דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. סלולרי
  3. בקשת מידע | דחוף - הוצאת הקלטה מפלאפון Q7 וחבריו

בקשת מידע | דחוף - הוצאת הקלטה מפלאפון Q7 וחבריו

מתוזמן נעוץ נעול הועבר סלולרי
3 פוסטים 3 כותבים 46 צפיות 3 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א מנותק
    א מנותק
    אהרן
    כתב נערך לאחרונה על ידי

יש לי הקלטות שיחה דחופות בפלאפונים כאלו, איך ניתן להעביר אותן למחשב, הבנתי שאמור להיות חוט שמתחבר כאוזניה ומצד שני למחשב, אשמח לפרטים על זה או כל פתרון אחר. חוט AUX רגיל לא עזר. ועדיף אם יש חיבור למחשב שאין לו חור למיקרופון [רק בנייח יש לי חור כזה, ואני צריך לקבל הקלטה מפלאפון של מישהו אחר]. גם אם צריך לקנות חלק בשביל זה [אם יש בחנויות שפתוחות כרגע]

D מ 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • א אהרן

יש לי הקלטות שיחה דחופות בפלאפונים כאלו, איך ניתן להעביר אותן למחשב, הבנתי שאמור להיות חוט שמתחבר כאוזניה ומצד שני למחשב, אשמח לפרטים על זה או כל פתרון אחר. חוט AUX רגיל לא עזר. ועדיף אם יש חיבור למחשב שאין לו חור למיקרופון [רק בנייח יש לי חור כזה, ואני צריך לקבל הקלטה מפלאפון של מישהו אחר]. גם אם צריך לקנות חלק בשביל זה [אם יש בחנויות שפתוחות כרגע]

D מנותק
      D מנותק
      DANIEL 4
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@אהרן כתב בבקשת מידע | דחוף - הוצאת הקלטה מפלאפון Q7 וחבריו:

הכי קצר - להפעיל את ההקלטה ולהקליט, כנ"ל עם כבל אוקס כמוש"כ, רק בתנאי שהמחשב יזהה כמיקרופון מה שכנראה א קרה לך...

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • א אהרן

מ מחובר
        מ מחובר
        מנעמע
        כתב נערך לאחרונה על ידי מנעמע

@אהרן בחלק מהנגנים יש אפשרות בהגדרות הקלטה/מקור המוזיקה/כבל AUX(הקלטה פנימית)ואז מחברים צד אחד לפלפון וצד אחד לנגן ועובד עם כבל AUX רגיל
        מאמין שאפשרי גם במחשב לא יודע איך
        בהצלחה

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון
        0
        • חוקי הפורום
        • פופולרי