להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5)
-
למה אני רואה שיצא 0.4.6 וכו' ואילו אני שיש לי גירסא 0.4.5 בשני מכשירים ואני לוחץ "בדוק אם יש עידכון" הוא כותב לי שאני על הגירסא האחרונה?
(מותקן אצלי בטא 0.4.5)
תודה על תשומת ליבכם לעניין זה@לבחור-נכון יש ערוץ בטא ויש ערוץ רגיל.. כנראה בגלל זה...
וגם יש באג עם העדכונים.. זה לא עובד טוב -
@iosi-poli
האם יש אפשרות לנעול את המכשיר במצב קיוסק על כתובת של אתר אינטרנט צפציפית ? -
@iosi-poli
לענ"ד צריך ליצור פה נושא חדש
כמות הפוסטים פשוט לא נורמלית
ואנשים לא קוראים שום דבר מהנאמר לפנ"ז
ובצדק..
או לחילופין
לענות על כל השאלות בפוסט הראשון ע"י עריכתו
ולציין בראשית הפוסט שהוא עודכן לאחרונה בתאריך כך וכך
שכולם ידעו שכל המידע למעלה עדכני בהחלט.
יש"כ מראש
ליל"ט. -
@iosi-poli
האם יש אפשרות לנעול את המכשיר במצב קיוסק על כתובת של אתר אינטרנט צפציפית ?@שלמפוק תיצור אפליקציה לאתר עם האתר של @צדיק-תמים
ואז אותה תגדיר... -
@שלמפוק תיצור אפליקציה לאתר עם האתר של @צדיק-תמים
ואז אותה תגדיר...@שלמפוק תיצור אפליקציה לאתר עם האתר של @צדיק-תמים
ואז אותה תגדיר...זה מה שבדיוק אני עושה עכשיו תודה רבה
אבל זה לא עבד כל כך טוב בגלל שניסתי להפוך כתובת של קופה מסיומת מנדרים פלוס על מנת שהמכשיר יהיה נעול רק על זה וזה לא כל כך עבד אני הוריד את האפליקציה הרגילה של נדרים -
@טוביק אחרי האיפוס לנתוני יצרן לאחר ההצעה לפתו?ח חשבון גוגל וכו' זה שואל אותך האם להפעיל פונקציית "חסימה אוטומטית" צריך לסמן שלא להפעיל את זה ואז תוכלו לתת את ההרשאות הנדרשות
-
@טוביק אני התקנתי לפני שבועיים על A07 חדש ועבד מצוין, אני לא יודע מה הבעיה הספציפית אבל לא לדאוג. אני מתכוון להרגיע שזה לא הKNOX או בעיה מובנית אחרת.
@לבחור-נכון אתה מעודד מאוד
יכול להיות שזה קשור לזה שהמכשיר הוא יבוא מקביל?(ולכן זה בלי NFC הקלטת שיחות והESIM?) אני יודעת שזה נשמע לא קשור אבל מנסה להעלות את כל הרעיונות אולי שאולי תוכלו לעזור לי
ממש ממש אודה לעזרתכם! -
@לבחור-נכון אתה מעודד מאוד
יכול להיות שזה קשור לזה שהמכשיר הוא יבוא מקביל?(ולכן זה בלי NFC הקלטת שיחות והESIM?) אני יודעת שזה נשמע לא קשור אבל מנסה להעלות את כל הרעיונות אולי שאולי תוכלו לעזור לי
ממש ממש אודה לעזרתכם! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות