להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5)
-
@שאול-208 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
במערכת מולטימדיה (למעט TS10) אין ניפוי אלחוטי.
הדרך היא יותר מורכבת, או ע"י רוט או ע"י כמה פקודות. -
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
אי אפשר להסיר בלי איפוס (בגלל באג בסיסטם).
אי אפשר להסיר חסימה מסוימת או את האפליקציה עצמה?
-
@iosi-poli להשעות את ההגנה ולהחזיר יהיה אפשרי?
-
@aass כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
כן.
-
@world כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
יש אפשרות לחסום דפדפני אפליקציות?
צריך לחסום אפליקציות מערכת בשם WebView.
כלומר, ברשימה של האפליקציות לחסימה, תעשה שיציג את כל האפליקציות, ואז תחפש web, ותחסום את מה שיופיע.
אבל יכול להיות שיש אפליקציות שיש להם דפדפן פנימי שמובנה בתוך האפליקציה עצמה, וא"כ זה לא יעזור. אבל אני חושב שרוב האפליקציות משתמשות ב-WebView, ואין להם באמת דפדפן פנימי משל עצמן. -
@world כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
יש אפשרות לחסום דפדפני אפליקציות?
צריך לחסום אפליקציות מערכת בשם WebView.
כלומר, ברשימה של האפליקציות לחסימה, תעשה שיציג את כל האפליקציות, ואז תחפש web, ותחסום את מה שיופיע.
אבל יכול להיות שיש אפליקציות שיש להם דפדפן פנימי שמובנה בתוך האפליקציה עצמה, וא"כ זה לא יעזור. אבל אני חושב שרוב האפליקציות משתמשות ב-WebView, ואין להם באמת דפדפן פנימי משל עצמן. -
@iosi-poli
יש דבר נוסף שפרוץ באייבלוק
כל אפליקציה חדשה שאני מתקין
עם הגדרת התקנה APK חיצוני פתוחה
מוגדר עם גישה לרשת אוטומטי
אז נניח ואני מתקין קובץ APK של דפדפן שאין במכשיר - אני אוכל להגיע לאינטרנט- צריך להגדיר באייבלוק שאוטומטי לאפליקציות חדשות הוא חוסם אינטרנט לגמרי
-
@iosi-poli
אז נניח ואני מתקין קובץ APK של דפדפן שאין במכשיר - אני אוכל להגיע לאינטרנט- צריך להגדיר באייבלוק שאוטומטי לאפליקציות חדשות הוא חוסם אינטרנט לגמרי
@אביגדור-ברמן אתה יכול בנטגארד להגדיר לך שברירת מחדל הכל סגור חוץ מרשימה לבנה
-
נכון לעכשיו, מה אני צריך להגדיר בדיוק כדי שחנות גוגל תמשיך להוריד עדכונים לאפליקציות קיימות אבל לא יהיה ניתן להיכנס אליה?
@iosi-poli @שאול-208@נחום-גמזו אתה צריך להשאיר את חנות גוגל פתוחה, אבל מהניסיון שלי זה לא עבד,
תנסה להיכנס לגוגל פליי כשאיי בלוק כבר מופעל, (אפילו אם אתה לא מחובר לחשבון גוגל) ובשלוש נקודות ללחוץ על עדכונים ולראות אם זה מצליח לעדכן לך. -
@iosi-poli
@אביגדור-ברמן שים לב, איי בלוק זה לא תוכנת סינון זה בסך הכל אפליקציה לשליטה על המכשיר,
מה שאומר שאתה יכול להשאיר את כל האינטרנט פתוח,
בנוסף יש לך אפשרות כמו שהזכירו, לסנן דרך נטגארד. -
@אביגדור-ברמן שים לב, איי בלוק זה לא תוכנת סינון זה בסך הכל אפליקציה לשליטה על המכשיר,
בנוסף יש לך אפשרות כמו שהזכירו, לסנן דרך נטגארד.@שאול-208 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
בנוסף יש לך אפשרות כמו שהזכירו, לסנן דרך נטגארד.תוכל להסביר לי את הקטע של נטגארד
מה זה עושה
האם זה חוסם אולי פרסומות?
כי זו הבעיה שלא הצלחתי לפתור עדיין באייבלוק! -
@שאול-208 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
בנוסף יש לך אפשרות כמו שהזכירו, לסנן דרך נטגארד.תוכל להסביר לי את הקטע של נטגארד
מה זה עושה
האם זה חוסם אולי פרסומות?
כי זו הבעיה שלא הצלחתי לפתור עדיין באייבלוק!@דודי-ענהאל נט גארד מטרתו לחסום תעבורת רשת מסוימת לפי הגדרות שאתה נותן לו,
איי בלוק מטרתו לחסום / למנוע גישה לאפליקציות מסוימות. -
@נחום-גמזו אתה צריך להשאיר את חנות גוגל פתוחה, אבל מהניסיון שלי זה לא עבד,
תנסה להיכנס לגוגל פליי כשאיי בלוק כבר מופעל, (אפילו אם אתה לא מחובר לחשבון גוגל) ובשלוש נקודות ללחוץ על עדכונים ולראות אם זה מצליח לעדכן לך.@שאול-208 תודה על התשובה, אם אני משאיר חנות פתוחה אז אני יכול להוריד הכל לא? מה עשינו בזה? אולי מה שאפשר לעשות זה דרך נטגארד לחסום הכל כברירת מחדל (חוץ מרשימה לבנה כמובן) ואז גם אם אני מוריד אפליקציה מסוימת אין לה גישה לרשת (אהל עדיין גם בחנות יש תמונות לא כשרות)
-
@דודי-ענהאל נט גארד מטרתו לחסום תעבורת רשת מסוימת לפי הגדרות שאתה נותן לו,
איי בלוק מטרתו לחסום / למנוע גישה לאפליקציות מסוימות.@שאול-208 כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
@דודי-ענהאל נט גארד מטרתו לחסום תעבורת רשת מסוימת לפי הגדרות שאתה נותן לו,
איי בלוק מטרתו לחסום / למנוע גישה לאפליקציות מסוימות.והיכן אני יכול להחליט על ההגדרות?