בירור | מחפש תוכנה לשחזור קבצים/תמונות מאנדדוריד דרך המחשב
-
שלום, אני מחפש תוכנה לשחזור קבצים חינמית לשחזר מאנדרויד, יש לי עדיפות תוכנה במחשב אבל בדיעבד גם אפליקציה זה בסדר. מדובר בטאבלט עם WIFREE (אני לא יודע אם זה מנפק''מ).
נסיתי במלא תוכנות מפורסמות (TENORSHARE או DR.FONE) והם בכלל לא מזהים את המכשיר (אולי כי אין לו ניפוי בגים, אני לא יודע) אולי @שחזורמידע ידע
תודה רבה -
שלום, אני מחפש תוכנה לשחזור קבצים חינמית לשחזר מאנדרויד, יש לי עדיפות תוכנה במחשב אבל בדיעבד גם אפליקציה זה בסדר. מדובר בטאבלט עם WIFREE (אני לא יודע אם זה מנפק''מ).
נסיתי במלא תוכנות מפורסמות (TENORSHARE או DR.FONE) והם בכלל לא מזהים את המכשיר (אולי כי אין לו ניפוי בגים, אני לא יודע) אולי @שחזורמידע ידע
תודה רבה@menajemmendel כתב בבירור | מחפש תוכנה לשחזור קבצים/תמונות מאנדדוריד דרך המחשב:
יודע) אולי @שחזורמידע ידע
אני דן אותך לכף זכות שהתכוונת ל @משחזר-מידע ...
נראה לי שגם @מתכנת-חובב מתעסק עם שחזור.סליחה על התיוגים
-
תודה רבה@menajemmendel כתב בבירור | מחפש תוכנה לשחזור קבצים/תמונות מאנדדוריד דרך המחשב:
אולי כי אין לו ניפוי בגים, אני לא יודע
אכן, ככל הנראה
-
@menajemmendel כתב בבירור | מחפש תוכנה לשחזור קבצים/תמונות מאנדדוריד דרך המחשב:
אולי כי אין לו ניפוי בגים, אני לא יודע
אכן, ככל הנראה
@מישהו12 האם וויפרי אמור לחסום ניפוי באגים? הנה המגבלות שהם כותבים באתר שלהם:
אני לא רואה רשום שאין ניפוי באגים (אני לא מבין הרבה בזה)
-
@מישהו12 האם וויפרי אמור לחסום ניפוי באגים? הנה המגבלות שהם כותבים באתר שלהם:
אני לא רואה רשום שאין ניפוי באגים (אני לא מבין הרבה בזה)
@menajemmendel ניפוי באגים נמצא בהגדרות מפתחים, שהוא הרי חסום, ככה שאין ניפוי באגים
-
@menajemmendel ניפוי באגים נמצא בהגדרות מפתחים, שהוא הרי חסום, ככה שאין ניפוי באגים
@שניאור-שמח אוקיי אז אני מבין שלא יכול להיות דרך תוכנת מחשב,
האם יש אפליקציה מומלצת לזה, חינמית? -
האם יש אפליקציה מומלצת לזה, חינמית?@menajemmendel כתב בבירור | מחפש תוכנה לשחזור קבצים/תמונות מאנדדוריד דרך המחשב:
האם יש אפליקציה מומלצת לזה, חינמית?מצטער אבל אני לא מבין בזה