דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. אפליקציות להורדה
  4. להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5)

להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5)

מתוזמן נעוץ נעול הועבר אפליקציות להורדה
3.1k פוסטים 189 כותבים 544.6k צפיות 123 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ר נא לא להפריע
    ר נא לא להפריע
    רוצהלדעת
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@iosi-poli תודה רבה על החסימה!! אני משתמש בה מלא! רציתי להבין איך הfrp עובד הרי לכהפ לפי מה שידוע לי אפשר גם עם הpin האחרון של המכשיר.. יישכ

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • iosi poliI מנותק
      iosi poliI מנותק
      iosi poli
      כתב נערך לאחרונה על ידי

כפי שניתן לראות אין לי לאחרונה זמן כ"כ לטפל באפליקציה..
      אני מקווה שבבין - הזמנים יהיה לי יותר זמן ואוכל לסיים את העדכון.
      גם אנשים שששולחים לי במייל - יכול להיות שאני לא יענה כי אני עסוק מאוד.
      מצטער..

אם טעיתי, בבקשה תתקן אותי!

תגובה 1 תגובה אחרונה
      2
      • ע מנותק
        ע מנותק
        עזיז
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@iosi-poli
        אני מנסה להקין את איי בלוק על מכשיר אנדרואיד 15 הפעלתי ניפוי באגים וכו' אבל אני מקבל הודעת שגיאה "לא ניתן להגדיר הרשאות ניהול" או משהו דומה
        מישהו יכול לעזור לי

ע ק 2 תגובות תגובה אחרונה
        0
        • ע עזיז

@iosi-poli
          אני מנסה להקין את איי בלוק על מכשיר אנדרואיד 15 הפעלתי ניפוי באגים וכו' אבל אני מקבל הודעת שגיאה "לא ניתן להגדיר הרשאות ניהול" או משהו דומה
          מישהו יכול לעזור לי

ע מנותק
          ע מנותק
          עזיז
          כתב נערך לאחרונה על ידי עזיז

עדכנתי באופו ידני מגרסה 4.5 שהותקנה לי מהתוכנת התקנה לגרסה שכאן קראו לה 5.0 אבל רק כתוב לי הפעלת הטלפון מתחילה 5 דקות מה עושים😰
          @cfopuser

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • ע עזיז

@iosi-poli
            מישהו יכול לעזור לי

ק מנותק
            ק מנותק
            קרט
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@עזיז הצלחת להתקין או לא אם לא אז תבדוק אם יש חשבונות גוגל או שני משתמשים

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • יאיר דניאלי מנותק
              יאיר דניאלי מנותק
              יאיר דניאל
              כתב נערך לאחרונה על ידי

פעם שלישית שאני שואל כבר...
              אם בחרתי מסלול VPN מותאם אישית (גירסה 5.0) האם אמור להיפתח לי תפריט כלשהו - כלומר איך אני מתאים אישית אילו אפליקציות יקבלו גישה לרשת ואילו לא?

תודה על המידע!

yyrdnyl11@gmail.com

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • יאיר דניאלי יאיר דניאל

פעם שלישית שאני שואל כבר...
                אם בחרתי מסלול VPN מותאם אישית (גירסה 5.0) האם אמור להיפתח לי תפריט כלשהו - כלומר איך אני מתאים אישית אילו אפליקציות יקבלו גישה לרשת ואילו לא?

תודה על המידע!

ח מחובר
                ח מחובר
                חכם בלילה 1
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@יאיר-דניאל כתב:

@יאיר-דניאל

שאלת המליון דולר

התשובה היא זה לא עושה כלום
                ולמעשה כל מסלול אפשר להתאימו אישית ברשימה לבנה ושחורה

אגב אותה שגיאה היא במקור מהאפליקציה של אפרים ד (שעל זה מבוסס אייבלוק)
                ויש עוד דברים רבים שנשאר לסדר מבחינת החויית משתמש בשני האפליקציות

הנני העניה תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • ח חכם בלילה 1

@יאיר-דניאל כתב:

@יאיר-דניאל

שאלת המליון דולר

התשובה היא זה לא עושה כלום
                  ולמעשה כל מסלול אפשר להתאימו אישית ברשימה לבנה ושחורה

אגב אותה שגיאה היא במקור מהאפליקציה של אפרים ד (שעל זה מבוסס אייבלוק)
                  ויש עוד דברים רבים שנשאר לסדר מבחינת החויית משתמש בשני האפליקציות

הנני העניה מנותק
                  הנני העניה מנותק
                  הנני העני
                  מדריכים
                  כתב נערך לאחרונה על ידי הנני העני

@iosi-poli כעת עידכנתי ל0.5

אשמח אם מישהו יוסיף את כל זה למקום המתאים בגיטהאב ע"מ שהיצרן יטפל בזה בעז"ה בעתיד(ויש"כ גדול גדול לו!).

1
                  לא הבנתי כיצד להשתמש בA STORE
                  כיצד ניתן להגדיר שכל מה שקיים כבר במכשיר יעודכן(כאילו זה אורורה סטור מסונן)?
                  ומה רמת העידכון? כמה זה בדיי ליי מחנות פליי? יום יומיים או ייתכן שיותר מזה?
                  2
                  והאם אפשר גם להגדיר רשימת אפלי' שיהיה אפשר להתקין במקרה שהמשתמש ירצה?(כגון כל מיני אפלי' של בנק וכל אחד יתקין את הבנק שלו וכדו')(=חנות כשירה)
                  3
                  לגבי FRP מותאם אישית
                  הכוונה שבאיפוס אפשר להכריח התחברות של כתובת מייל שאינה בהכרח כתובת המייל של שמבכשיר?
                  4
                  והאם ניתן להגדיר זאת מבלי שאף חשבון גוגל יחובר למכשיר?
                  5
                  אין סינון אינטרנט נכון?
                  [דפדפן פנימי בוויז
                  כל ההוסטים הבעיתיים באפליקציות
                  ווטצאפ]
                  6
                  לגבי מצב הקיוסק:
                  אני חייב משהו שידמה סטטוס בר מלא.. אין אופציה לשנות לא בהירות ולא בלוטוס ולא NFC ולא GPS ועוד מלא דברים מעין זה..
                  כמובן שתהיה אופציה לבחור מה יישאר זמין בקיוסק ומה לא
                  7
                  להפוך מכשיר לעמדת נדרים פלוס דהיינו לחסום רק לאתר אחד - אפשרי?
                  8
                  למעיישה החסימה לא פריצה אא"כ מדובר במומחה למעקף FRP?
                  9
                  האם ניתן לפרוץ החסימה ע"י הזרקת עדכון עם שם חבילה של A בלוק שהוא בעצם חבילה של סתם אפלי' אחרת? [מקווה שזו לא הייתה שאלה טיפשית]
                  10
                  צריך לעשות באפלי' יותר הסבר לכל תכונה ופונקציה מה היא עושה
                  11
                  צריך לעשות באפלי' פרופילים שבתוכם תהיינה כבר מספר הגדרות
                  לדוג' פרופיל 'ללא אינטרנט , הרמטי' ופרופיל 'מכשיר וויז' וכו' עבור משתמש שלא מבין יותר מדי ולא יודע שצריך לחסום ADB לדוג'.
                  12
                  האם אפשר לעשות שADB יעבוד חלקית? דהיינו התקנה לא אבל הסרת התקנה כן? וכן שיקוף מסך לתוכנות שמצריכות ADB לשם כך? או שניתן רק לחסום הכל או כלום?
                  13
                  ההבדל בין זה לקיידוראיד זה רק שקיידרואיד זה עם פרופלים מאוד מצומצים ומוגדרים ונותנים מעין חותמת כשרות ברורה על הכשיר משא"כ כאן שכל האופציות אפשריות וקשה להתרשם מחותמת של מכשיר שחסום בA בלוק כי זה לא אומר כלום כי זה תלוי מה החלטת לחסום ומה לא?
                  14
                  האם מבחינת בלתי פריץ זה באותה רמה כמו קיידאויד?
                  15
                  האם ניתן לעשות הסתרה של כל האפלי' מלבד כמה בודדות לדוג' וויז וככה אתה נשאר עם הלאנצר הרגיל והמובנה של המכשיר אבל מאידך כל השאר מוסתר וככה לא צריך קיוסק(פשוט בקיוסק אני לא יכול לקבוע את מצב הבהירות והלוטובוס וכו וכדלעיל)?
                  16
                  צריך לעשות בשירשור יותר תמונות וסרטונים על האפלי'(אולי יש כבר את הכל באתר. צריך לבדוק)
                  17
                  מה עם זה?
                  https://mitmachim.top/topic/86676/בקשה-הכשרת-טלפון-חכם-בצורה-הרמטית-מבחינתי
                  הכל טופל?
                  18
                  סתם ככה לגבי הפוסט הראשי אני ממליץ:
                  בנושא שלך נוצר קצת באלגן עם הליך התקנת האפליקציה

תעשה כותרת "מדריך - התקנת החסימה"
                  ותכתוב כך:

יש צורך להתקין אפלי' APK במכשיר.
                  למי שמעוניין ישנו אתר או תוכנה למחשב שבחיבור הטלפון בכאבל תתקין באמצעות ADB את האפלי' בממשק ויזואלי ויותר נחמד וברור למשתמש. אבל - אין שום תועלת נוספת בהתקנה באופן הזה. לאפוקי מקיידוראיד שכמודמני שעדיף להתקין דרך תןכנת המחשב..

גם שיידע שלמשל בשיאומי בלי חשבון שיאומי א"א לאפשר התקנת אפלי'
                  ולכן כל התוכנה והאתר לא רקלוונטי עבורי

דבר נוסף יש להגדיר בהגדרות אפלי לניהול המכישר לאפשר את A BLOCK ורק אז להריץ את הםקודה בADB
                  יש לוודא כי בהגדרות מפתחים מופעל נפוי שגיאות של הגדרות אבטחה
                  יש לציין כי שיאומי מכירחה חיבור לחשבון שלה כדי לאפשר פונ' זו
                  גם תציין שצריך למחוק את האפלי' והחשבונות הכפולים
                  פרופיל 'עבודה'
                  גם שטח שני יש למחוק
                  גם חשבון שיאומי..
                  גם תציין שהצלחה נראית ככה:
                  dpm set-device-owner com.secureguard.mdm/.SecureGuardDeviceAdminReceiver
                  Success: Device owner set to package ComponentInfo{com.secureguard.mdm/com.secureguard.mdm.SecureGuardDeviceAdminReceiver}
                  Active admin set to component {com.secureguard.mdm/com.secureguard.mdm.SecureGuardDeviceAdminReceiver}
                  ginkgo:/ $
                  גם תציין שלאחר נתינת הרשאת ניהול ניתן להחזיר את בחשונות וגם לכבות ADB ושרצוי לכבות

את כל היומן שינויים תמחק כי הציבור פחות מבין בזה וזה פחות שייך אליו

עד כאן בנושא חזות הפוסט הראשי
                  19
                  האם כאשר המכשיר מוגדר לראשונה אין צורך להתחבר לחשבון שיאומי?
                  20
                  למה אין לך קוד QR כמו קיידואיד?
                  21
                  במצב הקיוסק אני כפתור חזרה מיידי למצב הבית דבר פחות נחמד אם יש הרבה תפריטים שצריך לחזור בהם אחורה כמה וכמה לחיצות
                  האם שייך להחזיר את כפתור הבית והחלונות שיש בכל אנדוראיד בתחתית המסך?
                  22
                  גם מעצבן שאין זיכרון
                  דהיינו אם אני רוצה להשאיר משהו פתוח ולעבור לחלון אחר זה לא שייך
                  23
                  מה שונה פונ' חסימת האםלי' מפונ' ההשבתה הרגילה שיש בהגדרות של הטל' אם בכלל? (ומה אם אני רק רוצה להסתיר ולא להשבית? וכדלעיל)
                  24
                  האם יש אופציה לרשימה לבנה של אתרים מורשים בדפדפן כרום הרגיל? וכדלעיל.
                  25
                  פונ' רק נטפרי האם אפשר לעשות אותו דבר אבל רק על רימון או אתרוג?
                  26
                  אתה כתבת לי בפרטי שאתה לא יכול לנצל את מעמדתך כMDM ולהטמין יותר עמוק במערכת את הרשיון הגנה של רימון VPN CA וכו' ככה שללא אפלי' של רימון עדיין יהיה אפשר לגלוש בצורה מסוננת וחלקה ככה ש שחנות פליי ויוטיוב יעבדו. חבל.
                  27
                  לגבי FRP מותאם אישית כמעט ולא הדרכת כיצד למצוא את היוזר ID האישי של החשבון מייל.
                  28
                  כאן https://mitmachim.top/topic/86676/בקשה-הכשרת-טלפון-חכם-בצורה-הרמטית-מבחינתי כתבתי רשימת קטגוריות [לדעתי , מליאה] של כל האפלי' שבן אדם ייתכן ויצטרך (לא משחקים , אלא דברים שימושיים) בטל' חכם שלו. אשמח אם זה ישולב בתוך החנות האפלי' הכשירה. יצויין שלא התייחסתי לטיב כשרות האפלי' כגון דפדפן פנימי ופרסומות וכדו' אלא רק לחשיבות והצורך באפלי' הללו. אז אפשר לפחות בנתיים רק לפתוח קטגוריות עם שמות הקטגרויות שאני כתבתי כדי שתוכל בעתיד להרחיב כל קטגוריה ולא לזנוח איזה תחום מסויים(דהיינו אם כל הקטדגורוית יופיעו באפלי' ויראו שכל מה שקשור לנהיגה על קורקינט חשמלי ריק מאפלי' אז יאמרו לך לטפל בזה ולא תשכח.. וק"ל.) זהיהיה מצויין יש"כ.
                  28
                  האם חייבים ADB למינוי הAPK כמנהל מכשיר? אמרת לי שאפשר להתקין החבסימה של אפרים ד ודרכה להעביר בעלות ללא ADB לA בלוק? מה הכוונה?

**[מחילה על האריכות פשוט עברתי על הצאט הפרטי שלי איתך ותימצתתי את כל השאלות וההצעות שכתבתי לך בשנה האחרונה..]

יש"כ עצום ורב!!**

.

יאיר דניאלי תגובה 1 תגובה אחרונה
                  😀
                  3
                  • הנני העניה הנני העני

@iosi-poli כעת עידכנתי ל0.5

אשמח אם מישהו יוסיף את כל זה למקום המתאים בגיטהאב ע"מ שהיצרן יטפל בזה בעז"ה בעתיד(ויש"כ גדול גדול לו!).

1
                    לא הבנתי כיצד להשתמש בA STORE
                    כיצד ניתן להגדיר שכל מה שקיים כבר במכשיר יעודכן(כאילו זה אורורה סטור מסונן)?
                    ומה רמת העידכון? כמה זה בדיי ליי מחנות פליי? יום יומיים או ייתכן שיותר מזה?
                    2
                    והאם אפשר גם להגדיר רשימת אפלי' שיהיה אפשר להתקין במקרה שהמשתמש ירצה?(כגון כל מיני אפלי' של בנק וכל אחד יתקין את הבנק שלו וכדו')(=חנות כשירה)
                    3
                    לגבי FRP מותאם אישית
                    הכוונה שבאיפוס אפשר להכריח התחברות של כתובת מייל שאינה בהכרח כתובת המייל של שמבכשיר?
                    4
                    5
                    אין סינון אינטרנט נכון?
                    [דפדפן פנימי בוויז
                    כל ההוסטים הבעיתיים באפליקציות
                    ווטצאפ]
                    6
                    לגבי מצב הקיוסק:
                    אני חייב משהו שידמה סטטוס בר מלא.. אין אופציה לשנות לא בהירות ולא בלוטוס ולא NFC ולא GPS ועוד מלא דברים מעין זה..
                    כמובן שתהיה אופציה לבחור מה יישאר זמין בקיוסק ומה לא
                    7
                    8
                    למעיישה החסימה לא פריצה אא"כ מדובר במומחה למעקף FRP?
                    9
                    האם ניתן לפרוץ החסימה ע"י הזרקת עדכון עם שם חבילה של A בלוק שהוא בעצם חבילה של סתם אפלי' אחרת? [מקווה שזו לא הייתה שאלה טיפשית]
                    10
                    צריך לעשות באפלי' יותר הסבר לכל תכונה ופונקציה מה היא עושה
                    11
                    צריך לעשות באפלי' פרופילים שבתוכם תהיינה כבר מספר הגדרות
                    לדוג' פרופיל 'ללא אינטרנט , הרמטי' ופרופיל 'מכשיר וויז' וכו' עבור משתמש שלא מבין יותר מדי ולא יודע שצריך לחסום ADB לדוג'.
                    12
                    האם אפשר לעשות שADB יעבוד חלקית? דהיינו התקנה לא אבל הסרת התקנה כן? וכן שיקוף מסך לתוכנות שמצריכות ADB לשם כך? או שניתן רק לחסום הכל או כלום?
                    13
                    ההבדל בין זה לקיידוראיד זה רק שקיידרואיד זה עם פרופלים מאוד מצומצים ומוגדרים ונותנים מעין חותמת כשרות ברורה על הכשיר משא"כ כאן שכל האופציות אפשריות וקשה להתרשם מחותמת של מכשיר שחסום בA בלוק כי זה לא אומר כלום כי זה תלוי מה החלטת לחסום ומה לא?
                    14
                    האם מבחינת בלתי פריץ זה באותה רמה כמו קיידאויד?
                    15
                    האם ניתן לעשות הסתרה של כל האפלי' מלבד כמה בודדות לדוג' וויז וככה אתה נשאר עם הלאנצר הרגיל והמובנה של המכשיר אבל מאידך כל השאר מוסתר וככה לא צריך קיוסק(פשוט בקיוסק אני לא יכול לקבוע את מצב הבהירות והלוטובוס וכו וכדלעיל)?
                    16
                    צריך לעשות בשירשור יותר תמונות וסרטונים על האפלי'(אולי יש כבר את הכל באתר. צריך לבדוק)
                    17
                    מה עם זה?
                    https://mitmachim.top/topic/86676/בקשה-הכשרת-טלפון-חכם-בצורה-הרמטית-מבחינתי
                    הכל טופל?
                    18
                    סתם ככה לגבי הפוסט הראשי אני ממליץ:
                    בנושא שלך נוצר קצת באלגן עם הליך התקנת האפליקציה

ותכתוב כך:

למי שמעוניין ישנו אתר או תוכנה למחשב שבחיבור הטלפון בכאבל תתקין באמצעות ADB את האפלי' בממשק ויזואלי ויותר נחמד וברור למשתמש. אבל - אין שום תועלת נוספת בהתקנה באופן הזה. לאפוקי מקיידוראיד שכמודמני שעדיף להתקין דרך תןכנת המחשב..

דבר נוסף יש להגדיר בהגדרות אפלי לניהול המכישר לאפשר את A BLOCK ורק אז להריץ את הםקודה בADB
                    גם תציין שצריך למחוק את האפלי' והחשבונות הכפולים
                    פרופיל 'עבודה'
                    גם שטח שני יש למחוק
                    גם חשבון שיאומי..
                    גם תציין שהצלחה נראית ככה:
                    dpm set-device-owner com.secureguard.mdm/.SecureGuardDeviceAdminReceiver
                    Success: Device owner set to package ComponentInfo{com.secureguard.mdm/com.secureguard.mdm.SecureGuardDeviceAdminReceiver}
                    Active admin set to component {com.secureguard.mdm/com.secureguard.mdm.SecureGuardDeviceAdminReceiver}
                    ginkgo:/ $
                    גם תציין שלאחר נתינת הרשאת ניהול ניתן להחזיר את בחשונות וגם לכבות ADB ושרצוי לכבות

את כל היומן שינויים תמחק כי הציבור פחות מבין בזה וזה פחות שייך אליו

עד כאן בנושא חזות הפוסט הראשי
                    19
                    20
                    למה אין לך קוד QR כמו קיידואיד?
                    21
                    במצב הקיוסק אני כפתור חזרה מיידי למצב הבית דבר פחות נחמד אם יש הרבה תפריטים שצריך לחזור בהם אחורה כמה וכמה לחיצות
                    האם שייך להחזיר את כפתור הבית והחלונות שיש בכל אנדוראיד בתחתית המסך?
                    22
                    גם מעצבן שאין זיכרון
                    דהיינו אם אני רוצה להשאיר משהו פתוח ולעבור לחלון אחר זה לא שייך
                    23
                    מה שונה פונ' חסימת האםלי' מפונ' ההשבתה הרגילה שיש בהגדרות של הטל' אם בכלל? (ומה אם אני רק רוצה להסתיר ולא להשבית? וכדלעיל)
                    24
                    25
                    פונ' רק נטפרי האם אפשר לעשות אותו דבר אבל רק על רימון או אתרוג?
                    26
                    אתה כתבת לי בפרטי שאתה לא יכול לנצל את מעמדתך כMDM ולהטמין יותר עמוק במערכת את הרשיון הגנה של רימון VPN CA וכו' ככה שללא אפלי' של רימון עדיין יהיה אפשר לגלוש בצורה מסוננת וחלקה ככה ש שחנות פליי ויוטיוב יעבדו. חבל.
                    27
                    לגבי FRP מותאם אישית כמעט ולא הדרכת כיצד למצוא את היוזר ID האישי של החשבון מייל.
                    28
                    כאן https://mitmachim.top/topic/86676/בקשה-הכשרת-טלפון-חכם-בצורה-הרמטית-מבחינתי כתבתי רשימת קטגוריות [לדעתי , מליאה] של כל האפלי' שבן אדם ייתכן ויצטרך (לא משחקים , אלא דברים שימושיים) בטל' חכם שלו. אשמח אם זה ישולב בתוך החנות האפלי' הכשירה. יצויין שלא התייחסתי לטיב כשרות האפלי' כגון דפדפן פנימי ופרסומות וכדו' אלא רק לחשיבות והצורך באפלי' הללו. אז אפשר לפחות בנתיים רק לפתוח קטגוריות עם שמות הקטגרויות שאני כתבתי כדי שתוכל בעתיד להרחיב כל קטגוריה ולא לזנוח איזה תחום מסויים(דהיינו אם כל הקטדגורוית יופיעו באפלי' ויראו שכל מה שקשור לנהיגה על קורקינט חשמלי ריק מאפלי' אז יאמרו לך לטפל בזה ולא תשכח.. וק"ל.) זהיהיה מצויין יש"כ.
                    28
                    האם חייבים ADB למינוי הAPK כמנהל מכשיר? אמרת לי שאפשר להתקין החבסימה של אפרים ד ודרכה להעביר בעלות ללא ADB לA בלוק? מה הכוונה?

**[מחילה על האריכות פשוט עברתי על הצאט הפרטי שלי איתך ותימצתתי את כל השאלות וההצעות שכתבתי לך בשנה האחרונה..]

יש"כ עצום ורב!!**

יאיר דניאלי מנותק
                    יאיר דניאלי מנותק
                    יאיר דניאל
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

הבהרה: כל הדברים הבאים נכתבו מידיעתי ומנסיון אישי שלי, אבל אינני מחשיב את עצמי כמבין גדול בתחום החסימות באנדרואיד.
                    יש כאן טובים וחכמים ומנוסים ממני

@הנני-העני כתב:

לגבי FRP מותאם אישית

כן.

@הנני-העני כתב:

מסברא, לא.

זה הרעיון של FRP.

@הנני-העני כתב:

אין סינון אינטרנט נכון?

נכון.

@הנני-העני כתב:

כן. רק שים לב שאין לאתר ההוא דפדפן פנימי.

@הנני-העני כתב:

למעיישה החסימה לא פריצה אא"כ מדובר במומחה למעקף FRP

כן, ככל חסימת MDM, כמו קיידואריד וחסימת MDM של @אפרים-ד

@הנני-העני כתב:

כן.

@הנני-העני כתב:

אם מבחינת בלתי פריץ זה באותה רמה כמו קיידאויד?

למיטב ידיעתי, כיום כן.

@הנני-העני כתב:

כן.

@הנני-העני כתב:

ותכתוב כך:

לא נכון = גם אחרי התקנת האפליקצייה, אתה צריך פקודת ADB להפעלה של האפליקצייה.

@הנני-העני כתב:

למה לא רלוונטי? שיכנס לחשבון מי, זה 5 שניות, מנסיון.

@הנני-העני כתב:

אני לא הייתי צריך למיטב זכרוני.

@הנני-העני כתב:

אחד תלוי בחברו - כל החיבור לחשבון מי נצרך לצורך הפעלות הגדרות אבטחה בניפוי שגיאות בUSB

@הנני-העני כתב:

לא. זה מחייב התחברות.

@הנני-העני כתב:

למיטב זכרוני, כן. לקראת הסוף באפליקצייה יש אפשרות לרשימה לבנה.

@הנני-העני כתב:

האם חייבים ADB למינוי הAPK כמנהל מכשיר

כן. כמו שכתבתי לעיל.

yyrdnyl11@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    1
                    • D מנותק
                      D מנותק
                      dudu
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

האם החסימה מתאימה לכל סוגי האנדרואיד כולל טאבלטים מאלי אקספרס?

K תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • D dudu

האם החסימה מתאימה לכל סוגי האנדרואיד כולל טאבלטים מאלי אקספרס?

K מנותק
                        K מנותק
                        K.O.G
                        מדריכים
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@dudu לא בטוח לכל סוגי המכשירים יתכן ויש בהם את הבעייה כמו שיש ל m36 שזה לא עוזר כי ה frp לא נתפס

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון
                        0
                        • חוקי הפורום
                        • פופולרי
                        • לא נפתר
                        • משתמשים