להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6)
-
@המלאך יש לך משהו בסינון שחוסם זה לא אמור להראות ככה.

בכול אופן האתר לא נועד למובייל בגלל שהשירותים שהוא מציע לא נועדו כול כך למובייל (התקנה דרך דפדפן והוראות התקנה ועוד).
כן ביצעתי התאמות למובייל כך שהאתר "שמיש" אבל הוא לא נועד למובייל.
@cfopuser מוזר.
עכשיו זה באמת עובד.@cfopuser כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
בכול אופן האתר לא נועד למובייל בגלל שהשירותים שהוא מציע לא נועדו כול כך למובייל (התקנה דרך דפדפן והוראות התקנה ועוד).
בכל מקרה לא תכננתי להתקין את התוכנה.
אבל האתר עדיין דורש גלילה לצד, הוא הותאם לכל סוגי הגדלים? -
@cfopuser מוזר.
עכשיו זה באמת עובד.@cfopuser כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
בכל מקרה לא תכננתי להתקין את התוכנה.
אבל האתר עדיין דורש גלילה לצד, הוא הותאם לכל סוגי הגדלים? -
זה אחרי טיפה עבודה עם ai יצא נחמד לדעתי,
אם יש הערות הארות כולשהן וכו'(עיצוב זה לא הצד החזק שלי
). -
סליחה שאני מתעצל לעבור על כל האשכול אני רק רציתי לשאול מה עדיף כיום אייבלוק או קיידרואיד
@כמו-אתמול תלוי מה הצרכים שלך.. כל אחד ומה שמתאים לו..
לא צריך לעבור על כל האשכול, אלה רק את הפוסט הראשון.. -
@כמו-אתמול תלוי מה הצרכים שלך.. כל אחד ומה שמתאים לו..
לא צריך לעבור על כל האשכול, אלה רק את הפוסט הראשון..@שניאור-שמח אני לא טוב בטכנולוגיה אני צריך להכשיר נגן אם מה עדיף לי אם זה או עם קיידרואיד (לקייידרואיד יש באג שאי אפשר לכוון אצלי תאריך ושעה)
-
@שניאור-שמח אני לא טוב בטכנולוגיה אני צריך להכשיר נגן אם מה עדיף לי אם זה או עם קיידרואיד (לקייידרואיד יש באג שאי אפשר לכוון אצלי תאריך ושעה)
@כמו-אתמול תפרט מה אתה רוצה לחסום ומה להשאיר פתוח..
וכן איזה נגן מדובר.. יש כאלה שיש להם גרסה כשרה.. -
@כמו-אתמול תפרט מה אתה רוצה לחסום ומה להשאיר פתוח..
וכן איזה נגן מדובר.. יש כאלה שיש להם גרסה כשרה..@שניאור-שמח RUIZU Z80 אני רוצה לחסום WIFI ווידאו ובהתקנות לשחק לפעמים חסום ולפעמים לא
-
@שניאור-שמח RUIZU Z80 אני רוצה לחסום WIFI ווידאו ובהתקנות לשחק לפעמים חסום ולפעמים לא
@כמו-אתמול אם יש לך כרגע מותקן קיידרואיד ואתה פחות מסתדר עם זה, אז תחליף לאייבלוק ותבדוק אותו, ואם לא טוב תחזור לקיידרואיד
-
סליחה שאני מתעצל לעבור על כל האשכול אני רק רציתי לשאול מה עדיף כיום אייבלוק או קיידרואיד
@כמו-אתמול ב-a bloq יש הרבה יותר אפשרויות. מצד שני בקיידרואיד זה ודאי יהיה חסום.