להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6)
-
@efishesh אני כן יכול לעשות דבר אחר..
שהוא יצור סיסמה רנדומלית וישלח למישהו במייל, ככה אפשר בקלות להפקיד את הסיסמה בידיו שלי מישהו שאתה סומך עליו.לשלוח מייל הרבה יותר קל משרות גומר בטרייה ומסובך מאוד ליישום של מיקום.
פשוט יש לי הרבה דברים אחרים ליישם באייבלוק ואני לא רואה את הצורך בחסימה מבוססת מיקום, מה גם שאין לי נסיון בזה כלל כולל, זאת אומרת שיכול להיות בזה באגים שזה פתאום יפתח וכו'..
@iosi-poli אני מנסה את זה לראשונה,
- FRP, זה אומר שא"א לאפס, ומה אם מישהו מאפס? ואיך מגדירים ID מותאם אישית מאיפה אני מוציא כזה דבר?
החשבון המותאם אישית חייב להיות פתוח במכשיר? לא ברור לי הנושא הזה, אשמח שמישהו יסביר לי איך זה עובד. - האם יש פתרון לפרסומות?
- יש פתרון לספוטיפיי שלא יהיה תמונות?
תודה רבה.
- FRP, זה אומר שא"א לאפס, ומה אם מישהו מאפס? ואיך מגדירים ID מותאם אישית מאיפה אני מוציא כזה דבר?
-
@iosi-poli אני מנסה את זה לראשונה,
החשבון המותאם אישית חייב להיות פתוח במכשיר? לא ברור לי הנושא הזה, אשמח שמישהו יסביר לי איך זה עובד. - האם יש פתרון לפרסומות?
- יש פתרון לספוטיפיי שלא יהיה תמונות?
תודה רבה.
@דאבל כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
, זה אומר שא"א לאפס, ומה אם מישהו מאפס? ואיך מגדירים ID מותאם אישית מאיפה אני מוציא כזה
החשבון המותאם אישית חייב להיות פתוח במכשיר? לא ברור לי הנושא הזה, אשמח שמישהו יסביר לי איך זה עובד.FRP אומר שהמכשיר נחסם לאחר איפוס קשיח וצריך להכניס את פרטי החשבון של הFRP.
ID מותאם אישית זה אומר שבנוסף לחשבון המוגדר מראש של אייבלוק יוספו חשבונות נוספים לFRP, שאיתם יוכלו לפתוח את המכשיר לאחר איפוס קשיח.@דאבל כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
האם יש פתרון לפרסומות?
לשים את הDNS של ADGUARD בהגדרות ולחסום הגדרות DNS
@דאבל כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
יש פתרון לספוטיפיי שלא יהיה תמונות?
לא, בעז"ה בהמשך עם הVPN פנימי
-
, זה אומר שא"א לאפס, ומה אם מישהו מאפס? ואיך מגדירים ID מותאם אישית מאיפה אני מוציא כזה
החשבון המותאם אישית חייב להיות פתוח במכשיר? לא ברור לי הנושא הזה, אשמח שמישהו יסביר לי איך זה עובד.FRP אומר שהמכשיר נחסם לאחר איפוס קשיח וצריך להכניס את פרטי החשבון של הFRP.
ID מותאם אישית זה אומר שבנוסף לחשבון המוגדר מראש של אייבלוק יוספו חשבונות נוספים לFRP, שאיתם יוכלו לפתוח את המכשיר לאחר איפוס קשיח.@דאבל כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
האם יש פתרון לפרסומות?
לשים את הDNS של ADGUARD בהגדרות ולחסום הגדרות DNS
יש פתרון לספוטיפיי שלא יהיה תמונות?
לא, בעז"ה בהמשך עם הVPN פנימי
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
לשים את הDNS של ADGUARD
הוא כלול כיום באפליקציה?
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
לשים את הDNS של ADGUARD
הוא כלול כיום באפליקציה?
-
@iosi-poli חנות?
מה שמביא אותי לשאלה הבאה, אחרי שהתקנתי הכל, אם אני רוצה להשאיר עדכונים אני צריך להשאיר את גוגל פליי?
תודה על כל הפיתוח הזה, ובכזו מהירות. -
@iosi-poli חנות?
מה שמביא אותי לשאלה הבאה, אחרי שהתקנתי הכל, אם אני רוצה להשאיר עדכונים אני צריך להשאיר את גוגל פליי?
תודה על כל הפיתוח הזה, ובכזו מהירות. -
@iosi-poli ואוו כל כך חשוב
זה מה שיהפוך אותו לכלי מושלם! -
@iosi-poli
אפשר להציע פיצ'ר נוסף בבקשה?
אני חושב שכדאי להציע כמה אופציות לנעילת ההגדרות.
הרעיון בחסימה הוא להשאיר את הגישה הרחק מהשג ידך, אם כך ניתן לחשוב על דרך נוספת.- באמצעות קוד.
- להוסיף אופציה לנעילה באמצעות מיקום, לדוגמא המשתמש מגדיר מיקום שבו תפתח הנעילה כדי לפתוח הוא צריך ללכת למיקום מסויים לשתף מיקום חי והנעילה תפתח לזמן מסויים (שגם אותו המשתמש יכול להגדיר) ותנעל אוטומט בסיום הזמן או שבסיום עדכון ההגדרות המשתמש יצטרך לנעול ידנית.
||קרדיט הרעיון הנעילה על פי מיקום הוא לא שלי, ראיתי מישהו שיישם את זה במערכת סינון באפליקציה ספציפית שלו ואהבתי את הרעיון וחשבתי לעצמי חבל מאוד שלא עושים כך בכל סינון הרי כך לא צריך להסתבך עם קוד הנעילה||
@דוד-המלך-3 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
הרעיון בחסימה הוא להשאיר את הגישה הרחק מהשג ידך
משפט מעניין

-
@דוד-המלך-3 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
הרעיון בחסימה הוא להשאיר את הגישה הרחק מהשג ידך
משפט מעניין

-
@דוד-המלך-3 אני לא יודע עד כמה הרעיון בחסימה היא לרחיק את זה ממך, הרעיון נראה לי זה יותר "לחסום לך", או משהו בסגנון..
כמובן שאי אפשר באמת, לכן כן המשפט הזה מתאים, אבל זה מעניין.. -
@iosi-poli שאלה קטנה (לא התחברתי הרבה זמן, אז אני לא יודע מה עודכן...), האם בסינון יש אפשרות לבחור מראש את מה להשאיר, עם חיבור לאינטרנט ואז כל מה שיותקן אחרי זה לא יקבל חיבור? / לבחור מראש אפליקציות (אפילו רק 2 כולל אפליקציות מערכת)
-
@iosi-poli שאלה קטנה (לא התחברתי הרבה זמן, אז אני לא יודע מה עודכן...), האם בסינון יש אפשרות לבחור מראש את מה להשאיר, עם חיבור לאינטרנט ואז כל מה שיותקן אחרי זה לא יקבל חיבור? / לבחור מראש אפליקציות (אפילו רק 2 כולל אפליקציות מערכת)
@עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
האם בסינון יש אפשרות לבחור מראש את מה להשאיר, עם חיבור לאינטרנט ואז כל מה שיותקן אחרי זה לא יקבל חיבור?
אם השאלה שלך זה האם נוסף VPN פנימי התשובה היא לא

יקח לזה קצת זמן כמו שכתבתי: https://mitmachim.top/post/1102627 -
@עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
האם בסינון יש אפשרות לבחור מראש את מה להשאיר, עם חיבור לאינטרנט ואז כל מה שיותקן אחרי זה לא יקבל חיבור?
אם השאלה שלך זה האם נוסף VPN פנימי התשובה היא לא

יקח לזה קצת זמן כמו שכתבתי: https://mitmachim.top/post/1102627@iosi-poli תודה לך על ההתמדה המענה היעיל והאפליקציה הנפלאה

-
@iosi-poli חשבתי אולי לעשות סקריפט שמחלץ את החבילות שיש לך ואז כל אחד שמוכן לעשות חסד יריץ את הסקריפט בתקיה של המשחקים שיש לו ואז יהיה חסימה כמעט הרמטית למשחקים
-
@iosi-poli חשבתי אולי לעשות סקריפט שמחלץ את החבילות שיש לך ואז כל אחד שמוכן לעשות חסד יריץ את הסקריפט בתקיה של המשחקים שיש לו ואז יהיה חסימה כמעט הרמטית למשחקים
@קרט זה לעולם לא יהיה הרמטי, + (תמיד אפשר לשנות שם חבילה)
-
-
@דוד-המלך-3 אני לא יודע עד כמה הרעיון בחסימה היא לרחיק את זה ממך, הרעיון נראה לי זה יותר "לחסום לך", או משהו בסגנון..
כמובן שאי אפשר באמת, לכן כן המשפט הזה מתאים, אבל זה מעניין..@iosi-poli הרצון לחסום הרמטי זה זה באמת השאיפה והאידיאל
אבל מה לעשות שלכל חסימה יש סיסמה שניתן לפתוח אותה כי תמיד יש הגדרות שצריכים עדכון, שינוי וכו'.....