שאלה | הפרדה בין התקני שמע במחשב עבור הזרמת שמע כפול
-
שלום וברכה
דובר פה בפורום בעבר פה ועוד על האופציה של פיצול והפרדה בין התקני שמע במחשב עבור הזרמת שמע כפול
אבל ראיתי בכמה מחשבים ניידים שאם רוצים להשתמש בהתקן אחד לאוזניות ובהתקן שני לרמקול המובנה של והמחשב זה לא עובד כי הוא מזהה את זה כהתקן אחד מצ"ב צילום מסך
אחרי הרבה חיפושים ברשת עם פתרונות שלא עזרו
כולל הורדת אפליקציית Realtek Audio Control ממיקרוספוט סטור שאגב מי שמחפש להוריד אותה ולא מצא ניתן דרך הקישור הזה קצת מוזר מאוד למה זה לא מופיע בחיפוש רגיל בחנותעד שבסוף מצאתי את הדרייבר הזה
וזה עזר
אם כי זה לפעמים עשה לי בעיות קצתהבעיה שלי היא שזה עובד עד שמכבים את המחשב אחרי שמפעילים מחדש זה חוזר לאיך שהוא היה לפני זה וצריך להתקין שוב
מישהו נתקל בזה?
למה זה קורה?אשמח לקבל את עזרת החברים
תודה רבה -
שלום וברכה
דובר פה בפורום בעבר פה ועוד על האופציה של פיצול והפרדה בין התקני שמע במחשב עבור הזרמת שמע כפול
אבל ראיתי בכמה מחשבים ניידים שאם רוצים להשתמש בהתקן אחד לאוזניות ובהתקן שני לרמקול המובנה של והמחשב זה לא עובד כי הוא מזהה את זה כהתקן אחד מצ"ב צילום מסך
אחרי הרבה חיפושים ברשת עם פתרונות שלא עזרו
כולל הורדת אפליקציית Realtek Audio Control ממיקרוספוט סטור שאגב מי שמחפש להוריד אותה ולא מצא ניתן דרך הקישור הזה קצת מוזר מאוד למה זה לא מופיע בחיפוש רגיל בחנותעד שבסוף מצאתי את הדרייבר הזה
וזה עזר
אם כי זה לפעמים עשה לי בעיות קצתהבעיה שלי היא שזה עובד עד שמכבים את המחשב אחרי שמפעילים מחדש זה חוזר לאיך שהוא היה לפני זה וצריך להתקין שוב
מישהו נתקל בזה?
למה זה קורה?אשמח לקבל את עזרת החברים
תודה רבה -
@דוד-יצחק אני לא בטוח שהבנתי למה כוונתך, אבל יש אפשרות להזרים שמע כפול בלי שום דרייבר, לפתוח את הזרמים ב 2 תוכנות, כגון אחד בכרום ואחד באדג', ואז ניתן בהגדרות מערכת להגדיר שתמיד הם יושמעו ב 2 זרמים, מצורף צילום מסך להגדרות הללו:
@I-believe כתב בשאלה | הפרדה בין התקני שמע במחשב עבור הזרמת שמע כפול:
@דוד-יצחק יש אפשרות להזרים שמע כפול בלי שום דרייבר, לפתוח את הזרמים ב 2 תוכנות, כגון אחד בכרום ואחד באדג', ואז ניתן בהגדרות מערכת להגדיר שתמיד הם יושמעו ב 2 זרמים, מצורף צילום מסך להגדרות הללו:
את זה אני יודע אתה לא הבנת מה אני מתכוון
קראת את מה שכתבתי?אני יודע שאני יכול לפצל
הבעייה היא שהמחשב לא מפצל בין התקני השמע
הבעייה היא דווקא עם הרמקול המובנה -
@דוד-יצחק יש אפשרות להזרים שמע כפול בלי שום דרייבר, לפתוח את הזרמים ב 2 תוכנות, כגון אחד בכרום ואחד באדג', ואז ניתן בהגדרות מערכת להגדיר שתמיד הם יושמעו ב 2 זרמים, מצורף צילום מסך להגדרות הללו:
את זה אני יודע אתה לא הבנת מה אני מתכוון
קראת את מה שכתבתי?אני יודע שאני יכול לפצל
הבעייה היא שהמחשב לא מפצל בין התקני השמע
הבעייה היא דווקא עם הרמקול המובנה -
@דוד-יצחק נראה לי כדאי שתפרט יותר למה כוונתך, או שתמתין שגאונים ממני יבינו ויפתרו לך...
פירטתי מספיק שהמערכת לא מפרידה בינהם ולכן אי אפשר לפצל את השמע לשני התקנים