המלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה)
-
@אפרים-ד כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
@לא-מתייאש הרי יש לך זיהוי כל דומיין דרך ה vpn (כך זה נשמע לפי מה שפרסמת במסד הנתונים של החנות אפליקציות)
עשית את זה לבד מחדש בלי להסתכל על pcap?נכון, בפרט שמשלי נותן הרבה יותר אפשריות מPCAP כמו רשימה / שחורה לבנה לפי אפליקצייות,( דרך PCAP לא תוכל להשתמש במאגר שלי), לדעתי הוא הרבה יותר מתקדם בבחינה פונקציולי (אם שמים בצד את הביצועים)
@לא-מתייאש בעריכה קטנה של pcap אפשר לעשות את זה
יש לו כבר מוכן את בדיקת אפליקציות ורשימה שחורה אפשר לשכפל את זה לרשימה לבנה ולעשות לפי אפליקציות
מה שאני עשיתי שפשוט הפכתי את החלק של הרשימה שחורה באיתור תוכנות זדוניות לרשימה לבנה
רק מה שכנראה איכפת לך זה פרסום הקוד מקור שאחרים יבואו ויעשו דברים שנראים אותו דבר אבל לא חסומים הרמטית כמו שלך. שזה הבעיה שלי גם כרגע או שאולי בהמשך נבדוק את העניין ואולי לתועלת העניין כן נפרסם את הקוד מקור@לא-מתייאש כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
דרך PCAP לא תוכל להשתמש במאגר שלי
אפשר בעריכה של pcap...
-
יש לו כבר מוכן את בדיקת אפליקציות ורשימה שחורה אפשר לשכפל את זה לרשימה לבנה ולעשות לפי אפליקציות
מה שאני עשיתי שפשוט הפכתי את החלק של הרשימה שחורה באיתור תוכנות זדוניות לרשימה לבנה
רק מה שכנראה איכפת לך זה פרסום הקוד מקור שאחרים יבואו ויעשו דברים שנראים אותו דבר אבל לא חסומים הרמטית כמו שלך. שזה הבעיה שלי גם כרגע או שאולי בהמשך נבדוק את העניין ואולי לתועלת העניין כן נפרסם את הקוד מקור@לא-מתייאש כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
אפשר בעריכה של pcap...
רק מה שכנראה איכפת לך זה פרסום הקוד מקור שאחרים יבואו ויעשו דברים שנראים אותו דבר אבל לא חסומים הרמטית כמו שלך. שזה הבעיה שלי גם כרגע או שאולי בהמשך נבדוק את העניין ואולי לתועלת העניין כן נפרסם את הקוד מקוראין לי שום בעייה, תעשה מה שאתה רוצה חוץ מזה שאמרת שאני משתמש בקוד תחת GPL לכן הגבתי כי בשבילי זה בושה, אני מאוד מכבד את הקהילה של המפתחים, אני גם מאוד מכבד את המפתח של PCAP שנתן לי עצות מאוד יקרות, השאר זה לא אכפת לי בכלל, אני לא זה שאמרתי לך שיש בעייה ברישיון ואני לא זה שילך להלשין עליך.
@לא-מתייאש כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
אפשר בעריכה של pcap...
, נכון בעריכה אפשר...
-
רק מה שכנראה איכפת לך זה פרסום הקוד מקור שאחרים יבואו ויעשו דברים שנראים אותו דבר אבל לא חסומים הרמטית כמו שלך. שזה הבעיה שלי גם כרגע או שאולי בהמשך נבדוק את העניין ואולי לתועלת העניין כן נפרסם את הקוד מקוראין לי שום בעייה, תעשה מה שאתה רוצה חוץ מזה שאמרת שאני משתמש בקוד תחת GPL לכן הגבתי כי בשבילי זה בושה, אני מאוד מכבד את הקהילה של המפתחים, אני גם מאוד מכבד את המפתח של PCAP שנתן לי עצות מאוד יקרות, השאר זה לא אכפת לי בכלל, אני לא זה שאמרתי לך שיש בעייה ברישיון ואני לא זה שילך להלשין עליך.
אפשר בעריכה של pcap...
, נכון בעריכה אפשר...
, נכון בעריכה אפשר...
אז למה לא בנית על בסיס pcap עם פרסום הקוד מקור
מבחינת ביצועים אתה אומר שזה יותר מהיר -
@צדיק-תמים אני לא כל כך מאמין שהוא לא מתבסס על הקוד של pcapdroid
אבל בינתיים נוריד את זה. וזה יהיה רק פרטי בלי פרסום שכל מי שרוצה שיבקש בפרטי (בצ'אט...)
וקבלת אחריות על המכשיר שלו שיכול מיד להתקלקל וכו' ואין אחריות מבעל הpcapdroid...אין לי שורה בקיידרואיד של קוד תחת רישיון GPL, אז בקבוצת גוגל צאת פרסמתי משהו בפרטי שכן היה מתבסס על זה עם הוראה ברורה לא לפרסם את זה בגלל הGPL ואני אמרתי אין סוף פעמים שאם אפרסם דבר כזה, אהיה חייב לפתוח את הקוד. בין כה ירדתי מהדבר הזה, ואין לי בעייה של רישיון היום.
אני זוכר אפילו שפרסמתי BENCHMARK בין PCAP ולקיידרואיד, שקיידרואיד הוא פי 2 יותר איטי, וזה בגלל בעיקר שPCAP זה C, וקיידרואיד זה עם GC בGO@לא-מתייאש כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
אז בקבוצת גוגל צאת פרסמתי משהו בפרטי שכן היה מתבסס על זה עם הוראה ברורה לא לפרסם את זה בגלל הGPL
זה מה שאני עושה כעת
אני מודיע לכולם לא לפרסם את האפליקציה שלי בשום פלטפורמת פרסום \ הפצה
רק לשימוש פרטי \ אישי
(מותר לפי gpl אם אני לא טועה) -
, נכון בעריכה אפשר...
מבחינת ביצועים אתה אומר שזה יותר מהיר@אפרים-ד כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
, נכון בעריכה אפשר...
מבחינת ביצועים אתה אומר שזה יותר מהיראני לא יודע איזה "עריכות" עשית אבל ממה שדיברתי עם המפתח של PCAP וממה שבדקתי זה יהיה מסובך מאוד ויותר מידי קשה לתחזוקה כי זה C, וגם הוא אמר לי שהוא הרגיש שהוא יתחרט אם יעשה דבר כזה.
בין כה אני מעדיף לשמור לעצמי את הברירה לפתוח או לא את הקוד@אפרים-ד כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
אז בקבוצת גוגל צאת פרסמתי משהו בפרטי שכן היה מתבסס על זה עם הוראה ברורה לא לפרסם את זה בגלל הGPL
זה מה שאני עושה כעת
רק לשימוש פרטי \ אישי
(מותר לפי gpl אם אני לא טועה)אתה טועה, פורום זה ציבורי
-
, נכון בעריכה אפשר...
מבחינת ביצועים אתה אומר שזה יותר מהיראני לא יודע איזה "עריכות" עשית אבל ממה שדיברתי עם המפתח של PCAP וממה שבדקתי זה יהיה מסובך מאוד ויותר מידי קשה לתחזוקה כי זה C, וגם הוא אמר לי שהוא הרגיש שהוא יתחרט אם יעשה דבר כזה.
בין כה אני מעדיף לשמור לעצמי את הברירה לפתוח או לא את הקוד@אפרים-ד כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
זה מה שאני עושה כעת
רק לשימוש פרטי \ אישי
(מותר לפי gpl אם אני לא טועה)אתה טועה, פורום זה ציבורי
@לא-מתייאש ולכן אני לא מפרסם כאן את האפליקציה
מי שרוצה שיבקש בפרטי -
מי שרוצה שיבקש בפרטי@אפרים-ד כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
מי שרוצה שיבקש בפרטיהא טעות שלי, הייתי בטוח שכן ראיתי קישור להורדה. אם אתה מביא באופן פרטי זה מותר
-
מי שרוצה שיבקש בפרטיהא טעות שלי, הייתי בטוח שכן ראיתי קישור להורדה. אם אתה מביא באופן פרטי זה מותר
@לא-מתייאש פעם היה קישור והסרתי אותו בגלל ה gpl
-
זה מה שאני עושה כעת
רק לשימוש פרטי \ אישי
(מותר לפי gpl אם אני לא טועה) -
@אפרים-ד אם אתה מצפצף על הרשיון תצפצף אבל זה חסר משמעות המשחקי מילים האלה
אם אתה מפיץ לכל מי שרוצה, זה נקרא הפצה, לא רלוונטי שאתה מבקש שיעשו עם זה שימוש אישי@צדיק-תמים הסרתי את הקישור לאפליקציה כך שאין פרסום לאפליקציה
כל מי שרוצה שיבקש לי בפרטי
אולי עדיף שתקרא שוב את כללי gpl
(מותר להביא אחד לשני באופן אישי זה לא נקרא פרסום אין מקום להורדה לכלל הציבור) -
@צדיק-תמים הסרתי את הקישור לאפליקציה כך שאין פרסום לאפליקציה
(מותר להביא אחד לשני באופן אישי זה לא נקרא פרסום אין מקום להורדה לכלל הציבור)@אפרים-ד כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
(מותר להביא אחד לשני באופן אישי זה לא נקרא פרסום אין מקום להורדה לכלל הציבור)האתר של GNU לא עובד אבל מתקצירים באתרים אחרים אין ברשיון הגדרה של "פרסום ציבורי", ההגדרה היא distribution שזה כל דרך מסירה
-
(מותר להביא אחד לשני באופן אישי זה לא נקרא פרסום אין מקום להורדה לכלל הציבור)האתר של GNU לא עובד אבל מתקצירים באתרים אחרים אין ברשיון הגדרה של "פרסום ציבורי", ההגדרה היא distribution שזה כל דרך מסירה
@צדיק-תמים כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
distribution
מתרגום גוגל זה הפצה, תפוצה, חלוקה
אני לא רואה בשליחה פרטית אחד מהדברים הללו -
distribution
מתרגום גוגל זה הפצה, תפוצה, חלוקה
אני לא רואה בשליחה פרטית אחד מהדברים הללו@אפרים-ד https://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.html
To “propagate” a work means to do anything with it that, without permission, would make you directly or secondarily liable for infringement under applicable copyright law, except executing it on a computer or modifying a private copy. Propagation includes copying, distribution (with or without modification), making available to the public, and in some countries other activities as well.
To “convey” a work means any kind of propagation that enables other parties to make or receive copies. Mere interaction with a user through a computer network, with no transfer of a copy, is not conveying.
נ.ב. אי אפשר להחליט משמעות של מילים רק לפי גוגל טרנסלייט כי הרבה פעמים המילה המקבילה בשפה שלך לא מכילה את המשמעות המדויקת של המילה המקורית
-
@אפרים-ד כתב בלהורדה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
(האפליקציה היא על בסיס pcapdroid)
אפשר קישור לקוד המקור?
הרשיון של pcapdroid מחייב פרסום של נגזרות שלו/מבוססים עליו
תודה@צדיק-תמים כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
אפשר קישור לקוד המקור?
תודהולהבנתי, @אפרים-ד , אתה גם לא יכול לתת לאנשים בפרטי בלי לפתוח את הקוד...
פיתחת, עשית עריכה, רישיון GPL מחייב לפרסם את הקוד.עכשיו, לי אין בעיה. תעשה מה שאתה רוצה. רק בגלל הדיון על הרישיון אמרתי את מה שאני יודע.
-
אפשר קישור לקוד המקור?
פיתחת, עשית עריכה, רישיון GPL מחייב לפרסם את הקוד.עכשיו, לי אין בעיה. תעשה מה שאתה רוצה. רק בגלל הדיון על הרישיון אמרתי את מה שאני יודע.
@מישהו12 הבנתי היא אחרת לפי מה שכתוב כאן
TERMS AND CONDITIONS
0. Definitions.
“This License” refers to version 3 of the GNU General Public License.“Copyright” also means copyright-like laws that apply to other kinds of works, such as semiconductor masks.
“The Program” refers to any copyrightable work licensed under this License. Each licensee is addressed as “you”. “Licensees” and “recipients” may be individuals or organizations.
To “modify” a work means to copy from or adapt all or part of the work in a fashion requiring copyright permission, other than the making of an exact copy. The resulting work is called a “modified version” of the earlier work or a work “based on” the earlier work.
A “covered work” means either the unmodified Program or a work based on the Program.
To “propagate” a work means to do anything with it that, without permission, would make you directly or secondarily liable for infringement under applicable copyright law, except executing it on a computer or modifying a private copy. Propagation includes copying, distribution (with or without modification), making available to the public, and in some countries other activities as well.
To “convey” a work means any kind of propagation that enables other parties to make or receive copies. Mere interaction with a user through a computer network, with no transfer of a copy, is not conveying.
An interactive user interface displays “Appropriate Legal Notices” to the extent that it includes a convenient and prominently visible feature that (1) displays an appropriate copyright notice, and (2) tells the user that there is no warranty for the work (except to the extent that warranties are provided), that licensees may convey the work under this License, and how to view a copy of this License. If the interface presents a list of user commands or options, such as a menu, a prominent item in the list meets this criterion.
משום מה גם לא-מתיאש הבין כך
אני לא מנגיש את זה לציבור זה רק פרטי שזה מותר -
אפשר קישור לקוד המקור?
@מישהו12 כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
אפשר קישור לקוד המקור?
https://www.gnu.org/licenses/gpl-faq.en.html#InternalDistribution
-
לפי GPT,
אתה צריך לתת את קוד המקור לכל מי שאתה נותן לו את הבינארי, אך לא לפרסם בהכרח לפרסם ברשת.
קיצור, באמצע, לא כמו שזכרתי ולא כמו שאתה הבנת...
https://chatgpt.com/share/684fd90f-cafc-8012-bafa-393d281795d8 -
@מישהו12 ולפי מה שכתוב פה לא צריך https://www.gnu.org/licenses/gpl-faq.en.html#InternalDistribution
-
אפשר קישור לקוד המקור?
אפשר קישור לקוד המקור?
למה זה רלוונטי?