להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5)
-
ולכל החופרים למיניהם:
זאת הסיבה שאייבלוק קיים!
ולא בשביל לקבל עדכונים, ויפיאנים חדשים למיניהם וכו', אלא כדי להיות הפתרון הפשוט לפשוט העם!
(אם כי ברור כשיהיה לי זמן אני יעבוד על עדכון...)@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
החופרים
לא התכוונו לחפור...
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
החופרים
לא התכוונו לחפור...
@אביגדור-ברמן זה בכוונה בספויילר, כדי שלא יגיבו.
-
ולכל החופרים למיניהם:
זאת הסיבה שאייבלוק קיים!
ולא בשביל לקבל עדכונים, ויפיאנים חדשים למיניהם וכו', אלא כדי להיות הפתרון הפשוט לפשוט העם!
(אם כי ברור כשיהיה לי זמן אני יעבוד על עדכון...)@iosi-poli
זה אפשרי ותקין להסתיר את סמל האפליקציה? בעזרת צד ג' אוליבסמסונג יש הסתרת יישומים, וגם בלאונצר נובה.
אבל זה מכשיר של VIVO ויש לו משהו שנמצא ב"אבטחה" -הסתרת אפליקציות, שכמובן לא עובד על איבלוק. כי זה כנראה סוג של משבית או משהו.תכל'ס אני רוצה להעלים את הסמל, יש?
-
@iosi-poli
זה אפשרי ותקין להסתיר את סמל האפליקציה? בעזרת צד ג' אוליבסמסונג יש הסתרת יישומים, וגם בלאונצר נובה.
אבל זה מכשיר של VIVO ויש לו משהו שנמצא ב"אבטחה" -הסתרת אפליקציות, שכמובן לא עובד על איבלוק. כי זה כנראה סוג של משבית או משהו.תכל'ס אני רוצה להעלים את הסמל, יש?
-
@MAKRO לא נראה לי שזה אפשרי בשום חסימה כאן בפורום - הרי זה כל הרעיון - שידעו שאתה מוגן!
אבל אם כ"כ רוצים, אפשר לדחוף את זה במקום שלא רואים...
אם זה אפשרי בקלות, אני יעשה את זה בעז"ה!@iosi-poli
אויש, לא התכוונתי לבקש פיצ'רים נוספים...אתה צודק שבדר"כ רוצים שיראו חסימה.
אצלי כעת זה בשביל מישהו שלא יודע כלום ולא מבין
ורציתי להשאיר לו את המכשיר בצורה הכי פשוטה שיש כמו שהיה נראה לפני שהביא לי אותו. ככה הבטחתי לו לפני החסימה, שזה יראה ויעבוד כמעט אותו דבר.... -
@iosi-poli
ורציתי להשאיר לו את המכשיר בצורה הכי פשוטה שיש כמו שהיה נראה לפני שהביא לי אותו. ככה הבטחתי לו לפני החסימה, שזה יראה ויעבוד כמעט אותו דבר.... -
@iosi-poli
@iosi-poli
אגב, ברשימה לחסימת אפליקציות מופיעה גם אייבלוק, כמעט לחצתי עליה... שלא יראו אותה, ואז קלטתי שזה ממש לא! לא נסיתי לבדוק מה קורה. רק דמיינתי מה יקרה אם היא תיעלם. מניח שחסמת את האפשרות הזו. -
@iosi-poli
אגב, ברשימה לחסימת אפליקציות מופיעה גם אייבלוק, כמעט לחצתי עליה... שלא יראו אותה, ואז קלטתי שזה ממש לא! לא נסיתי לבדוק מה קורה. רק דמיינתי מה יקרה אם היא תיעלם. מניח שחסמת את האפשרות הזו. -
@MAKRO זה לא עושה כלום

באג שזה מופיע.
אני יכין לך אחד בלי אייקון כפי ש@cfopuser אמר, למחר בצוהריים לפני שבת יהיה טוב?@iosi-poli ממש ממש לא התכוונתי שתכין בשבילי...
אני כ"כ מעריך את העבודה שעשית. אני לא רוצה לבקש יותר מזה.אני מסופק אם אספיק להחליף לו את זה, הוא יוצא לחו"ל מיד במוצש
-
@iosi-poli ממש ממש לא התכוונתי שתכין בשבילי...
אני כ"כ מעריך את העבודה שעשית. אני לא רוצה לבקש יותר מזה.אני מסופק אם אספיק להחליף לו את זה, הוא יוצא לחו"ל מיד במוצש
-
@MAKRO עוד מעט.... (למרות שתצטרך להתקין מחדש כי אין לי כוח לקמפל את זה מחדש/אין לי מפתחות וכו')
-
זה עריכה של הapk .
מורידים אותם אחת מהאפליקציה.
יש מדריך בפורום בקטגוריה של שיואמי מקשים. -
@MAKRO https://send.magicode.me/send-file/file/45299b0adc****************be5f39551dd7916f14b8e171234b3f/view
@makro זה עובד?
(תזכור שאם תרצה לפתוח את האפליקצייה תצטרך לעשות את זה דרך Adb)
-
@cfopuser
רק איך להתקדם איתו?
פשוט לא פתחתי שום ADB אחר כרגע רק את התוכנה שלך
אז מה עם הAPK הזה להתקין ו..?