המלצה | חסימה למחשב
- 
המליצו לי על כמה חסימות נטספארק סייפטק ונתיב למחשב (נטפרי ואתרוג לא טובים לי)אם משהו מבין בזה אשמח להמלצות 
- 
@kasnik בנטפרי אין לי קליטה בבית (ניסיתי כבר כמה חברות) באתרוג לפי איך שהבנתי הם פחות גמישים בפתיחת תוכן יחסית לנטפרי @ani.713 כתב בהמלצה | חסימה למחשב: בנטפרי אין לי קליטה בבית (ניסיתי כבר כמה חברות) איפה אתה גר? 
 איזה חברות ניסת?
 איזה סטיק אתה משתמש?במקרים חריגים הם נותנים לסנן ע''י הvpn @ani.713 כתב בהמלצה | חסימה למחשב: באתרוג לפי איך שהבנתי הם פחות גמישים בפתיחת תוכן יחסית לנטפרי תלוי איזה תוכן @יאנג-בוי תתרום לנו מנסיונך? 
- 
@kasnik בנטפרי אין לי קליטה בבית (ניסיתי כבר כמה חברות) באתרוג לפי איך שהבנתי הם פחות גמישים בפתיחת תוכן יחסית לנטפרי 
- 
@ani.713 כתב בהמלצה | חסימה למחשב: @kasnik בנטפרי אין לי קליטה בבית (ניסיתי כבר כמה חברות) למיטב ידיעתי הקליטה לא אמורה להיות קשורה לנטפרי, האנטנות הם של חברות התקשורת, לא של הספק ולא של הסינון. 
- 
@ani.713 כתב בהמלצה | חסימה למחשב: בנטפרי אין לי קליטה בבית (ניסיתי כבר כמה חברות) איפה אתה גר? 
 איזה חברות ניסת?
 איזה סטיק אתה משתמש?במקרים חריגים הם נותנים לסנן ע''י הvpn @ani.713 כתב בהמלצה | חסימה למחשב: באתרוג לפי איך שהבנתי הם פחות גמישים בפתיחת תוכן יחסית לנטפרי תלוי איזה תוכן @יאנג-בוי תתרום לנו מנסיונך? @kasnik כתב בהמלצה | חסימה למחשב: @ע-ה-דכו-ע נכון אבל נטפרי הופכים את זה לאיטי בגלל סינון בצד שרת זה יכול להיות אפי' פי 5 אז מה זה עוזר? @kasnik כתב בהמלצה | חסימה למחשב: במקרים חריגים הם נותנים לסנן ע''י הvpn צריך לטפל בבעיה של הקליטה, גם אם לא יהיה את ההאטה הנוספת של הסינון. 
- 
@kasnik כתב בהמלצה | חסימה למחשב: @ע-ה-דכו-ע נכון אבל נטפרי הופכים את זה לאיטי בגלל סינון בצד שרת זה יכול להיות אפי' פי 5 אז מה זה עוזר? @kasnik כתב בהמלצה | חסימה למחשב: במקרים חריגים הם נותנים לסנן ע''י הvpn צריך לטפל בבעיה של הקליטה, גם אם לא יהיה את ההאטה הנוספת של הסינון. @ע-ה-דכו-ע כתב בהמלצה | חסימה למחשב: אז מה זה עוזר? במקרה שיש רשת ספציפית שכן יש לה גלישה טובה, אבל אין לנטפרי אף ספק שנותן את הרשת הזו. 
- 
@ע-ה-דכו-ע כתב בהמלצה | חסימה למחשב: אז מה זה עוזר? במקרה שיש רשת ספציפית שכן יש לה גלישה טובה, אבל אין לנטפרי אף ספק שנותן את הרשת הזו. @kasnik כתב בהמלצה | חסימה למחשב: @ע-ה-דכו-ע כתב בהמלצה | חסימה למחשב: אז מה זה עוזר? במקרה שיש רשת ספציפית שכן יש לה גלישה טובה, אבל אין לנטפרי אף ספק שנותן את הרשת הזו. הם לא יאשרו בגלל כזה דבר, הם יגידו להשתמש בקו נייח. 
- 
@ani.713 כתב בהמלצה | חסימה למחשב: בנטפרי אין לי קליטה בבית (ניסיתי כבר כמה חברות) איפה אתה גר? 
 איזה חברות ניסת?
 איזה סטיק אתה משתמש?במקרים חריגים הם נותנים לסנן ע''י הvpn @ani.713 כתב בהמלצה | חסימה למחשב: באתרוג לפי איך שהבנתי הם פחות גמישים בפתיחת תוכן יחסית לנטפרי תלוי איזה תוכן @יאנג-בוי תתרום לנו מנסיונך?