בקשת מידע | האם ה-API של ימות המשיח תומך בהזרמת אודיו דו-כיוונית בזמן אמת ?
-
(Real-time Bidirectional Audio Streaming)
עריכה: מכיוון שראיתי שלא כ"כ הבינו אותי אני אסביר יותר מה שאני צריך:
אני מנסה לבנות אינטגרציה שבה השרת שלי מאזין לאודיו של מתקשר ספציפי בזמן אמת למערכת של ימות המשיח. האם לימות המשיח יש יכולת סטרימינג כזו.
הקישורים ששאני מכיר כרגע מסבירים רק איך לשדר אודיו אל תוך המערכת (כמו תחנת רדיו), אבל אני צריך את הכיוון ההפוך: לקבל את האודיו ממתקשר יחיד החוצה, אל השרת שלי.אם כן אשמח להפניה או מידע
תודה רבה -
(Real-time Bidirectional Audio Streaming)
עריכה: מכיוון שראיתי שלא כ"כ הבינו אותי אני אסביר יותר מה שאני צריך:
אני מנסה לבנות אינטגרציה שבה השרת שלי מאזין לאודיו של מתקשר ספציפי בזמן אמת למערכת של ימות המשיח. האם לימות המשיח יש יכולת סטרימינג כזו.
הקישורים ששאני מכיר כרגע מסבירים רק איך לשדר אודיו אל תוך המערכת (כמו תחנת רדיו), אבל אני צריך את הכיוון ההפוך: לקבל את האודיו ממתקשר יחיד החוצה, אל השרת שלי.אם כן אשמח להפניה או מידע
תודה רבה -
@יאנג-בוי כתב בבקשת מידע | האם ה-API של ימות המשיח תומך בהזרמת אודיו דו-כיוונית בזמן אמת ?:
@aiib
לא.
אפשר לקבל סטרימינג לימות.
להוציא א"א כלום בAPI.יש סיכוי למדריך/תיעוד של הAPI הזה?
תודה רבה!אגב, זה חינמי או בתשלום? אם בתשלום איך עובד התמחור?
-
@kasnik כתב בבקשת מידע | האם ה-API של ימות המשיח תומך בהזרמת אודיו דו-כיוונית בזמן אמת ?:
תודה על הקישורים!
לצערי זה לא מה שאני צריך. מתברר שלא הסברתי מספיק את הצורך שלי. אז אסביר יותר (ואערוך גם למעלה...)אני מנסה לבנות אינטגרציה שבה השרת שלי מאזין לאודיו של מתקשר ספציפי בזמן אמת. האם לימות המשיח יש יכולת סטרימינג כזו.
הקישורים שהבאת לי מסבירים רק איך לשדר אודיו אל תוך המערכת (כמו תחנת רדיו), אבל אני צריך את הכיוון ההפוך: לקבל את האודיו ממתקשר יחיד החוצה, אל השרת שלי. -
@aiib
כבר כתבו למעלה אפשר רק להכניס, א"א להוציא
@יאנג-בוי כתב בבקשת מידע | האם ה-API של ימות המשיח תומך בהזרמת אודיו דו-כיוונית בזמן אמת ?:להוציא א"א כלום בAPI.
@טופטופיסט כתב בבקשת מידע | האם ה-API של ימות המשיח תומך בהזרמת אודיו דו-כיוונית בזמן אמת ?:
@aiib
@יאנג-בוי כתב בבקשת מידע | האם ה-API של ימות המשיח תומך בהזרמת אודיו דו-כיוונית בזמן אמת ?:להוציא א"א כלום בAPI.
כן, ראיתי... עכשיו אני מבין שמה שאני מחפש נחשב להוציא...
משום מה הבנתי שלהכניס זה המתקשר לשרת ולהוציא זה השרת למתקשר.
טעיתי? -
@טופטופיסט כתב בבקשת מידע | האם ה-API של ימות המשיח תומך בהזרמת אודיו דו-כיוונית בזמן אמת ?:
@aiib
כן, ראיתי... עכשיו אני מבין שמה שאני מחפש נחשב להוציא...
משום מה הבנתי שלהכניס זה המתקשר לשרת ולהוציא זה השרת למתקשר.
טעיתי?