בעיה | בעיה באימות דו שלבי בגוגל
-
יש למישהו פתרון איך אני יכול לקבל את האימות דרך הטלפון הכשר?! או איזה אופציה יש לי כדי לסיים את זה?
אני בטוח שיש פה הרבה שקורה להם משהו כזה. אז מה עושים? -
גוגל מבקש ממני פתאום לאמת את הזהות שלי ולעשות אימות.
המספר שלי הוא כשר והוא המספר שרשום בגוגל.
איך אני יכול עכשיו לקבל קוד אימות כדי להיכנס?
נכנסתי להגדרות והחלפתי מספר טלפון לטלפון שכן מקבל, אבל כשאני נכנס שוב לתהליך האימות הוא עדיין מבקש לשלוח למספר הקודםאשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה.
-
יש למישהו פתרון איך אני יכול לקבל את האימות דרך הטלפון הכשר?! או איזה אופציה יש לי כדי לסיים את זה?
אני בטוח שיש פה הרבה שקורה להם משהו כזה. אז מה עושים? -
@EM308 כמו ש @ע-ה-דכו-ע כתב
אולי באפליקצית מאמת הוא ייתן יותר מהר
אז יש לך את אפפקוד. אני משתמש אתו הרבה והוא עובד מעולה.
-
@לאצי
אני עשיתי את התהליך הזה לפני כמה חודשים זה עבד אולי פעם או פעמיים שניסיתי לקבל קוד אימות. אבל מאז כל פעם שאני מתקשר לטלפון ומבקש לקבל את קוד האימות זה קוד שגוי -
@EM308 לא קרה לי אף פעם. איך אתה משתמש איתו? נכנס לאתר של אפפקוד ע"י סיסמה משלוחה 1, או מקבל קוד לגוגל ישירות מהטלפון בשלוחה 2? (שים לב כי אם תשתמש עם קוד משלוחה 1 ישירות לגוגל בלי להיכנס לאתר הוא ייתן לך קוד שגוי.)
-
@לאצי
אני נכנס לדף של בקשת קוד אימות למספר שלי ולוחץ שישלח.
מתקשר לאפפקוד, מקיש 1, וכותב את הסיסמא.
אני מבין ממך שזה לא עובד ככה?!
אם כן אשמח להסבר איך זה עובד.
תודה רבה!@EM308 לא הבנתי בדיוק מה אתה עושה, אבל ישנם שני דרכים לקבל קוד אימות מאאפקוד.
-
אתה נכנס לאתר https://appcode.htp.co.il/auth/login מזין את מספר הטלפון ולאחמ"כ מקיש סיסמה שמושמעת לך בשלוחה 1 בקו הנ"ל. אתה בתוך האתר ושם מופיע לך האפליקציות שרשמת באפפקוד, אתה לוחץ על ה'וי' שנמצא בשורה של 'גוגל' ואז מופיע לך על המסך בצד ימין למעלה חלון קטן שבו כתוב קוד. אתה מעתיק אותו ומכניס אותו לאימות בגוגל.
-
אתה מתקשר ישירות למספר של אפפקוד,ממתין שהוא יגמור לומר את התפריט (או מקיש מקש כלשהוא ואז הוא מדלג על התפריט) מקיש על 2, בוחר את גוגל מתוך מה שהוא מציע לך, הוא משמיע לך קוד שאותו אתה מקיש ישירות באימות גוגל.
מקווה שהסברתי טוב. אם לא אשמח לעזור בכל מה שנצרך.
-
-
@EM308 לא הבנתי בדיוק מה אתה עושה, אבל ישנם שני דרכים לקבל קוד אימות מאאפקוד.
-
אתה נכנס לאתר https://appcode.htp.co.il/auth/login מזין את מספר הטלפון ולאחמ"כ מקיש סיסמה שמושמעת לך בשלוחה 1 בקו הנ"ל. אתה בתוך האתר ושם מופיע לך האפליקציות שרשמת באפפקוד, אתה לוחץ על ה'וי' שנמצא בשורה של 'גוגל' ואז מופיע לך על המסך בצד ימין למעלה חלון קטן שבו כתוב קוד. אתה מעתיק אותו ומכניס אותו לאימות בגוגל.
-
אתה מתקשר ישירות למספר של אפפקוד,ממתין שהוא יגמור לומר את התפריט (או מקיש מקש כלשהוא ואז הוא מדלג על התפריט) מקיש על 2, בוחר את גוגל מתוך מה שהוא מציע לך, הוא משמיע לך קוד שאותו אתה מקיש ישירות באימות גוגל.
מקווה שהסברתי טוב. אם לא אשמח לעזור בכל מה שנצרך.
-
-
@לאצי
תודה רבה הבנתי.
אבל האימות שדיברת עליו זה בשביל להכנס למייל ממחשב שהוא מבקש אימות.
אבל אני לא מחפש קוד כדי להכנס למייל, אני רוצה קוד כדי ''לאשר זהות באימות דו שלבי''
וזה לא נותן את הקוד הזה באפפקוד.
בשלוחה 2 שהזכרת הוא אומר רק מייל. -
@EM308 כתב בבעיה | בעיה באימות דו שלבי בגוגל:
בשלוחה 2 שהזכרת הוא אומר רק מייל
בשלוחה 2 הוא אומר את האפליקציות שאתה עצמך רשמת באתר. אם תוסיף באתר עוד אתרים שתרצה להשתמש באפפקוד איתם הוא יאמר לך גם אותם.