בקשת מידע | סינון לאנדרואיד שמאפשר התקנת יישומים
-
@מגנוס-קרלסן @מישהו12
אני מחפש משהו שמאפשר דפדפן, וואטסאפ, ווייז, פנגו וכדו' שמסנן אותם המאפשר התקנת אפליקציות מ-APK@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | סינון לאנדרואיד שמאפשר התקנת יישומים:
@מגנוס-קרלסן @מישהו12
אני מחפש משהו שמאפשר דפדפן, וואטסאפ, ווייז, פנגו וכדו' שמסנן אותם המאפשר התקנת אפליקציות מ-APK@מגנוס-קרלסן כתב בבקשת מידע | סינון לאנדרואיד שמאפשר התקנת יישומים:
@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | סינון לאנדרואיד שמאפשר התקנת יישומים:
@THMHE יישר כח, רימון עד כמה שידוע לי לא נחשב "חרדי" אני מחפש משהו בסטנדרט חרדי
נדמה לי שכושר פליי
זה בלי דפדפן
-
@מגנוס-קרלסן @מישהו12
אני מחפש משהו שמאפשר דפדפן, וואטסאפ, ווייז, פנגו וכדו' שמסנן אותם המאפשר התקנת אפליקציות מ-APK@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | סינון לאנדרואיד שמאפשר התקנת יישומים:
אני מחפש משהו שמאפשר דפדפן, וואטסאפ, ווייז, פנגו וכדו' ... + התקנת אפליקציות
אני מחפש משהו בסטנדרט חרדי
יש מצב שזה טיפה סותר...
-
אני מחפש סינון לאנדרואיד שמסנן את האינטרנט (סינון חרדי בלי נשים) ומשאיר את האפשרות של התקנת יישומים מהמכשיר (APK) אני צריך שיהיה בזה דפדפן, וואטסאפ, וויז פנגו וכדו' איזה אפשרויות יש?
אני מחפש סינון חרדי לאנדרואיד שמסנן את האינטרנט ומשאיר את האפשרות של התקנת יישומים, אני צריך שיהיה בזה דפדפן, וואטסאפ, וויז פנגו וכדו' איזה אפשרויות יש?
אתה מעוניין בחסימה על המכשיר לרשת לא מסוננת, או שמספיק חסימה על הרשת?
כי לרשת אפשר נטפרי בלי וויפרי.
-
@קראנץ-ונילה
לא ידוע לי על סינון למכשיר עם דפדפן לא מסונן -
@קראנץ-ונילה
לא ידוע לי על סינון למכשיר עם דפדפן לא מסונן@מגנוס-קרלסן כתב בבקשת מידע | סינון לאנדרואיד שמאפשר התקנת יישומים:
@קראנץ-ונילה
לא ידוע לי על סינון למכשיר עם דפדפן לא מסונןהוא לא ביקש דפדפן לא מסונן
-
אני מחפש משהו שמאפשר דפדפן, וואטסאפ, ווייז, פנגו וכדו' ... + התקנת אפליקציות
אני מחפש משהו בסטנדרט חרדי
יש מצב שזה טיפה סותר...
@רפאל-vnkl זה לא סותר כי אני רוצה את כל האפליקציות הנ"ל רק שהדרגת סינון תהיה חרדית (בלי נשים)
@ע-ה-דכו-ע נטפרי זה אפשרות מעולה בשביל דפדפן, הבעיה היא שנראה לי שזה לא עובד עם וואטסאפ וויז וכדו' -
@רפאל-vnkl זה לא סותר כי אני רוצה את כל האפליקציות הנ"ל רק שהדרגת סינון תהיה חרדית (בלי נשים)
@ע-ה-דכו-ע נטפרי זה אפשרות מעולה בשביל דפדפן, הבעיה היא שנראה לי שזה לא עובד עם וואטסאפ וויז וכדו'@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | סינון לאנדרואיד שמאפשר התקנת יישומים:
@ע-ה-דכו-ע נטפרי זה אפשרות מעולה בשביל דפדפן, הבעיה היא שנראה לי שזה לא עובד עם וואטסאפ וויז וכדו'וואצפצנטפרי פותחים רק לאחר בקשה לאישור, וכל שאר האפליקציות [רוב האפליקציות] אפשר להתקין תעודת אבטחה ברוט ויעבוד.
-
@ע-ה-דכו-ע נטפרי זה אפשרות מעולה בשביל דפדפן, הבעיה היא שנראה לי שזה לא עובד עם וואטסאפ וויז וכדו'וואצפצנטפרי פותחים רק לאחר בקשה לאישור, וכל שאר האפליקציות [רוב האפליקציות] אפשר להתקין תעודת אבטחה ברוט ויעבוד.
@ע-ה-דכו-ע מה ז'תומרת בקשת אישור, נגיד אני שולח בקשה ומעכשיו הוואטסאפ יהיה פתוח או שצריך לבקש כל קבוצה בנפרד?
-
@ע-ה-דכו-ע מה ז'תומרת בקשת אישור, נגיד אני שולח בקשה ומעכשיו הוואטסאפ יהיה פתוח או שצריך לבקש כל קבוצה בנפרד?
אתה שולח בקשה ואז כל הוואצפ פתוח, אבל הם מאשרים רק אם באמת יש סיבה.
עכשיו אני נזכר שיכול להיות שהם מאשרים רק וואצפ ווב, אם כן זה באמת בעייתי.
תברר את זה, יכול להיות שהיה על זה באחד השרשורים פה לאחרונה.