עזרה | בעיה בחסימת קיידראיוד לנגן M303
-
@חיים-כהן-5 אצלי בתשלום
-
@למה-באתי אני שואל על נגן שכבר נשעה בו קידראוייד הרמטי גם את זה את יכול לשנות? ולעשות גירסא חדשה וא"כ אשמח לדעת כמה זה עולה?
@חיים-כהן-5
אני יכול להסיר לך את הfrp בשליטה מרחוק.. -
-
@חיים-כהן-5 כתב בעזרה | בעיה בחסימת קיידראיוד לנגן M303:
@למה-באתי אני שואל על נגן שכבר נשעה בו קידראוייד הרמטי גם את זה את יכול לשנות? ולעשות גירסא חדשה וא"כ אשמח לדעת כמה זה עולה?
וואלה שאצלי אני יכול לנסות... כי זה נעול עם FRP וזה חייב להיות בידיים שלי ואי אפשר מרחוק.. צריך עם כלים גשמיים..
וקח בחשבון שזה בעייה קשה.אני יכול סופי. בתשלום isralfarkash770@gmail.com
-
מישהו תכלס יכול לעזור לי בעיניין
-
מישהו תכלס יכול לעזור לי בעיניין
@חיים-כהן-5
עם הfrp אני יכול להסיר זאת גם בשליטה מרחוק... -
אני התקנתי את הקידראיוד על הנגן ולאחר שעשיתי חסימה הרמטית בגירסא הכשרה (ללא ווי פי והשבתת אפליקציות רגישות וללא התקנות) א. חזר לי האפליקציות המערכת שהשבתתי דרך הקידראוייד ב. מלא אפליקציות נסגרות ולא ניתנות להפעלה אפ' שיש רק 50 אחוז גיגה רם מלא (חושב שזה קשור לחסימה ) אשמח אם יהיה למישהו איך לעזור לי בענין ... בעיקר לסעיף ב.
@למה-באתי
הגרסה שלך פותרת את זה?
כי בM303 צריך לסדר את הAndroid System WebView@חיים-כהן-5 כתב בעזרה | בעיה בחסימת קיידראיוד לנגן M303:
ב. מלא אפליקציות נסגרות ולא ניתנות להפעלה אפ' שיש רק 50 אחוז גיגה רם מלא
-
@למה-באתי
הגרסה שלך פותרת את זה?
כי בM303 צריך לסדר את הAndroid System WebView@חיים-כהן-5 כתב בעזרה | בעיה בחסימת קיידראיוד לנגן M303:
ב. מלא אפליקציות נסגרות ולא ניתנות להפעלה אפ' שיש רק 50 אחוז גיגה רם מלא
-
@פראירי תסביר קצת מה אמרת כי יש לי איזה נגן שהמון אפליקציות קורסות שאני פותח אותם אולי זה הפיתרון?
@אלוף-תימן כתב בעזרה | בעיה בחסימת קיידראיוד לנגן M303:
@פראירי תסביר קצת מה אמרת כי יש לי איזה נגן שהמון אפליקציות קורסות שאני פותח אותם אולי זה הפיתרון?
זה נראה לי קשור לקיידראיד כי בלי זה כל האפליקציות עובדות טוב מאוד
-
@חיים-כהן-5
עם הfrp אני יכול להסיר זאת גם בשליטה מרחוק...@פראירי לא מבין מה זה תוכל לעזור לי בענין? א"כ תשאיר פה מייל כי אני לא יכול לפתוח צאט עם משתמשים
-
@פראירי לא מבין מה זה תוכל לעזור לי בענין? א"כ תשאיר פה מייל כי אני לא יכול לפתוח צאט עם משתמשים
@חיים-כהן-5 frp זה חסימה של גוגל לאימות החשבון שלך שהמכשיר באמת שלך ולא גנוב או לבקרת הורים
-
זה נראה לי קשור לקיידראיד כי בלי זה כל האפליקציות עובדות טוב מאוד
-
@חיים-כהן-5 frp זה חסימה של גוגל לאימות החשבון שלך שהמכשיר באמת שלך ולא גנוב או לבקרת הורים
נו ומה זה קשור לקיידראיד אני רוצה להסיר את זה כי זה דופק את כל הנגן אני רוצה לעשות גירסא כשרה או קידראיד לא הרמטי עם קצת אפליקציות ואני יבדוק מה קורה אז אבל מה זה קשור חסימת גוגל לא הבנתי
-
נו ומה זה קשור לקיידראיד אני רוצה להסיר את זה כי זה דופק את כל הנגן אני רוצה לעשות גירסא כשרה או קידראיד לא הרמטי עם קצת אפליקציות ואני יבדוק מה קורה אז אבל מה זה קשור חסימת גוגל לא הבנתי
@חיים-כהן-5
זה 2 דברים שונים
יש FRP שזה חלק מהחסימה שקיידרואיד משתמש בה
ויש את הבעיה של הAndroid System WebView -
@פראירי לא מבין מה זה תוכל לעזור לי בענין? א"כ תשאיר פה מייל כי אני לא יכול לפתוח צאט עם משתמשים
-
@פראירי שלחתי לך מייל
-
@פראירי שלחתי לך מייל
@חיים-כהן-5
עניתי