בקשת מידע | לשמוע רדיו לא מהאוזניות
-
יש לי נגן שבישביל לשמוע מהרדיו צריך לשים אוזניותת חוטיות בישביל האנטנה אני רוצה לשמוע באוזניות בלוטוס אבל שאני מחבר את הבלוטוס וגם את האזניות החוטיות בשביל שהרדיו יעבוד זה משמיע לי מהאוזניות החוטיות
האם יש דרך לעשות שזה יעבוד לי דרך האוזניות העלחוטיות ולשים הנטנה אחרת במקום אוזניות חוטיות?
ןאם כן איפה אפשר לקנות?
תודה רבה! -
יש לי נגן שבישביל לשמוע מהרדיו צריך לשים אוזניותת חוטיות בישביל האנטנה אני רוצה לשמוע באוזניות בלוטוס אבל שאני מחבר את הבלוטוס וגם את האזניות החוטיות בשביל שהרדיו יעבוד זה משמיע לי מהאוזניות החוטיות
האם יש דרך לעשות שזה יעבוד לי דרך האוזניות העלחוטיות ולשים הנטנה אחרת במקום אוזניות חוטיות?
ןאם כן איפה אפשר לקנות?
תודה רבה!@שלמה-ברייר אחרי שאתה מחבר אוזניות חוט (או כל כבל AUX) באפליקציה של הרדיו עצמה (אפליקציית המערכת כמובן) יש אופציה לשים את זה על רמקול כשבלוטוס כל שהוא מחובר זה משדר לשם
-
@מעלה-ומוריד כן אבל אני לא רוצה לישמוע מהקמקול של הנגן אלא מהאוזניות בלוטוס ומתי שאני מחבר גם אוזניות אלחוטיות וגם חוטיות זה משמיע לי מהחוטיות
אבל היסתדרתי כי ראיתי שאפשר לשים אנטנה אני עכשיו מחפש אנטנה
אני יפתח על זה נושא אם אתה יודע אשמח שתענה שם
תודה -
@מעלה-ומוריד כן אבל אני לא רוצה לישמוע מהקמקול של הנגן אלא מהאוזניות בלוטוס ומתי שאני מחבר גם אוזניות אלחוטיות וגם חוטיות זה משמיע לי מהחוטיות
אבל היסתדרתי כי ראיתי שאפשר לשים אנטנה אני עכשיו מחפש אנטנה
אני יפתח על זה נושא אם אתה יודע אשמח שתענה שם
תודה@שלמה-ברייר כשבלוטוס מחובר זה משדר לבלוטוס ולא לרמקול (באופציית הרמקול באפליקצייה) ב' ככל שכבל יותר ארוך הקליטה יותר טובה זה מה שיש לי בנושא זה
-
בשביל שזה יעבוד צריך לחבר אוזניות חוטיות בשביל אנטנה ואם אני שם על אוזניה זה לא משדר לבלוטוס אלא לאוזניה החוטית
בכל מיקרה זה לא נושא עכשיו הנושא איזה אנטנה צריך לקנות ופתחתי על זה נושא מקווה שיענו