מדריך | פיתרון לבעיית הווצאפ (שהאפליקציה נרדמת) בF22 PRO, ולשאר אפליקציות שנרדמות ורוצים להשאירם ערים
-
@ישיביש מאיפה שהורדתי כתוב מאנדרואיד 12.
אולי תנסה ומקסימום תמחוק? (כמובן שאל תשים אותו אפליקציית מערכת)אבל אם יש לך רוט ואתה חייב ומוכרח לעשות אפליקציה כמערכת, יש תוכנה שעושה את העבודה בשניה, אם תרצה.
תעדכן
-
@ישיביש כתב במדריך | פיתרון לבעיית הווצאפ (שהאפליקציה נרדמת) בF22 PRO, ולשאר אפליקציות שנרדמות ורוצים להשאירם ערים:
@Sitbon ניסיתי ולא עבד...
יש לי רוט אבל עדיף לי לא להעביר לסיסטם
תודה!
מאיפה הורדת? -
שלום לכולם!
אחרי הרבה זמן של חיפושים אחר מכשירים נטולי ROOT מה עושים עם הדבר המטריד שאפליקציות נרדמות ולא מקבלים מהם התראות.אז כמובן יש את הדרך שדורשת ROOT, וכך אפשר להכניס את הווצאפ (לדוגמא) בתור אפליקציית מערכת ובכך תיגרום לאפליקציה שלא תירדם.
חסרונות:
- דורש ROOT
- דורש מקום ב-ROOT שלא תמיד יש
היום בזכות משתמש יקר דוד חזן תוך כדי דיבור הביא לי רעיון קליל ופשוט.
הורדת אפליקציה קטנה בשם DuraSpeed (היא מגיעה מותקנת בגרסאות מסויימות). יש לוודא שהגירסא תואמת לאנדרואיד שלכם.
להורדה לאנדרואיד 12 (F22 PRO): DuraSpeed.apkאחרי שהורדתם, תתקינו אותה כרגיל, ותיכנסו אליה.
(לא תמצאו אותה ברשימת האפליקציות הרגילה אלא דרך התהליכי מערכת או אפליקציה כמו FileManager למינהם.כך זה אמור להראות:
צריך רק להפעיל (לחץ על 'פועל')
ולסמן את האפליקציות שתרצו שלא ירדמו לכם.אשמח לדעת בתגובות אם זה עזר למישהו כמו שעזר לי.
נ.ב
אין אני אחראי לנעשה כמובן
כמו כן, אם אפשרי להכניס במדריכים לתועלת הרבים, זה יהיה מעולהבהצלחה!
-
@Sitbon כתב במדריך | פיתרון לבעיית הווצאפ (שהאפליקציה נרדמת) בF22 PRO, ולשאר אפליקציות שנרדמות ורוצים להשאירם ערים:
דורש מקום ב-ROOT שלא תמיד יש
בקטנה... מקסימום מגדילים את המחיצה ב100 מגה... זה לא בעייה
-
@Sitbon כתב במדריך | פיתרון לבעיית הווצאפ (שהאפליקציה נרדמת) בF22 PRO, ולשאר אפליקציות שנרדמות ורוצים להשאירם ערים:
דורש מקום ב-ROOT שלא תמיד יש
בקטנה... מקסימום מגדילים את המחיצה ב100 מגה... זה לא בעייה
-
@למה-באתי וזה סיפור להגדיל?
לא כזה. אבל רוב הסיכויים שיהיה לך מקום ל100 מגה בסיטסם
-
@למה-באתי אני שואל כאילו בכללי, לא היה אכפת לי לוותר על 100 מגה אצלי בשביל הסיסטם
אפשר מדריך?
-
@למה-באתי אני שואל כאילו בכללי, לא היה אכפת לי לוותר על 100 מגה אצלי בשביל הסיסטם
אפשר מדריך?
על איזה מכשיר אתה צריך?