בקשה | חייב דחוף תיקיית Default !!
-
@kasnik אם אתה יכול להיכנס עם ZIP-7 ל sources\install.wim או אם יופיע install.esd ותפתח אחת מתיקיות גירסת הוינדוס ונווט לWindows\Users\Default תוכל לחלץ ולהעלות לי זה לא שוקל הרבה פליז!
-
שלום, מחקתי מהמשתמשים את התיקייה Default ואני חייב שמישהו יעלה אותה, אני צריך דווקא לוינדוס 10 הגירסא האחרונה( 22H2)
@d.a1 זו תיקייה מוסתרת, מצ"ב מווינדוס 11 לא נראה לי שאמור להיות הבדל.
Default.zip -
Default.zip@יוסי-מחשבים כתב בבקשה | חייב דחוף תיקיית Default !!:
Default.zipאם אתה בכל זאת תרוצה דווקא 10
-
הכל התחיל כשרציתי לפנות למקום בכונן. נכנסתי לתיקיית משתמשים ומחקתי משם תיקיית משתמש. אח''כ מחקתי גם תיקיית DEFAULT. לאחר מכן בעל שמחקתי אותו ניסה להיכנס למשתמש שלו, אך המחשב נתקע! לאחר הפעלה מחדש המחשב אוטומטית נכנסת למשתמש הבעייתי ללא אפשרות בצד לבחירת משתמש אחר אף שקיימים אחרים. עשיתי מה שהעלתם, חילצתי ברירת מחדל של קובץ ISO עם ZIP-7 וכו' אפי' החזרתי את קבצי המשתמש שמחקתי עם תכנת שחזור. עדיין הבעייה מתרחשת. מה עושים??
תודה מראש. @יוסי-מחשבים @ע-ה-דכו-ע -
הכל התחיל כשרציתי לפנות למקום בכונן. נכנסתי לתיקיית משתמשים ומחקתי משם תיקיית משתמש. אח''כ מחקתי גם תיקיית DEFAULT. לאחר מכן בעל שמחקתי אותו ניסה להיכנס למשתמש שלו, אך המחשב נתקע! לאחר הפעלה מחדש המחשב אוטומטית נכנסת למשתמש הבעייתי ללא אפשרות בצד לבחירת משתמש אחר אף שקיימים אחרים. עשיתי מה שהעלתם, חילצתי ברירת מחדל של קובץ ISO עם ZIP-7 וכו' אפי' החזרתי את קבצי המשתמש שמחקתי עם תכנת שחזור. עדיין הבעייה מתרחשת. מה עושים??
תודה מראש. @יוסי-מחשבים @ע-ה-דכו-ע@d.a1 יש נקודות שיחזור של המחשב?
אולי אפשר לנסות עם הCMD ליצור עוד משתמש(לא מבין בזה יותר מדי) -
תודה מראש. @יוסי-מחשבים @ע-ה-דכו-ע@d.a1 כתב בבקשה | חייב דחוף תיקיית Default !!:
תודה מראש. @יוסי-מחשבים @ע-ה-דכו-עתיכנס בהגדרות > חשבונות > משתמשים אחרים, ותמחק את המשתמש שמחקת בצורה נורמאלית, לא רק את התיקיה.
אם זה לא מספיק.
תכתוב בהתחל הגדרות מערכת מתקדמות ותפתח אותם.
בלשונית מתקדם תלחץ על הלחצן הגדרות של פרופילי משתמש, ושם תמחק את מה שצריך.אם אתה רואה שאין משתמש תקין, אז אתה יכול גם ליצור משתמש חדש במקומות הנ"ל.
אם צריך הדרכה יותר ברורה איך להגיע למקומות הנ"ל אתה יכול לראות כאן בתוך המדריך, יש שם צילומי מסך.
-
@d.a1 יש נקודות שיחזור של המחשב?
אולי אפשר לנסות עם הCMD ליצור עוד משתמש(לא מבין בזה יותר מדי)@יוסי-רחמים כתב בבקשה | חייב דחוף תיקיית Default !!:
@d.a1 יש נקודות שיחזור של המחשב?
לא יודע כמה זה יעזור אם התקלה היא באמת משום שנמחקו קבצים פיזיים.