בירור מידע | הודעת פיקוד עורף 4x4
-
אצלי לא רואים את ההודעה כמו שצריך וגם בעייתי לצאת ומוריק את הבטריה האם יש עידכון גירסא ואם כן האם אפשר לעשות עידכון לבד בבית במחשב ואם כן איך
-
@יוסי1212 הגירסא האחרונה V13 נראה שיותר טובה ופחות תוקעת את המכשיר אחרי ההתרעה יש פה בפורום קישור לתוכנה לעדכון עיין שם
https://mitmachim.top/post/894550 -
@נצח-ישראל הפוך בגרסאות החדשות זה יותר בעייה בעניין דיברתי בזמנו בליל המתקפה האירנית כשהשתמשו בזה פעם ראשונה אם נציג של אסקולס ואמר לי שהועדה שוקלת לבטל את זה לגמרי והם הורו להם לא לטפל בבעיה הזו.
-
-
@נצח-ישראל הפוך בגרסאות החדשות זה יותר בעייה בעניין דיברתי בזמנו בליל המתקפה האירנית כשהשתמשו בזה פעם ראשונה אם נציג של אסקולס ואמר לי שהועדה שוקלת לבטל את זה לגמרי והם הורו להם לא לטפל בבעיה הזו.
@שלוםפ כתב בבירור מידע | הודעת פיקוד עורף 4x4:
אני לא יודע אצלי זה לא תוקע את המכשיר
את ההודעה על באמת לא רואים
והבנתי (לא מפקיד וד"ל) שבגירסאות הבאות זה יסתדר -