בקשת מידע | נוקיה 235 - התראות פיקוד העורף
-
@shmulik88 כן.
אם לא קיבלת עד כה התרעות תבדוק שלושה דברים:
א. הודעות > הגדרות הודעה > התרעות חירום אלחוטיות > התראה > - תבדוק שם ש'התרעה חמורה' מופעלת.
ב. תבדוק מול החברת סלולר - לפעמים זה מכובה אצלם. (עכ''פ לפי מה שאמרו פה בפורום בעבר)
ג. הבנתי שאם אתה על דור 3 זה לא עובד. אז תבדוק שאתה על דור 4.(אני ב019 עם 235 וזה עובד לי)
-
@shmulik88 כתב בבקשת מידע | נוקיה 235 - התראות פיקוד העורף:
יש לי נוקיה 235 .
אין לי אינטרנט.
האם אני אמור לקבל את התראות פיקוד העורף?כתבו פה כ"כ הרבה פה בפורום, תחפש קצת...
-
@shmulik88 כן.
אם לא קיבלת עד כה התרעות תבדוק שלושה דברים:
א. הודעות > הגדרות הודעה > התרעות חירום אלחוטיות > התראה > - תבדוק שם ש'התרעה חמורה' מופעלת.
ב. תבדוק מול החברת סלולר - לפעמים זה מכובה אצלם. (עכ''פ לפי מה שאמרו פה בפורום בעבר)
ג. הבנתי שאם אתה על דור 3 זה לא עובד. אז תבדוק שאתה על דור 4.(אני ב019 עם 235 וזה עובד לי)
מה ש @חובבן-מקצועי אמר אלה הפתרונות היחידים...
כל מילה נוספת מיותרת...
-
יש חברות שגם כשהטלפון נמצא בהגדרות על דור 4 הוא עדיין מחובר לרשת של דור 3 אני אישית הפעלתי בכמה טלפונים מצב VOLTE ואז העברתי את זה חזרה לדור 3 ושוב חזרה לדור 4 ואז עשיתי חיפוש רשת ידני ובחרתי רשת של דור 4 וזה עבד.
נ.ב. עשיתי את זה בטלפונים שמנויידים לרמי לוי גם ב4על 4 וגם בנוקיה 225 וגם בנוקיה 215. [עד כמה שידוע לי הבעיה נמצאת בעיקר ברמי לוי.]
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות