להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6)
-
@MAKRO עובד לי פיקס
ואני ב019; על רשת אורנג'
תודה רבה
סוף סוף תם עידן הפרסומת המעצבנות הללו@אביגדור-ברמן עדכון
גם אצלי זה עובד
למרות שבעבר לא עבד, מבחינתי עכשיו החסימה מושלמת
@iosi-poli לא שמתי לב אם כתבת אבל משהו השתנה בעדכון האחרון 0.4.6 שהאפליקציה מוגדרת כדפדפן ואם אני לוחץ על קישורים בג'ימייל a bloq נפתח, דווקא נחמד
עריכה, כנראה שפותח את האפליקציה האחרונה שעבדה ברקע, גם טוב -
@אביגדור-ברמן עדכון
גם אצלי זה עובד
למרות שבעבר לא עבד, מבחינתי עכשיו החסימה מושלמת
@iosi-poli לא שמתי לב אם כתבת אבל משהו השתנה בעדכון האחרון 0.4.6 שהאפליקציה מוגדרת כדפדפן ואם אני לוחץ על קישורים בג'ימייל a bloq נפתח, דווקא נחמד
עריכה, כנראה שפותח את האפליקציה האחרונה שעבדה ברקע, גם טוב -
@05832 אני חושב שכאן https://mitmachim.top/post/1094639 שאלו את אותה שאלה ן@iosi-poli אמר שאפשר להוריד להתקין את הapk כעידכון.
-
@נוחעם-FM מותקן לי 045 ואני רוצה להתקין ל 046 דרך הסייר שבקיוסק ואני מקבל הודעה : לא נמצאה חתימה בקובץ ה APK
-
@מחפש1 לתייג את @iosi-poli לא אני חתמתי את האפליקציה...
מתי הורדת את 0.4.6 ? היום או לפני 5 ימים ?
-
@iosi-poli הורדתי היום את 4.6 ומנסה להתקין על 4.5 ומקבל הודעה לא נמצאה חתימה בקובץ ה APK
אולי הסיבה היא שלאחר האיפוס של המכשיר לא נתתי לו הוראה בהגדרות לאפשר התקנת אפליקציות ממקור חיצוני? אז איך אפשר לשנות את זה עכשיו? שאני נמצא במצב קיוסק ולא יכול להגיע להגדרות? -
@iosi-poli הורדתי היום את 4.6 ומנסה להתקין על 4.5 ומקבל הודעה לא נמצאה חתימה בקובץ ה APK
אולי הסיבה היא שלאחר האיפוס של המכשיר לא נתתי לו הוראה בהגדרות לאפשר התקנת אפליקציות ממקור חיצוני? אז איך אפשר לשנות את זה עכשיו? שאני נמצא במצב קיוסק ולא יכול להגיע להגדרות? -
@cfopuser במכשיר כבוי או דלוק? עשיתי במכשיר דלוק וקיבלתי הודעה שלא מוצא את המכשיר. ואין לי שום אפשרות כעת להגדיר במכשיר שיאפשר להתחבר למחשב
-
@מחפש1 לא הבנתי יש לך חיבור adb פעיל או לא זה כול השאלה.
אם אין לך אז אין.https://github.com/sesese1234/SecureGuardMDM/releases/download/0.4.6/Abloq-release.apk
@cfopuser איך עושים אותו לפעיל? במחשב מותקן לי. וגם את ההתקנה הבסיסית של האפליקציה עם נתינת ההרשאות עשיתי דרך המחשב. את האפליקציה הזו הורדתי היום כבר 3 פעמים.
האם אני יכול להסיר את ההתקנה של האפליקציה? ואם אני יסיר האם אצטרך שוב לאפס את המכשיר כדי להתקין אותו מחדש בלי חשבון גוגל שאוכל לתת לו הרשאות? -
@מחפש1 יש באג בהתקנת העדכונים, הוא תוקן ב0.4.6, צריך להתקין באופן ידני.
אפשר לעדכן את האייבלוק עם הAPK החדש, לא צריך להסיכר התקנה.
למי שיש ADB אפשר לעדכן עם ADB.@iosi-poli איך אני מעדכן עם ה ADB כשהוא לא מזהה לי את המכשיר?
-
@iosi-poli איך אני מעדכן עם ה ADB כשהוא לא מזהה לי את המכשיר?
-
@מחפש1 יש באג בהתקנת העדכונים, הוא תוקן ב0.4.6, צריך להתקין באופן ידני.
אפשר לעדכן את האייבלוק עם הAPK החדש, לא צריך להסיכר התקנה.
למי שיש ADB אפשר לעדכן עם ADB.@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
תוקן ב0.4.6, צריך להתקין באופן ידני.
אפשר לעדכן את האייבלוק עם הAPK החדש, לא צריך להסיר התקנה.@מחפש1 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
מותקן לי 045 ואני רוצה להתקין ל 046 דרך הסייר שבקיוסק ואני מקבל הודעה : לא נמצאה חתימה בקובץ ה APK
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
תוקן ב0.4.6, צריך להתקין באופן ידני.
אפשר לעדכן את האייבלוק עם הAPK החדש, לא צריך להסיר התקנה.@מחפש1 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
מותקן לי 045 ואני רוצה להתקין ל 046 דרך הסייר שבקיוסק ואני מקבל הודעה : לא נמצאה חתימה בקובץ ה APK
-
@נוחעם-FM ידני, זאת אומרת לפתוח התקנות ולהתקין

אחר כך זה יעבוד תוכל לעדכן אפליקציות משם.