להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5)
-
@חסדא כן - שתי אפשרויות:
- לנסות לפרוץ את החסימה.
(אבל אני מניח שלא הגעת לפורום בשביל לנסות לפרוץ את מה שעבדתי עליו כ"כ קשה ועוד לבקש ממני עזרה בזה
)
2.לבקש ממני לפתוח באופן חד פעמי.
הבעיה היא - שאתה לא הראשון שזה קורה לו..
אתה אולי השישי או שביעי..
אני מצטער, אבל אני לא יכול לעזור לך.
אולי אם היית פונה במייל הפרטי מלכתחילה..
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5):
אולי אם היית פונה במייל הפרטי מלכתחילה..@iosi-poli תפתח לאנשים בתשלום סימלי ככה זה יכניס לך כמה אגורות
@חסדא באיזה מכשיר מדובר?
- לנסות לפרוץ את החסימה.
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5):
אולי אם היית פונה במייל הפרטי מלכתחילה..@iosi-poli תפתח לאנשים בתשלום סימלי ככה זה יכניס לך כמה אגורות
@חסדא באיזה מכשיר מדובר?
-
לאחר שעתיים עבודה..
תמונות פרופיל חסומות..
(כמובן שניתן לחסום ברמת שרת (נראה לי ש@אפרים-ד עשה ככה) אבל אני מעדיף ככה זה יותר נוח לי בעין..) -
לאחר שעתיים עבודה..
תמונות פרופיל חסומות..
(כמובן שניתן לחסום ברמת שרת (נראה לי ש@אפרים-ד עשה ככה) אבל אני מעדיף ככה זה יותר נוח לי בעין..) -
@YOLEVI
מדובר בנגן של הילד שלי
MECHEN H1 PROאשמח לדעת לעתיד מה הייתי צריך לעשות, לפני שאני עושה איפוס?
להסיר את האייבלוק?תודה רבה
-
@חסדא ודאי להסיר את אייבלוק ובכל מקרה להגדיר frp מותאם אישית ככה גם אם אתה נתקע וחייב לאפס בלי אופצייה להסיר את אייבלוק קודם, אז תוכל לשחזר,
קנית את הנגן מעליאקספרס? אם כן שלח קישור אני רוצה לראות איזה נגן זה בדיוק יתכן שאני יוכל לעזור לך -
@iosi-poli אני לא מצליח לעדכן ל0.5 ולא ל0.46 מה ניתן לעשות
(אני רוצה בשביל האפשרות להשעות אפליקציות) -
(אני רוצה בשביל האפשרות להשעות אפליקציות)@דובי-ג כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5):
(אני רוצה בשביל האפשרות להשהות אפליקציות)
לא מצאתי אפשרות כזאת
יש להשבית או לחסום -
@דובי-ג להעביר בהגדרות לעדכונים רציפים, ואחרי זה להחזיר לרגיל
או לעדכן מתוך האפליקציה, אם יש לך כבר את הקובץ -
@א.ר. לא מצליח לי ניסיתי את האפשרות הזאת כבר לפני זה
@יוסי-מחשבים כמו שאתה רואה רשמית האפשרות קיימת אך משום מה לא מצליח להוריד את העדכון בשום צורה...

-
שלום וברכה
תודה רבה על האפליקצייה
נתקלתי רק בבעיה קטנה (או גדולה)
התקנתי אותה על טאבלט ועשיתי מצב קיוסק, שיעבוד רק נדרים פלוס. אבל משום מה המקלדת לא עובדת, (כאילו הקיוסק חסם גם את המקלדת) ואני לא יכול להיכנס לאפליקציה, וגם לא להגדרות כדי לבטל את הקיוסק כי אין מקלדת.@joeyp כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5):
התקנתי אותה על טאבלט ועשיתי מצב קיוסק, שיעבוד רק נדרים פלוס. אבל משום מה המקלדת לא עובדת, (כאילו הקיוסק חסם גם את המקלדת) ואני לא יכול להיכנס לאפליקציה, וגם לא להגדרות כדי לבטל את הקיוסק כי אין מקלדת.
אני נתקלתי גם באותה בעיה, אשמח לדעת אם מצאת פתרון?
@iosi-poli מה ניתן לעשות במצב הזה? -
@joeyp כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5):
התקנתי אותה על טאבלט ועשיתי מצב קיוסק, שיעבוד רק נדרים פלוס. אבל משום מה המקלדת לא עובדת, (כאילו הקיוסק חסם גם את המקלדת) ואני לא יכול להיכנס לאפליקציה, וגם לא להגדרות כדי לבטל את הקיוסק כי אין מקלדת.
אני נתקלתי גם באותה בעיה, אשמח לדעת אם מצאת פתרון?
@iosi-poli מה ניתן לעשות במצב הזה? -
@yj05485 אויש לא חשבתי על זה, הייתי באמלטור ושם יש מקלדת...
אני צריך לחשוב על פתרון, אם כי עדכון אמור להקפיץ הודעה עם אפשרות עדכון.@iosi-poli מתי העדכון הבא?...
המכשיר תקוע על המצב הזה כרגע... -
@iosi-poli מתי העדכון הבא?...
המכשיר תקוע על המצב הזה כרגע...@yj05485 אני מתלבט האם לפצל את עדכון 0.6 לשתיים, אם אני יחליט שכן, אז כנראה במוצ"ש או ביום ראשון, אבל שוב, לא בטוח, אין לי הרבה זמן לשבת על המחשב בשביל זה

כנראה שאני לא יפצל אותו כי הוא מאוד משמעותי ואני גם מקווה להעלות איתו גרסה מצונזרת של אייבלוק לגוגל פליי. -
@yj05485 אני מתלבט האם לפצל את עדכון 0.6 לשתיים, אם אני יחליט שכן, אז כנראה במוצ"ש או ביום ראשון, אבל שוב, לא בטוח, אין לי הרבה זמן לשבת על המחשב בשביל זה

כנראה שאני לא יפצל אותו כי הוא מאוד משמעותי ואני גם מקווה להעלות איתו גרסה מצונזרת של אייבלוק לגוגל פליי.@iosi-poli ראשית, אני רוצה להודות לך על המענה שלך וההתייחסות שלך לכל השאלות כאן של כאו"א, זה פשוט מטורף!!
תודה תודה תודה!!!
כנראה שאני לא יפצל אותו כי הוא מאוד משמעותי ואני גם מקווה להעלות איתו גרסה מצונזרת של אייבלוק לגוגל פליי.
אז מתי נראה לך שיקפוץ לי פתרון במכשיר?..

בנוסף, העדכון באמת אמור להחזיר לי את המקלדת למכשיר? -
@iosi-poli ראשית, אני רוצה להודות לך על המענה שלך וההתייחסות שלך לכל השאלות כאן של כאו"א, זה פשוט מטורף!!
תודה תודה תודה!!!
כנראה שאני לא יפצל אותו כי הוא מאוד משמעותי ואני גם מקווה להעלות איתו גרסה מצונזרת של אייבלוק לגוגל פליי.

בנוסף, העדכון באמת אמור להחזיר לי את המקלדת למכשיר? -
@iosi-poli ראשית, אני רוצה להודות לך על המענה שלך וההתייחסות שלך לכל השאלות כאן של כאו"א, זה פשוט מטורף!!
תודה תודה תודה!!!

בנוסף, העדכון באמת אמור להחזיר לי את המקלדת למכשיר?@yj05485 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (Abloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.5):
זה מה שנותן לי את הכוח להמשיך לפתח, זה שיש איזה 3.8k הורדות, זה שיש שאלות, זה שאנשים שואלים ומבקשים..
אל תתפלא.