בעיה | בקשר לצופר צבע אדום למה הוא מפסיק לדווח בזמן אמת...
-
אני משתמש בצופר והוא עובד מושלם
מתריע לפני האזעקה (להיות מוכנים וכ'ו) ושניה לפני שמתחילה האזעקה...
אתה יכול לבחור אם אתה רוצה התרעות של ווינדוס או חלון קטן, אני ממליץ על חלון קטן לדעתי הוא יותר טוב ונוח.. -
@שאול-208 אל תתפסו אותי במילה אבל יש מצב שבסמארטפונים הוא כן מודיע על יציאה, רק במחשב לא...
-
עדכון ממש חשוב:
אשמח לשמוע ממי שראה את זה בפועל.
עריכה:
התכתבתי איתם עוד ואכן זה אמור להיות גם בתוסף הקופץ לכרום.@שאול-208 מותר לשאול מה זה הסמל הזה?
-
@שאול-208 אל תתפסו אותי במילה אבל יש מצב שבסמארטפונים הוא כן מודיע על יציאה, רק במחשב לא...
@חכם_בלילה כתב בבעיה | בקשר לצופר צבע אדום למה הוא מפסיק לדווח בזמן אמת...:
נכון. עד לעדכון.
מתוך האתר:
האם מערכת צופר תומכת גם בהתראות מוקדמות?
כן, מערכת צופר תומכת בהתראה החדשה שנועדה לתת הודעה במקרים של שיגור טילים ארוכי טווח לישראל (למשל מתימן), דקות ספורות לפני הפעלת האזעקה. נכון להיום, ההתרעות יתקבלו באפליקציה, בערוץ הטלגרם, ובערוץ הווטסאפ. -
@חכם_בלילה כתב בבעיה | בקשר לצופר צבע אדום למה הוא מפסיק לדווח בזמן אמת...:
נכון. עד לעדכון.
מתוך האתר:
כן, מערכת צופר תומכת בהתראה החדשה שנועדה לתת הודעה במקרים של שיגור טילים ארוכי טווח לישראל (למשל מתימן), דקות ספורות לפני הפעלת האזעקה. נכון להיום, ההתרעות יתקבלו באפליקציה, בערוץ הטלגרם, ובערוץ הווטסאפ.@MAKRO כתב בבעיה | בקשר לצופר צבע אדום למה הוא מפסיק לדווח בזמן אמת...:
אני מקבל התראה מוקדמת גם בתוסף (כמו ההתראה שיש בטלפונים הכשרים { הCB} )
זה נראה ככה: -
@MAKRO כתב בבעיה | בקשר לצופר צבע אדום למה הוא מפסיק לדווח בזמן אמת...:
אני מקבל התראה מוקדמת גם בתוסף (כמו ההתראה שיש בטלפונים הכשרים { הCB} )
זה נראה ככה:@חכם_בלילה נכון, זה קבוע כבר ואפשר גם להגדיר צליל שונה,
אבל זה לא מתריע את ההתראה המוקדמת המוקדמת (זיהוי הכנות לשיגור) שזה אני מקווה כן יתחיל אבל לא כזה חשוב. -
@חכם_בלילה נכון, זה קבוע כבר ואפשר גם להגדיר צליל שונה,
אבל זה לא מתריע את ההתראה המוקדמת המוקדמת (זיהוי הכנות לשיגור) שזה אני מקווה כן יתחיל אבל לא כזה חשוב.@שאול-208 כתב בבעיה | בקשר לצופר צבע אדום למה הוא מפסיק לדווח בזמן אמת...:
אבל זה לא מתריע את ההתראה המוקדמת המוקדמת (זיהוי הכנות לשיגור) שזה אני מקווה כן יתחיל אבל לא כזה חשוב.
0
לפני יום
זה בוטל ע"י פיקוד העורף. כרגע יש רק 3 הודעות.
התראה, אזעקה, הודעה על יציאה מהמרחב מוגן