שיתוף | בשורה טובה בס"ד! | יוטיוב כשר - כולל ניגון אוטומטי על בסיס מה ששמעתם כבר! מתאים גם למובייל!
-
האתר פועל באופן אוטומטי לחלוטין, ללא מערכת ניהול ידנית וללא VPS.
זה לא שאני מעלה yt_dlp ל-VPS ורק מכניס מילות מפתח והוא לבד עושה וכו', אפשר לבנות אולי דבר כזה על המחשה ואז להעלות, אבל באתר המנגנון לא עובד כך.המערכת שואבת בזמן אמת קישורים מתוך קובץ טקסט פתוח - כל קישור שמוסיפים לדפים הייעודיים שברשימה - מתווסף מיידית לאתר, בלי צורך בעריכה או טיפול נוסף.
מי שרוצה להוסיף - פשוט נכנס לקובץ ומוסיף.
זו אותה פעולה בדיוק בין אם אני עושה אותה או מישהו אחר, ולכן האחריות היא של כל אחד שרוצה לתרום – לעצמו ולציבור.המערכת פתוחה, חופשית, וכל אחד מוזמן לקום, להוסיף, ולהיות חלק.
@es0583292679 לא הבנת מה כתבתי
יקח לך מאות שעות להשיג קישורים בדרך שאתה אומר
ויקח לך שעה בדרך שאני אומר -
@duvsh18
רק להכניס לפלאפונים הכשרים והעולם נהיה טוב יותר -
@duvsh18
רק להכניס לפלאפונים הכשרים והעולם נהיה טוב יותר@אחת-ויחידה לא מופקע כי גוגל מאפ טראנסלט וג'ימייל כבר יש. בסוף החילונים יעברו לכשר כי יצא להם יותר זול לגלוש...
-
-
@טופטופיסט יש לך סינון?
-
@טופטופיסט יש לך סינון?
-
@טופטופיסט תנסה לפעיל את מה שאתה יודע שפתוח בסינון שלך
-
@אחת-ויחידה לא מופקע כי גוגל מאפ טראנסלט וג'ימייל כבר יש. בסוף החילונים יעברו לכשר כי יצא להם יותר זול לגלוש...
@duvsh18
רק אצל קהילת השיאומים יש -
@duvsh18
רק אצל קהילת השיאומים יש@אחת-ויחידה ממש לא יש גם בפלאפונים כשרים דרך התקשרות
-
ויקח לך שעה בדרך שאני אומר@ראובן-שבתי כתב בשיתוף | בשורה טובה בס"ד! | יוטיוב כשר - כולל ניגון אוטומטי על בסיס מה ששמעתם כבר! מתאים גם למובייל!:
ויקח לך שעה בדרך שאני אומרלא מדויק.
אני לא צריך לעשות כלום בעצם, כלום זה אומר אפילו לא לפתוח את המחשב בכלל!
אני כמעט לא הכנסתי סרטונים בעצמי, אולי פחות מעשרה.האתר שואב הכל אוטומטית ממקורות אחרים, ברובם מתנדבים ששיתפו, וחלק גם מתעדכן לבד בלי מגע יד אדם.
אם תשאל איך כ"כ מהר, מאחר וכבר וכבר מתנדבים מילאו את המלאי הראשון באתר ההורדה מיוטיוב וכעת שניהם שואבים מאותו מקור, אז מה שנכנס לאחד – נכנס לשניהם.
בדרך הזאת אין צורך לעשות כלום.
לא אני ולא אחרים – הכל פועל לבד.
אז למה לעשות עבודה מיותרת אם הכל מתמלא מעצמו?
עריכה:
אבל, בס"ד יצרתי עבורך או עבור כל מי שרוצה, תוכנה להשגת כל הקישורים בערוץ, על בסיס הקוד ששלחת.
להורדה:
שליפת קישורים מיוטיוב
הערה חשובה: עובד רק למי שהתקין את יישום האינטראקציה של הורדה מהירה מיוטיוב.
עריכה: העליתי לכאן בס"ד: https://mitmachim.top/topic/84681/להורדה-כלי-להשגת-כל-הקישורים-בערוץ-יוטיוב-שתבחרו-בתוך-כמה-שניות
-
@es0583292679 דבר ראשון תודה רבה מעולה ומיוחד
שאלה. מאיפה האתר הזה יודע את הסטוריית השימוש שלי ביטיוב הרגיל? או שהוא לא יודע? -
שאלה. מאיפה האתר הזה יודע את הסטוריית השימוש שלי ביטיוב הרגיל? או שהוא לא יודע?@שער-השמים כתב בשיתוף | בשורה טובה בס"ד! | יוטיוב כשר - כולל ניגון אוטומטי על בסיס מה ששמעתם כבר! מתאים גם למובייל!:
שאלה. מאיפה האתר הזה יודע את הסטוריית השימוש שלי ביטיוב הרגיל? או שהוא לא יודע?האתר עצמו אוסף קוקיס מכל שמיעה שלך.
זה רק כהתחלה, התכנית האמתית שזה יתבסס על פלייליסטים מקצועיים ביותר, עם חשבון באינטרנט ולא קוקיס.
אבל צריך זמן לזה. -
@שער-השמים כתב בשיתוף | בשורה טובה בס"ד! | יוטיוב כשר - כולל ניגון אוטומטי על בסיס מה ששמעתם כבר! מתאים גם למובייל!:
שאלה. מאיפה האתר הזה יודע את הסטוריית השימוש שלי ביטיוב הרגיל? או שהוא לא יודע?האתר עצמו אוסף קוקיס מכל שמיעה שלך.
זה רק כהתחלה, התכנית האמתית שזה יתבסס על פלייליסטים מקצועיים ביותר, עם חשבון באינטרנט ולא קוקיס.
אבל צריך זמן לזה.@es0583292679 כתב בשיתוף | בשורה טובה בס"ד! | יוטיוב כשר - כולל ניגון אוטומטי על בסיס מה ששמעתם כבר! מתאים גם למובייל!:
האתר עצמו אוסף קוקיס מכל שמיעה שלך.
אוסף קוקיס מיטויוב הרגיל או מהאתר עצמו?
כלומר אם שמעתי לפני שבוע שיר ביטיוב רגיל זה גם יופיע לי באתר?
וכן אם שמעתי היום שיר ביוטיוב רגיל שלא דרך האתר האם גם יופיע? -
@es0583292679 כתב בשיתוף | בשורה טובה בס"ד! | יוטיוב כשר - כולל ניגון אוטומטי על בסיס מה ששמעתם כבר! מתאים גם למובייל!:
וכן אם שמעתי היום שיר ביוטיוב רגיל שלא דרך האתר האם גם יופיע?@שער-השמים כתב בשיתוף | בשורה טובה בס"ד! | יוטיוב כשר - כולל ניגון אוטומטי על בסיס מה ששמעתם כבר! מתאים גם למובייל!:
@es0583292679 כתב בשיתוף | בשורה טובה בס"ד! | יוטיוב כשר - כולל ניגון אוטומטי על בסיס מה ששמעתם כבר! מתאים גם למובייל!:
וכן אם שמעתי היום שיר ביוטיוב רגיל שלא דרך האתר האם גם יופיע?@שער-השמים כתב בשיתוף | בשורה טובה בס"ד! | יוטיוב כשר - כולל ניגון אוטומטי על בסיס מה ששמעתם כבר! מתאים גם למובייל!:
וכן אם שמעתי היום שיר ביוטיוב רגיל שלא דרך האתר האם גם יופיע?רק באתר! האתר הזה עצמאי לחלוטין.