להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5)
-
ערכתי שם והעלתי לך עכשיו את האפליקציה של הלוג והקוד מקור שתוכל להוציא לוג יותר מדויק לפי מה שתצטרך... כי הלוג שם לא הכי מסודר....
-
@iosi-poli רק שיהיה אפשרות לכל מי שרוצה לקבל באופן חינמי ויפה באפליקציה עם קומפוז וכו' את כל מה שצריך לחסימת מכשיר!!!
בהצלחה! -
ערכתי שם והעלתי לך עכשיו את האפליקציה של הלוג והקוד מקור שתוכל להוציא לוג יותר מדויק לפי מה שתצטרך... כי הלוג שם לא הכי מסודר....
-
-
-
@iosi-poli
אז הבנתי שבמוצ"ש כבר לא...
יש צפי? -
אני לא מצליח להתחבר לווטסאפ מחדש, הוא לא מצליח לשלוח קוד אימות בשום דרך
-
שלום @iosi-poli ,
אני רוצה להשתמש בA-Block על Samsung Galaxy A07 עם Android 16 One UI 8.0 ויש לי כמה שאלות לפני ההתקנה:
1. תאימות Android 16
הREADME מציין תמיכה בSDK 28–34 (Android 9-14 בלבד). האם A-Block עובד על Android 16 (SDK 36)? האם נבדק?2. "אי אפשר להסיר התקנה באנדרואיד גבוה" (מופיע בchange-log של 0.4.6)
מה זה אומר למעשה מבחינתי?3. חסימת WebView
האם A-Block יכולה לחסום גישה עקיפה לאינטרנט מתוך אפליקציות (WebView מוטמע)?4. מצב קיוסק - רשימה לבנה של מספר אפליקציות
האם מצב הקיוסק מאפשר לבחור מספר אפליקציות שיהיו נגישות (ולא אפליקציה אחת בלבד)? ואיך מגדירים את הרשימה הזו בתוך האפליקציה?6. האם ניתן להסרה במידת הצורך?
תודה!
-
שלום @iosi-poli ,
אני רוצה להשתמש בA-Block על Samsung Galaxy A07 עם Android 16 One UI 8.0 ויש לי כמה שאלות לפני ההתקנה:
1. תאימות Android 16
הREADME מציין תמיכה בSDK 28–34 (Android 9-14 בלבד). האם A-Block עובד על Android 16 (SDK 36)? האם נבדק?2. "אי אפשר להסיר התקנה באנדרואיד גבוה" (מופיע בchange-log של 0.4.6)
האם A-Block יכולה לחסום גישה עקיפה לאינטרנט מתוך אפליקציות (WebView מוטמע)?4. מצב קיוסק - רשימה לבנה של מספר אפליקציות
האם מצב הקיוסק מאפשר לבחור מספר אפליקציות שיהיו נגישות (ולא אפליקציה אחת בלבד)? ואיך מגדירים את הרשימה הזו בתוך האפליקציה?6. האם ניתן להסרה במידת הצורך?
תודה!
@1011 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5):
- "אי אפשר להסיר התקנה באנדרואיד גבוה" (מופיע בchange-log של 0.4.6)
מה זה אומר למעשה מבחינתי?
זה תוקן.
מה שמופיע שם זה יומן שינויים של תיקונים שנעשו כבר.- מצב קיוסק - רשימה לבנה של מספר אפליקציות
האם מצב הקיוסק מאפשר לבחור מספר אפליקציות שיהיו נגישות (ולא אפליקציה אחת בלבד)? ואיך מגדירים את הרשימה הזו בתוך האפליקציה?
כן. ובקלות רבה אין אפילו מה להסביר.
- האם ניתן להסרה במידת הצורך?
כן
- "אי אפשר להסיר התקנה באנדרואיד גבוה" (מופיע בchange-log של 0.4.6)
-
שלום @iosi-poli ,
1. תאימות Android 16
תודה!
כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5):
- תאימות Android 16
הREADME מציין תמיכה בSDK 28–34 (Android 9-14 בלבד). האם A-Block עובד על Android 16 (SDK 36)? האם נבדק?
@makro תודה על תשובתך.
אז נשארה לי רק השאלה הזו. - תאימות Android 16
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות