עזרה | מחיצה שחלק מהקבצים נדפקו
-
יש לי מחיצה נפרדת בכונן שיש [או היה] בה הרבה חומר [ספרים סיכומים וכו'], הגדלתי את המחיצה ע"ח שטח פנוי שהיה,
מה שקרה אח"כ הוא שחלק גדול מהקבצים הפך לסוג קובץ לא קריא, חלקו עם שם בג'יבריש, בגודל 4kb, אבל מנגד בניהול דיסקים מופיע שהגודל של הנתונים לא השתנה.
אציין שניסיתי לבדוק בתוכנת שחזור Active@ FileRecovery שיש פה בפורום והוא לא מראה קבצים מחוקים, דהיינו שהכל קיים רק שהשתנה למשהו אחר שהמחשב לא מצליח לקרוא כנראה.
אשמח מאד לעזרה.. -
יש לי מחיצה נפרדת בכונן שיש [או היה] בה הרבה חומר [ספרים סיכומים וכו'], הגדלתי את המחיצה ע"ח שטח פנוי שהיה,
מה שקרה אח"כ הוא שחלק גדול מהקבצים הפך לסוג קובץ לא קריא, חלקו עם שם בג'יבריש, בגודל 4kb, אבל מנגד בניהול דיסקים מופיע שהגודל של הנתונים לא השתנה.
אציין שניסיתי לבדוק בתוכנת שחזור Active@ FileRecovery שיש פה בפורום והוא לא מראה קבצים מחוקים, דהיינו שהכל קיים רק שהשתנה למשהו אחר שהמחשב לא מצליח לקרוא כנראה.
אשמח מאד לעזרה.. -
אשמח מאד לעזרה..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות