המלצות לקניית מחשב נייד
-
@מנחם-נחום אם אתה רוצה לענות למישהו צריך ללחוץ פה בהודעה שאתה עונה לה כדי שישלח התראה
-
@מנחם-נחום תבדוק את זה זה בלי מערכת הפעלה, אבל אפשר להתקין לבד מערכת הפעלה
-
@מנחם-נחום זה מעבד דור עשירי! אבל I3 ולא הכי מהיר בקצב העברת נתונים ולכן זה כמעט שלושת אלפים - ולא חמש אלף
מה הצרכים שלך?
וסתם ככה אני ממליץ לכל מי שמחפש / רוצה המלצה על מחשב שיפרט מה הצרכים שלו, כי המחשב הזה יהיה מותרות לאחד שרוצה לכתוב סיכום יומי בוורד. אבל יהיה לא מספיק טוב לעורך / גרפיקאי. -
-
@a-y-f אמר בהמלצות לקניית מחשב נייד:
מחשב הרבה יותר טוב!!!!
על מה כתבת יותר טוב, על הקישור של @מנחם-נחום או של @בנצי-20 ?
-
@להבין-ולהשכיל אמר בהמלצות לקניית מחשב נייד:
מחשב הרבה יותר טוב!!!!
ברור ש @בנצי-20
-
מחשב הרבה יותר טוב!!!!
לפעם הבאה,
אם אתה רוצה לענות למישהו צריך ללחוץ פה בהודעה שאתה עונה לה כדי שישלח התראה.בכדי שלא תצטרך לקבל שאלה כזאת
@להבין-ולהשכיל אמר בהמלצות לקניית מחשב נייד:
מחשב הרבה יותר טוב!!!!
-
@מנחם-נחום אמר בהמלצות לקניית מחשב נייד:
שלום אני מצרף כאן קישור מפרט למחשב נייד לנובו שהציעו בחנות לקנות אותו בשלוש אלף אם משהו יודע אם שווה את המחיר או אם יש מחשב אותו דבר מחברה אחרת ביותר זול https://fre.co.il/items/3031331
מה הדרישות שלך? אתה יכול לקנות מחשב די בזול אם אין לך דרישות מיוחדת עיין כאן
-
@בנצי-20 יש לך מחשב כזה במפרט הזה בדיוק אבל עם מסך מגע זה בדיוק מה שאני צריך
מה שהבאת למעלה מצוין והוא גם יותר איכותי ממה ש @בנצי-20 הביא אין לך סיבה לחפש אחר המעבד שלו קצת פחות טוב אבל לצרכים סטנדרטיים הוא די והותר
רק אתה צריך להחליט לגבי הוינדוס אם אתה מעדיף מקורי או לא, אם כי במחשבים עם מסך מגע אני חושב שכמעט כולם מגיעים עם וינדוס וא"כ מה שבחרת אמור להיות הכי משתלם כי הוא מגיע עם וינדוס S
בקי אס פי הוא קצת יותר זול 120 ש"ח פחות https://ksp.co.il/?uin=103164
סליחה טעות בקי אס פי זה עם 4 גיגה ראם ופחות משתלם, ככה שמה שהבאת למעלה זה כנראה הכי זול שתוכל להשיג או קרוב לזה -
@בנצי-20 יש לך מחשב כזה במפרט הזה בדיוק אבל עם מסך מגע זה בדיוק מה שאני צריך
עם מסך מגע, מה שהבאת זה כנראה הכי זול שתמצא (אולי זה של hp), אבל במחיר קצת יותר יקר (3090₪) תוכל לקבל יותר, תראה את זה