בעיה | נעלמה לי האופציה להיכנס ל'אחסון פנימי' בטאבלט
-
@השטייגעניסט
יש שם רק 'אחסון' ללא חלוקה ל'פנימי' או 'חיצוני'...
ויש שם על הכל 'ווי'...@חיים5299173
תנסה לעשות מחיקת מטמון אם לא עובד אז מחיקת נתונים (לא קורה כלום לקבצים)
(ע"י לחיצה ארוכה על האפליקציה ממסך הבית או האפליקציות, לחיצה על פרטים, אחסון, נקה מטמון או נתונים) -
@חיים5299173
תנסה לעשות מחיקת מטמון אם לא עובד אז מחיקת נתונים (לא קורה כלום לקבצים)
(ע"י לחיצה ארוכה על האפליקציה ממסך הבית או האפליקציות, לחיצה על פרטים, אחסון, נקה מטמון או נתונים)@השטייגעניסט
אין לי אופציה לעשות מחיקת מטמון.
האפליקציה היחידה שאני רואה שאפשר לעשות לה מחיקת מטמון זו רק המקלדת.... -
@השטייגעניסט
אין לי אופציה לעשות מחיקת מטמון.
האפליקציה היחידה שאני רואה שאפשר לעשות לה מחיקת מטמון זו רק המקלדת....@חיים5299173 לא כ"כ הבנתי,
בכל אופן הינה בדרך אחרת:
הגדרות (הרגילות של הטאבלט), יישומים, תגלול עד ל"הקבצים שלי" (זה השם של הסייר המובנה שם), תרד לאחסון, ולמטה יש נקה מטמון או נתונים. (תעדכן)
-
@חיים5299173 לא כ"כ הבנתי,
בכל אופן הינה בדרך אחרת:
הגדרות (הרגילות של הטאבלט), יישומים, תגלול עד ל"הקבצים שלי" (זה השם של הסייר המובנה שם), תרד לאחסון, ולמטה יש נקה מטמון או נתונים. (תעדכן)
@השטייגעניסט
מה הכוונה "תרד לאחסון"?
מצאתי את "הקבצים שלי", אבל לחיצה ארוכה עליהם לא עושה כלום, וכששאני לוחץ לחיצה רגילה, אין שום אופציה של 'ניקוי מטמון' או משהו כזה... -
@השטייגעניסט
מה הכוונה "תרד לאחסון"?
מצאתי את "הקבצים שלי", אבל לחיצה ארוכה עליהם לא עושה כלום, וכששאני לוחץ לחיצה רגילה, אין שום אופציה של 'ניקוי מטמון' או משהו כזה...@חיים5299173
בלחיצה רגילה, פותח את זה:
לגלול למטה, ואז זה (מסומן בירוק):ואז תלחץ על נקה נתונים (מסומן):
תעדכן...
-
@חיים5299173
בלחיצה רגילה, פותח את זה:
לגלול למטה, ואז זה (מסומן בירוק):ואז תלחץ על נקה נתונים (מסומן):
תעדכן...
@השטייגעניסט
אין לי את כל זה.
כנראה כי זה אנדרואיד אחר (שלי 14). -
@השטייגעניסט
אין לי את כל זה.
כנראה כי זה אנדרואיד אחר (שלי 14).@חיים5299173 כתב בבעיה | נעלמה לי האופציה להיכנס ל'אחסון פנימי':
@השטייגעניסט
אין לי את כל זה.
כנראה כי זה אנדרואיד אחר (שלי 14).מעל היישומים יש לך תחזוקת המכשיר ושם באחסון...
-
@חיים5299173 כתב בבעיה | נעלמה לי האופציה להיכנס ל'אחסון פנימי':
@השטייגעניסט
אין לי את כל זה.
כנראה כי זה אנדרואיד אחר (שלי 14).מעל היישומים יש לך תחזוקת המכשיר ושם באחסון...
@דובי-ג
גם שם אין אופציה לניקוי מטמוןאגב, עכשיו אני רואה שיש אפשרות לניקוי מטמון, אבל רק לאפליקציות שאני התקנתי, אבל לא לאפליקציות של המערכת (של סמסונג)
-
-
@השטייגעניסט
אין לי את כל זה.
כנראה כי זה אנדרואיד אחר (שלי 14).@חיים5299173 מוזר שלי גם 14 אבל A7, מכאן אני כבר לא יודע..
-
@חיים5299173 מוזר שלי גם 14 אבל A7, מכאן אני כבר לא יודע..
@השטייגעניסט
וואי. טוב. תודה!
נתפלל לה' שישלח לכאן מישהו שיכול לעזור...