להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5) (Prebuild: 0.4.5.3)
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5) (Prebuild: 0.4.5.3):
הבריסקער-רב הגרסה היציבה האחרונה היא 0.4.5 (וגם היא בבטא!), והיא ניתקנת להתקנה על ידי תוכנת ההתקנה, והיא הכי מומלצת למתחילים
אני חושב שאני אסתדר (אני מעט מעבר למתחיל, והתעסקתי עם דברים כאלו), אני מבקש בשביל חבר שניסה את קיידרואיד אבל צריך גם תכונות שקיימות רק אצלך.
רק דבר אחד לא ברור לי, בזמן ההתקנה צריך חשבון גוגל על המכשיר? נראה לי שכך כתוב ובד"כ זה הפוך...@הבריסקער-רב ממש לא!
איפה כתוב??
(אולי בגרסה 0.1, שגם אז למעשה לא היה צריך, אבל טעיתי בזמנו (זה היה לפני 7 חודשים...) -
הגיוני שזה היה בתחילת אחד השרשורים...
בכל אופן אשמח לקישור לגירסה היציבה ולמדריך (אני מניח שזה יועיל לרבים) -
-
התכוונתי למדריך שימוש, ובכל אופן תודה.
(אני עובד עם אנדרואיד והתוכנה לא רלוונטית עבורי, עם ההרשאות אני יסתדר אבל לשימוש זה חשוב לי יותר) -
בכל אופן, איפה אני מוצא קישור להורדה של ה apk?
-
בכל אופן, איפה אני מוצא קישור להורדה של ה apk?
@הבריסקער-רב https://github.com/sesese1234/SecureGuardMDM/releases/download/Beta/Abloq-release.apk
רק שים לב לא להגדיר כמסך הבית כלל, ולא להשתמש במצב קיוסק , כי הוא ממש דפוק בגרסה הנ"ל (עכשיו אני עובד עליו)פקודה:
adb shell dpm set-device-owner com.secureguard.mdm/.SecureGuardDeviceAdminReceiver -
-
חברה, מה אתם אומרים, לשנות את שם החבילה והאדמין רסיבר לA bloq, במקום הSecureGuard של הAI?
פשוט זה כבר נמאס לי, ובא לי להחליף את זה..
הבעיה היא שזה נמצא בהרבה מקומות.
כמובן זה לא יהיה בבום, וזה יהיה אולי בגרסה 0.7, אבל עדיין רציתי לשאול..@iosi-poli הנזק האפשרי עלול להיות גדול מהתועלת...
שאריות קוד וכדו', עדכונים של חבילה קיימת, הרשאות... -
@iosi-poli הנזק האפשרי עלול להיות גדול מהתועלת...
שאריות קוד וכדו', עדכונים של חבילה קיימת, הרשאות... -
@MAKRO צודק, חשבתי על זה..
אבל בכל מקרה אני משנה חתימה ב1.0, ואז יהיו חייבים למחוק ולהתקין..
אז אולי כדאי לעשותא את זה רק ב1.0? -
@iosi-poli לא ענית לי איפה למצוא את הלוג בשביל לבדוק למה האפליקציה לא נמחקת באנדרואיד 14.
-
@iosi-poli נצרך מאד
-
וואו תודה רבה
בקצב עבודה של עכשיו מתי נראה לך יהיה גרסה יציבה מעודכנת שאפשר להשתמש בה? -
באנדרואיד מתחת 9 זה קורס, כי זה לא נתמך, ואיך לא יכולתי לשכוח לשים הודעה..
אני לא רואה את עצמי מסיים את זה היום, אז אני הולך לזרוק לכם כאן APK, שתוכלו להינות מזה, עוד לפני שזה יוצא אפילו לגיטהאב.
יש פשוט המון מקרי קצה לחשב, וזה לוקח הרבה זמן, אז אני יוציא בעז"ה במוצ"ש, ואז אני הולך לבדוק את זה על מכשיר אמיתי שהשגתי, (שיאומי יחסית טוב) כדי לקבל תוצאות מקסימליות.הפעם ניסיתי לצאת מהקיוסק, ולא הצלחתי כלל (במצב המחמיר זה אפילו יותר--)
כמו כן יש כפתור הפעלה מחדש, שזה דיי חמוד ועובד..
שימו לב!
השתמשתי בKosherJava בשביל לקבל תאריך עברי בקיוסק, וזה ידרוש ממני לעשות רשיון לאייבלוק, ואני לא יודע אם זה שווה את זה, החלטה שלכם.כפתורי הWIFI והבלוטוס וכו' לא אמיתיים עכשיו, סתם בשביל העיצוב, ביציב זה יהיה אמיתי בעז"ה
.
הAPK:
https://drive.google.com/file/d/1_SudVLu9Bb1Kxs6J66ob*****UwLI2UcGpgPj/view?usp=sharing
.להוריד כוכביות, לשתף רק עם כוכביות, בלה בלה בלה

אני חייב לומר שהיה לי סייעתא דשמיא גדולה ביצירת הקיוסק,
וזה עוד כלום, יש עוד המון פיצ'רים שמגיעים בעדכון הבא (השעיית אפליקציות, אייקון כחול אם אין הרשאות לאפליקציה, הגבלת המכשיר לאפליקציה אחת, אנגלית(!), ועוד ששכחתי
)קצת הסתבכתי עם RTL וניווט, ביציב זה יהיה בסדר בעז"ה
צילומי מסך:

קרדיט ל@לא-מתייאש על רעיון העיצוב.