בירור | השלמת מילים אוטומטית משתבש
-
היה לי תקופה שהיה לי השלמת מילים כמובן לפי מה שהייתי רגיל לכתוב לדוגמא צמד המילים צהריים טובים מה שלומך או שמח לשמוע ופתאום זה הפסיק לתת לי את מה שהייתי רגיל לכתוב לדוגמא עכשיו אני כותב שמח והוא נותן לי ''במטבח'' וזה מה הבעיה
@ברנע זה בהגדרות של מקלדת Gboard יש שם קטגוריה של תיקון מילים אוטומטי תחפש זה קרה לי פעם ואם זה לא עוזר אז אתה פעם הוספת בעצמך את הקיצור מילים הזה לצורך העניין צהרים טובים אז שאתה מתחיל לכתוב זה ישר קופץ ועכשיו זה נמחק תחפש בהגדרות של המקלדת תעדכן..
-
היה לי תקופה שהיה לי השלמת מילים כמובן לפי מה שהייתי רגיל לכתוב לדוגמא צמד המילים צהריים טובים מה שלומך או שמח לשמוע ופתאום זה הפסיק לתת לי את מה שהייתי רגיל לכתוב לדוגמא עכשיו אני כותב שמח והוא נותן לי ''במטבח'' וזה מה הבעיה
@ברנע זה בהגדרות של מקלדת Gboard יש שם קטגוריה של תיקון מילים אוטומטי תחפש זה קרה לי פעם ואם זה לא עוזר אז אתה פעם הוספת בעצמך את הקיצור מילים הזה לצורך העניין צהרים טובים אז שאתה מתחיל לכתוב זה ישר קופץ ועכשיו זה נמחק תחפש בהגדרות של המקלדת תעדכן..
-
@הרב-של-השכונה דבר ראשון תודה רבה עכשיו זה נראה לי השתפר
אבל יש שם כמה סוגי מקלדות ביטלתי הכל חוץ מ המקלדת הנ''ל
כלומר יש שם מקלדת נראה לי של '' גוגל '' זה סבבה ככה? -
@הרב-של-השכונה דבר ראשון תודה רבה עכשיו זה נראה לי השתפר
אבל יש שם כמה סוגי מקלדות ביטלתי הכל חוץ מ המקלדת הנ''ל
כלומר יש שם מקלדת נראה לי של '' גוגל '' זה סבבה ככה?@ברנע כל אחד מה שנוח לו הברירת מחדל הכי טוב זה מקלדת גודל מה שאנחנו מדברים ושם בהגדרות ישנם הרבה אפשרויות מורבות
-
יש כזה דבר באופליין?
-
יש כזה דבר באופליין?
@שלמה-ברייר כן,
א. תיקון טעויות והקלדה כן גם אופליין
ב. הקלדה קולית בעיקר אנגלית אולי גם עברית וצריך להוריד את החבילה הקולית שיהיה בשימוש במצב אופליין
וכל זה רק בשהמקלדת היא ברירת מחדל
בהצלחה תעדכן אם תרצה לשימוש אופליין איך זה -
@הרב-של-השכונה תודה מאיפה מורידים את החבילה ?
ומישהו יודע אם יש כזה בעיברית?
תודה רבה! -
@הרב-של-השכונה תודה מאיפה מורידים את החבילה ?
ומישהו יודע אם יש כזה בעיברית?
תודה רבה!@שלמה-ברייר בהגדרות שפות וקלט תחפש שם תמצא עגכוני שפה ותוריד את החבילה
לגבי ההקלדה ותיקון טעויות גם אופליין עבור למקלדת בארבע שלבים הראשונים למעלה בחר תיקון טקסט ותוודא שזה מופעל אוטומטית..
-
זה לא מצריך אינטרנט להוריד?
-
זה לא מצריך אינטרנט להוריד?
@שלמה-ברייר ברור שכן מה חשבת? צריך אונליין בשביל אופליין גם בגוגל מפות בהכל זה ככה
-
האאאא חשבתי שאפשר להוריד מהמחשב ולהעביר
-
@שלמה-ברייר אולי, גם רעיון טוב על זה לא חשבתי השאלה איך
-
@שלמה-ברייר אולי תחבר בכבל את האנדרואיד שאתה רוצה למחשב ותוריד מהטלפון
-
לא יעבוד כי זה לא עושה שיהיה אינטרנט במכשיר אבל אולי אפשר להעביר ממי שכבר הוריד
-
@שלמה-ברייר בדקתי אי אפשר סופית
-
לא יעבוד כי זה לא עושה שיהיה אינטרנט במכשיר אבל אולי אפשר להעביר ממי שכבר הוריד
@שלמה-ברייר זה לא תמונה לשליחה לטלפון אחר נראלי לי שזה לא ניתן להעברה
-
למה זה לא נותן לך אינטרנט בכבל למחשב אנדרואיד ישן או מטעמי כשרות?
-
היגיון, אם יש חסימה על הנגן אז זה לא יעזור שתכניס כבל
-
היגיון, אם יש חסימה על הנגן אז זה לא יעזור שתכניס כבל
@שלמה-ברייר אה סבבה אבל לידיעתך לא כל חסימה חוסמת את האפשרות הזאת זה דרך עיקוף כזאת