להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5)
-
@cfopuser תוכל לבאר? אם בכל מקרה יש חסימה של frp גם בלי שאני מפעיל אותה (אלא את חסימת איפוס דרך ההגדרות) אז מה מועילה ההגדרה הספציפית לfrp? רק לצורך הגדרת frp שלי? תודה וסליחה על החפירה...
לגוש"ע, לא כדאי לאפס את המכשיר אם לא הגדרתי frp משלי, אפילו שיש על המכשיר חשבון גוגל שלי ושלא הדלקתי את החסימת frp בהגדרות האייבלוק?@cfopuser תוכל לבאר? אם בכל מקרה יש חסימה של frp גם בלי שאני מפעיל אותה (אלא את חסימת איפוס דרך ההגדרות) אז מה מועילה ההגדרה הספציפית לfrp? רק לצורך הגדרת frp שלי? תודה וסליחה על החפירה...
לגוש"ע, לא כדאי לאפס את המכשיר אם לא הגדרתי frp משלי, אפילו שיש על המכשיר חשבון גוגל שלי ושלא הדלקתי את החסימת frp בהגדרות האייבלוק?אם לא ברור לך אם הסרת את הfrp או לא עדיף להסיר את ההגנה לפני.
זה על מנת לחסום את הגדרת איפוס בתוך אפליקציית ההגדרות לא קשור לfrp.
-
@cfopuser תוכל לבאר? אם בכל מקרה יש חסימה של frp גם בלי שאני מפעיל אותה (אלא את חסימת איפוס דרך ההגדרות) אז מה מועילה ההגדרה הספציפית לfrp? רק לצורך הגדרת frp שלי? תודה וסליחה על החפירה...
לגוש"ע, לא כדאי לאפס את המכשיר אם לא הגדרתי frp משלי, אפילו שיש על המכשיר חשבון גוגל שלי ושלא הדלקתי את החסימת frp בהגדרות האייבלוק?אם לא ברור לך אם הסרת את הfrp או לא עדיף להסיר את ההגנה לפני.
זה על מנת לחסום את הגדרת איפוס בתוך אפליקציית ההגדרות לא קשור לfrp.
@cfopuser אז כתבתי - ברור לי שלא הגדרתי את הסרת הfrp בהגדרות האייבלוק, אלא רק חסמתי איפוס דרך ההגדרות. אתה אומר אם כן - כפי שהבנתי מהתחלה, שזה לא אמור להשפיע על האיפוס דרך fastboot?
-
@cfopuser אז כתבתי - ברור לי שלא הגדרתי את הסרת הfrp בהגדרות האייבלוק, אלא רק חסמתי איפוס דרך ההגדרות. אתה אומר אם כן - כפי שהבנתי מהתחלה, שזה לא אמור להשפיע על האיפוס דרך fastboot?
@שימי-מנהרדעא ההגדרה מופעלת אוטומטית למיטב זכרוני גם אם לא הפעלת אותה.
-
@שימי-מנהרדעא ההגדרה מופעלת אוטומטית למיטב זכרוני גם אם לא הפעלת אותה.
@cfopuser יש לי דף פירוט כזה עם ההגדרות חסימה שמופעלות וזה לא מופיע בה. האם זה אומר שזה לא חסום? או רק שלא הפעלתי זאת ידנית?
-
יש צורה אולי בהגדרות של אייבלוק שה יחסום פרסומות מאפליקציות?
פרסומות קופצות וכן באנרים
או איזה צורה שעובדת עם אייבלוק?תודה -
או איזה צורה שעובדת עם אייבלוק?תודה@סטלה-דקדושה DNS?
-
או איזה צורה שעובדת עם אייבלוק?תודה@סטלה-דקדושה dns פרטי (בנקסט dns יש לך שם מלא רשימות מוכנות שחוסמות פרסומות יש שם גם רשימות שמוכנות לשפה העברית) ואז אפשר לחסום עם אייבלוק את השינוי שלא יהיה אפשר להחליף בין dns פרטי לאוטומטי
-
@cfopuser יש לי דף פירוט כזה עם ההגדרות חסימה שמופעלות וזה לא מופיע בה. האם זה אומר שזה לא חסום? או רק שלא הפעלתי זאת ידנית?
מישהו יודע? או ניסה?
-
@iosi-poli @cfopuser יש לי רעיון לפתרון לגבי העניין שאפליקציות צריכות גוגל פליי
ובגלל שגוגל תהיה מושבת זה לא עובד
אפשר לעשות שבכל פעם שגוגל פליי נפתח בפרונט יצויר מעליו מסך לבן עם כיתוב גוגל פליי חסום
ואז צריך שאייבלוק יהיה לו הרשאות ציור מעל אפליקציות אחרות
ויהיה כפתור למטה ללחוץ סיסמה בשביל לפתוח
כך גם יהיה אפשר לעדכן אפליקציות גוגל פליי מההודעות למעלה עם העדכון פתוח גם כאשר אפליקציה סגורה
אבל צריך להגדיר באייבלוק שלא יהיה הודעות של גוגל פליי שמציעות אפליקציות חדשות אלא רק עדכונים -
@iosi-poli @cfopuser יש לי רעיון לפתרון לגבי העניין שאפליקציות צריכות גוגל פליי
ובגלל שגוגל תהיה מושבת זה לא עובד
אפשר לעשות שבכל פעם שגוגל פליי נפתח בפרונט יצויר מעליו מסך לבן עם כיתוב גוגל פליי חסום
ואז צריך שאייבלוק יהיה לו הרשאות ציור מעל אפליקציות אחרות
ויהיה כפתור למטה ללחוץ סיסמה בשביל לפתוח
כך גם יהיה אפשר לעדכן אפליקציות גוגל פליי מההודעות למעלה עם העדכון פתוח גם כאשר אפליקציה סגורה
אבל צריך להגדיר באייבלוק שלא יהיה הודעות של גוגל פליי שמציעות אפליקציות חדשות אלא רק עדכונים@אביגדור-ברמן יש באייבלוק השבתה שהחנות מופיעה על המסך אבל א"א לפתוח
אמנם זה עזר לי לגבי מחשב רכב מסויים שמצריך חנות גוגל אבל זה לא עזר לגבי אפליקציית גפ"מ
לגבי עדכונים יש את חנות אורורה
אבל רעיון יפה הציק לי שיש סמל חנות על המסך -
@אביגדור-ברמן יש באייבלוק השבתה שהחנות מופיעה על המסך אבל א"א לפתוח
אמנם זה עזר לי לגבי מחשב רכב מסויים שמצריך חנות גוגל אבל זה לא עזר לגבי אפליקציית גפ"מ
לגבי עדכונים יש את חנות אורורה
אבל רעיון יפה הציק לי שיש סמל חנות על המסך@אחוות-טרמפיסטים הסתרה לצערי לא פותר את הבעיה
אפשר להחליף סמל אפליקציה בדף הבית -
@אחוות-טרמפיסטים הסתרה לצערי לא פותר את הבעיה
אפשר להחליף סמל אפליקציה בדף הביתאפשר להחליף סמל אפליקציה בדף הבית
איך עושים את זה?
אגב בחסימה של אפרים השהיה כן עוזרת -
אפשר להחליף סמל אפליקציה בדף הבית
איך עושים את זה?
אגב בחסימה של אפרים השהיה כן עוזרת@אחוות-טרמפיסטים השהייה של הפליי? לא עובד, רק השבתה.
-
אין דרך מובנית בתוך איבלוק לחסום את המכשיר עם סיפר לכתובת אינטרנט מסוימת נכון ?!
למשל לאתר של תרומות וכדומה -
@סטלה-דקדושה dns פרטי (בנקסט dns יש לך שם מלא רשימות מוכנות שחוסמות פרסומות יש שם גם רשימות שמוכנות לשפה העברית) ואז אפשר לחסום עם אייבלוק את השינוי שלא יהיה אפשר להחליף בין dns פרטי לאוטומטי
@elch אני לא כ"כ מבין בזה מה כל DNS עושה שם
יש סיכוי שתעתיק משם לפה DNS מתאים לחסימת פרסומות?
תודה רבה ענקית
וכן אשמח לדעת אם זה יפגע בקליטה של הרשת -
@אחוות-טרמפיסטים השהייה של הפליי? לא עובד, רק השבתה.
@TOP-2 השבתה -שמירה -כיבוי של המכשיר ואז השבתה
-
תודה רבה ענקית
וכן אשמח לדעת אם זה יפגע בקליטה של הרשת@סטלה-דקדושה לא יפגע:
חסימת פרסומות+תכנים לא ראויים: dns-family.adguard.com
חסימת פרסומות: dns.adguard.com -
תודה רבה ענקית
וכן אשמח לדעת אם זה יפגע בקליטה של הרשת@סטלה-דקדושה הוא חוסם את הכתובות (דומיינים) שאתה מגדיר
יש לך גם את זה https://nextdns.io/
(זה לא חוסם פרסומות ביוטיוב בגלל שביוטיוב הפרסומות מגיעים מאותו דומיין של הסירטונים ואם תחסום את זה גם לא תוכל לראות כלום...)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות