף קיים. -
אין בכוונתי להפריע חלילה.@דוד-המלך-3 באתר ההתקנה אמור להיות אופציה לעקיפה, האופציה לא עובדת בכל המכשירים ובכל גרסאות האנדרואיד
-
הגדרתי במצב קיוסק שיציג אופציה של בלוטוס ו - ויי פי. זה מציג אותם אך הלחיצה עליהם לא עושה כלום. מישהו נתקל בבאג או יודע מה לעשות איתו?
בנוסף, בחנות עדכונים זה מסיים עדכון של אפליקציה מסוימת (כלומר את מד הטעינה של העדכון) ואז כותב בסוף שהעדכון נכשל, מה עושים?
-
רציתי להוציא עדכון בסיסי עכשיו, אבל אני רוצה להוסיף גם חסימת פרסומות ודברים בעייתיים כבר בגרסה הראשונה, וזה יקח לי קצת זמן.
-
@דוד-המלך-3 באתר ההתקנה אמור להיות אופציה לעקיפה, האופציה לא עובדת בכל המכשירים ובכל גרסאות האנדרואיד
@אביגדור-ברמן בטוח שזה גם בשביל משתמש נוסף?
מה הפקודה?
אני חושב שאתה טועה.
מכשיר Google pixel Pro 9 -
@iosi-poli
האם תהיה אפשרות רק להסתיר אפלקציות?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות