להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.6)
-
@iosi-poli מורידים מהקישור את התוכנת התקנה מהמחשב או את APK ואם את הAPK אז זה פשוט מתקינים וזהו
נ.ב אמרת שם משהו על יציב כאילו הולך לצאת משהו גמור יותר או שזה הכי טוב לבנתים?
סליחה על הבורות.
@הישבשר-המלומד תחכה למחר או היום (אני יודיע) לגרסה החדשה,ואז תתקין דרך התוכנה פשוט.
-
גרסה חדשה זמינה.
פרטים: https://mitmachim.top/post/1095316לא הספקתי את כל מה שרציתי, אבל לפחות הרוב..
-
גרסה חדשה זמינה.
פרטים: https://mitmachim.top/post/1095316לא הספקתי את כל מה שרציתי, אבל לפחות הרוב..
@iosi-poli האפליקציה לא הותקנה עקב התנגשות עם חבילה קיימת
יש לי את הגרסה יציבה הקודמת -
@iosi-poli האפליקציה לא הותקנה עקב התנגשות עם חבילה קיימת
יש לי את הגרסה יציבה הקודמת@אביגדור-ברמן מוזר, זה אומר שהחתימה שונה, תן לי שניה לבדוק
-
@אביגדור-ברמן מוזר, זה אומר שהחתימה שונה, תן לי שניה לבדוק
@iosi-poli דרך אגב גם באפליקציה זה לא עדכן אוטומטי אלא הופיע לי האופציה שלהעדכן לחצתי על הורד ועדכן
לאחר שגמר את ההודעה כתב שגיאה לא ניתן להתקין והקובץ נמחק -
@iosi-poli דרך אגב גם באפליקציה זה לא עדכן אוטומטי אלא הופיע לי האופציה שלהעדכן לחצתי על הורד ועדכן
לאחר שגמר את ההודעה כתב שגיאה לא ניתן להתקין והקובץ נמחק@אביגדור-ברמן את זה אני יודע, זה מסתדר אחרי העדכון הזה.
אני צריך לראות איפה נמצאת החתימה המקורית, זה ממש מוזר -
@אביגדור-ברמן את זה אני יודע, זה מסתדר אחרי העדכון הזה.
אני צריך לראות איפה נמצאת החתימה המקורית, זה ממש מוזר@iosi-poli דרך אגב גרסה 046 בעצם עובדת גם ללא נט גארד?
זאת אומרת האופציות של נט גארד מובנות בפנים? -
@iosi-poli דרך אגב גרסה 046 בעצם עובדת גם ללא נט גארד?
זאת אומרת האופציות של נט גארד מובנות בפנים?@אביגדור-ברמן לא, זאת אומרת שאין נטגארד יותר..
עד שאני יצליח לשלב משהו בתוך אייבלוק עצמו. -
@אביגדור-ברמן לא, זאת אומרת שאין נטגארד יותר..
עד שאני יצליח לשלב משהו בתוך אייבלוק עצמו.@iosi-poli לא הבנתי אז אין אופציה להשבית אינטרנט לאפליקציות?
אפליקציית גוגל פליי תוכל להיות מוסתרת אבל לא מושבתת כך שאר האפליקציות שצריכות אותה יעבדו? -
@iosi-poli לא הבנתי אז אין אופציה להשבית אינטרנט לאפליקציות?
אפליקציית גוגל פליי תוכל להיות מוסתרת אבל לא מושבתת כך שאר האפליקציות שצריכות אותה יעבדו?@אביגדור-ברמן אתה יכול להשאיר את נטגארד, אבל הוא לא נתמך יותר, מכיוון שהוא מאוד פריץ.
-
@אביגדור-ברמן אתה יכול להשאיר את נטגארד, אבל הוא לא נתמך יותר, מכיוון שהוא מאוד פריץ.
@iosi-poli אני מבין
האופציה של הסתרת אפליקציות כן תעזור לי עם הגוגל פליי שיהיה פעיל למען האפליקציה שדורשות זאת אבל אי אפשר יהיה להיכנס אליו? -
@iosi-poli אני מבין
האופציה של הסתרת אפליקציות כן תעזור לי עם הגוגל פליי שיהיה פעיל למען האפליקציה שדורשות זאת אבל אי אפשר יהיה להיכנס אליו?@אביגדור-ברמן לא יודע..
-
@אביגדור-ברמן לא יודע..
@iosi-poli אז אבדוק עכשיו
ואעדכן! -
@iosi-poli אז אבדוק עכשיו
ואעדכן!כרגע במידה וחוסמים את גוגל פליי בכפתור של חסימת גוגל פליי לא ניתן לפתוח אפליקציות שדורשות גוגל פליי פעיל
יכול להיות שאם אני רק אסתיר את גוגל פליי זה יעבוד אני אעשה את זה עוד מעט ואעדכן
עריכה, לצערי זה לא מועיל
גם האופציה של השבתה וגם האופציה של חסימה מונעות את הפתיחה של האפליקציות שדורשות גוגל פליי פעיל -
כרגע במידה וחוסמים את גוגל פליי בכפתור של חסימת גוגל פליי לא ניתן לפתוח אפליקציות שדורשות גוגל פליי פעיל
יכול להיות שאם אני רק אסתיר את גוגל פליי זה יעבוד אני אעשה את זה עוד מעט ואעדכן
עריכה, לצערי זה לא מועיל
גם האופציה של השבתה וגם האופציה של חסימה מונעות את הפתיחה של האפליקציות שדורשות גוגל פליי פעיל@אביגדור-ברמן כמו בשאר החסימות שיש כאן
אף אחד עוד לא הצליח לעשות את זה -
גרסה חדשה זמינה.
@iosi-poli תודה רבה ענקית על השדרוג
-
@אביגדור-ברמן כמו בשאר החסימות שיש כאן
אף אחד עוד לא הצליח לעשות את זה -
@אביגדור-ברמן לא יודע..
@iosi-poli תוכל לאפשר בהגדרות הקיוסק הוספת כיבוי?
תודה רבה על השידרוג!!!