להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6)
-
@iosi-poli לא הבנתי אז אין אופציה להשבית אינטרנט לאפליקציות?
אפליקציית גוגל פליי תוכל להיות מוסתרת אבל לא מושבתת כך שאר האפליקציות שצריכות אותה יעבדו?@אביגדור-ברמן אתה יכול להשאיר את נטגארד, אבל הוא לא נתמך יותר, מכיוון שהוא מאוד פריץ.
-
@אביגדור-ברמן אתה יכול להשאיר את נטגארד, אבל הוא לא נתמך יותר, מכיוון שהוא מאוד פריץ.
@iosi-poli אני מבין
האופציה של הסתרת אפליקציות כן תעזור לי עם הגוגל פליי שיהיה פעיל למען האפליקציה שדורשות זאת אבל אי אפשר יהיה להיכנס אליו? -
@iosi-poli אני מבין
האופציה של הסתרת אפליקציות כן תעזור לי עם הגוגל פליי שיהיה פעיל למען האפליקציה שדורשות זאת אבל אי אפשר יהיה להיכנס אליו?@אביגדור-ברמן לא יודע..
-
@אביגדור-ברמן לא יודע..
@iosi-poli אז אבדוק עכשיו
ואעדכן! -
@iosi-poli אז אבדוק עכשיו
ואעדכן!כרגע במידה וחוסמים את גוגל פליי בכפתור של חסימת גוגל פליי לא ניתן לפתוח אפליקציות שדורשות גוגל פליי פעיל
יכול להיות שאם אני רק אסתיר את גוגל פליי זה יעבוד אני אעשה את זה עוד מעט ואעדכן
עריכה, לצערי זה לא מועיל
גם האופציה של השבתה וגם האופציה של חסימה מונעות את הפתיחה של האפליקציות שדורשות גוגל פליי פעיל -
כרגע במידה וחוסמים את גוגל פליי בכפתור של חסימת גוגל פליי לא ניתן לפתוח אפליקציות שדורשות גוגל פליי פעיל
יכול להיות שאם אני רק אסתיר את גוגל פליי זה יעבוד אני אעשה את זה עוד מעט ואעדכן
עריכה, לצערי זה לא מועיל
גם האופציה של השבתה וגם האופציה של חסימה מונעות את הפתיחה של האפליקציות שדורשות גוגל פליי פעיל@אביגדור-ברמן כמו בשאר החסימות שיש כאן
אף אחד עוד לא הצליח לעשות את זה -
גרסה חדשה זמינה.
פרטים: https://mitmachim.top/post/1095316לא הספקתי את כל מה שרציתי, אבל לפחות הרוב..
@iosi-poli תודה רבה ענקית על השדרוג
-
@אביגדור-ברמן כמו בשאר החסימות שיש כאן
אף אחד עוד לא הצליח לעשות את זה -
@אביגדור-ברמן לא יודע..
@iosi-poli תוכל לאפשר בהגדרות הקיוסק הוספת כיבוי?
תודה רבה על השידרוג!!! -
@צדיק-0 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5) (Prebuild: 0.4.5.3):
שבמיוזיק ווליום אין דפדפן פנימי (לא סביר שיהיה)
יש שם דפדפן פנימי מידיעה
השאלה האם הוא עובד ללא ווב ויו@YOLEVI כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6):
יש במיוזיק ווליום דפדפן פנימי מידיעה
בדקתי עכשיו באמולטור, וזה מציג רק את האתר הרשמי של קול חי מיוזיק ואת האתר של המעצב, כמו שכתב @אביגדור-ברמן
ניסיתי ממנו להגיע לכתובות אחרות, אך ללא הצלחה.
פספסתי משהו? האם זה באמת כך (כלומר חסום למקומות אחרים)?