להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5)
-
@K.O.G אז יש דרך לדעת לפני שמזמינים מאלי אקספרס? או מישהו שמכיר דגם באלי אקספרס שבוודאות תופס את החסימה?
@dudu תוכל להתקין את אפליקציית החסימה של @ בניית-גרסאות למניעת איפוס מהריקוברי למכשירים ללא FRP
-
אז בעצם את החסימה יהיה אפשר בוודאות להתקין על כל טאבלט מאלי אקספרס ורק לא בטוח שזה יהיה הרמטי? תקנו אותי אם לא הבנתי נכון..
@k.o.g @elch @יאיר-דניאל@dudu כן.
זה לא הרמטי כמו FRP, יש אפשרות לאפס את המכשיר, אם אתה יודע איך עושים את זה, ומה אתה צריך בשביל כך.
אבל אני כמובן לא יכתוב כאן איך.
אבל לאדם נורמלי, לענ"ד זה מספיק.
בכל מקרה עדיף לשאול את בעל האפליקצייה - @בניית-גרסאות -
@dudu כן.
זה לא הרמטי כמו FRP, יש אפשרות לאפס את המכשיר, אם אתה יודע איך עושים את זה, ומה אתה צריך בשביל כך.
אבל אני כמובן לא יכתוב כאן איך.
אבל לאדם נורמלי, לענ"ד זה מספיק.
בכל מקרה עדיף לשאול את בעל האפליקצייה - @בניית-גרסאותזה לא הרמטי כמו FRP, יש אפשרות לאפס את המכשיר, אם אתה יודע איך עושים את זה, ומה אתה צריך בשביל כך.
אבל אני כמובן לא יכתוב כאן איך.לא הרמטי כמו frp?
לדעתי למשתמש קלאס שלא עוקב אחרי ההתקנה,
ברור ש frp הרבה יותר קל לעקיפה בפער! -
אבל אני כמובן לא יכתוב כאן איך.לא הרמטי כמו frp?
ברור ש frp הרבה יותר קל לעקיפה בפער!לדעתי למשתמש קלאס שלא עוקב אחרי ההתקנה,
ברור ש frp הרבה יותר קל לעקיפה בפער!???
על מה אתה מדבר?
איזה משתמש קלאסי יודע לעקוף FRP? -
ברור ש frp הרבה יותר קל לעקיפה בפער!???
על מה אתה מדבר?
איזה משתמש קלאסי יודע לעקוף FRP?כתבתי לך באישי.
-
סליחה שאני שואל אולי שאלו את זה כבר אבל לפי מה שנראה שאפשר לנועל מכשיר לנדרים פלוס בלבד על מצב קיוסק ואם כן כמה זה מאובטח מבחינת שימוש
כגון לשלוח עם בחורים לאסוף כספים בימי הפורים ולקנות טאבלט וכדו׳ עם כניסה לכרטיס סים ולשלוח אותם עם זה
-
@הנני-העני זה לא ממש עוזר שכותבים לי כאן באגים ובקשות..
רק בגיטהאב אני מתייחס..
חבל על הזמן שלי ושלך.
(הFRP לא דורש משתמש על המכשיר - רק USERID ראה - https://help.esper.io/hc/en-us/articles/12434617455249-Getting-a-Google-ID-for-Factory-Reset-Protection-FRP לקבלת הUSER-ID) -
סליחה שאני שואל אולי שאלו את זה כבר אבל לפי מה שנראה שאפשר לנועל מכשיר לנדרים פלוס בלבד על מצב קיוסק ואם כן כמה זה מאובטח מבחינת שימוש
כגון לשלוח עם בחורים לאסוף כספים בימי הפורים ולקנות טאבלט וכדו׳ עם כניסה לכרטיס סים ולשלוח אותם עם זה
-
@הנני-העני זה לא ממש עוזר שכותבים לי כאן באגים ובקשות..
רק בגיטהאב אני מתייחס..
חבל על הזמן שלי ושלך.
(הFRP לא דורש משתמש על המכשיר - רק USERID ראה - https://help.esper.io/hc/en-us/articles/12434617455249-Getting-a-Google-ID-for-Factory-Reset-Protection-FRP לקבלת הUSER-ID) -
@שלמפוק כרגע יש דיווחים שזה קורס - עדיף לחכות לעדכון.
מה זאת אומרת קורס האם שניתן לפרוץ את זה על ידי איפוס כי באנדראויד 9 הצלחתי להסיר אותה לאחר שהחסימה לא נתנה לי להיכנס לממשק ניהול כי המכתבה לא נפתחה אבל אחר כך עשיתי התקנה שוב ועכשיו זה עובד אחלה
-
יצא עדכון לתיקון הבאג עם הVPN.
(כרגע לא עדכנתי את הקוד מקור אני יעשה את זה כשיהיה לי זמן, אני מעדיף לנצל אותו על הגרסה החדשה..) -
@iosi-poli עדיין כדי להחליף מסלול חייבים לעצור את האפליקציה (אותו באג מאצלי...)
ועצור vpn תעשה גם שיסיר את always on vpn.
חוץ מזה נראה שה vpn עובד מצויין. -
@iosi-poli עדיין כדי להחליף מסלול חייבים לעצור את האפליקציה (אותו באג מאצלי...)
ועצור vpn תעשה גם שיסיר את always on vpn.
חוץ מזה נראה שה vpn עובד מצויין. -
יצא עדכון לתיקון הבאג עם הVPN.
(כרגע לא עדכנתי את הקוד מקור אני יעשה את זה כשיהיה לי זמן, אני מעדיף לנצל אותו על הגרסה החדשה..)@iosi-poli האם חובה להשתמש במסלולים המוצעים או שאני יכול לחבר VPN של אפליקציה מסוימת ופשוט לנהל אותו דרך איי בלוק?
אם זה לא אפשרי
אז אשמח לבקש זאת פיצ'ר נוסף -
@אפרים-ד למה הוא לא עובד עם always on ?
או שאתה מתכוון לעצור את הVPN ואז להתחיל מחדש בשינוי מסלול.@iosi-poli הוא עובד מצויין עם always on וכך צריך וחייב להיות!!!
התכוונתי למתי שרוצים לעצור vpn - צריך גם לעצור את ה always on!לגבי המסלול צריך לאתחל את ה blocklist של המיקום של המסלולים מחדש.
אגב אם עדיין לא שינית תשנה את המיקום של המסלולים ל vpn שיהיה בגיטהוב שלך. כי אני מוחק מהגיטהוב שלי...
-
@אפרים-ד למה הוא לא עובד עם always on ?
או שאתה מתכוון לעצור את הVPN ואז להתחיל מחדש בשינוי מסלול.לצערי האפליקציה שלך עדיין לא מתאימה לשימוש סדיר
אמנם פתרת את הבאג עם ה-VPN והכיבוי העצמי
אבל אם אני מוסיף החרגות לאפליקציות ברשימה לבנה זה לא מתעדכן ונשאר חסום
(בגירסא הקודמת היה אפשר לייצא ולייבא הגדרות ואז היה מוחל הפרופיל העדכני)ובפרט עכשיו אחרי ש @אפרים-ד סגר את הפרוייקט שלו
הבמה כולה שלך! מחכים....תודה רבה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות