בקשה | תקלה בהורדה מיוטיוב YT | עריכה - תוקן בס"ד!
-
להודיע, האתר של כתר ותורה מבוסס על YT הנ"ל.
לא עובד אצלי גם אחרי עדכון.
שכל אחד יגיד האם אצלו עובד או לא, ואחרי עדכון.
אם אפשר, כדי שאדע מה צריך לעשות.תודה רבה ותזכו למצוות.
עריכה: הלילה ישבתי על זה ובדקתי את הנושא.
בס"ד הענין תוקן - יש לעדכן למעלה בצד ימין באתר כך:
-
@es0583292679 גם אצלי נחסם YT (לא שלך, אלא של אחרים)
-
@es0583292679 אצלי נחסם אתמול בצהריים
שגיאה 418 -
ככל הנראה לא מדובר בפעולה של נטפרי אלא בעידכון של אתמול ל yt-dlq למעשה אפשר להוריד סרטונים באיכות 360 בלבד
האודיו לא עובד ככל הנראה כי זה המרה של mp4 באיכות גבוהה.עריכה: עובד מצויין בנטפרי אחרי עידכון של yt-dlq!
אגב בניתי גם ממשק להורדה באמצע פיתוח
Easy download YouTube.rarכולל אפשריות מתקדמות לייבוא קישורים (מקובץ, מהיסטורייה)
הורדות מרובות ופסי התקדמות
כעת אני רוצה להוסיף תמיכה בהורדת קישורים לסרטונים פרטיים על ידי עוגיות ועוד נותר לתקן באגים שונים -
ככל הנראה לא מדובר בפעולה של נטפרי אלא בעידכון של אתמול ל yt-dlq למעשה אפשר להוריד סרטונים באיכות 360 בלבד
האודיו לא עובד ככל הנראה כי זה המרה של mp4 באיכות גבוהה.עריכה: עובד מצויין בנטפרי אחרי עידכון של yt-dlq!
Easy download YouTube.rarכולל אפשריות מתקדמות לייבוא קישורים (מקובץ, מהיסטורייה)
כעת אני רוצה להוסיף תמיכה בהורדת קישורים לסרטונים פרטיים על ידי עוגיות ועוד נותר לתקן באגים שונים@userbot אכן, אחרי העדכון - עוזר.
-
לא הייתי כותב כלום לפני עדכון כמובן.
ניסיתי קודם לעומק את כל הדברים האלה.
אני לא עד כדי כך, נו. -
אני לא עד כדי כך, נו.@es0583292679
מה אפשר לעשות זה עובד!
אתה מוזמן לנסות האם yt-dlq לא עובד אצלך?
בקיצור זה לא נראה קשור לנטפרי -
אני לא עד כדי כך, נו.@es0583292679
yt-dlq עובד עם כמה שיטות מתוחכמות כדי להוריד בפועל את הסרטונים של יוטיוב.
יוטיוב מקשיחה כל הזמן את הגדרות הסטרימינג ואת האבטחה שלהם וכו', כך ש yt-dlq היו חייבים לחפש שיטות וטכניקות כדי כן להוריד וגם אז, לפעמים באיטיות בגלל שיוטיוב לא משחררת צ'אנקים במהירות יתר על צפיה של בן אנוש.למעשה ב yt-dlq יש עשרות סוגי פורמטים להורדה (לפעמים צריכים להוריד גם אודיו וגם ווידיאו בנפרד, ואז לאחד ולמזג אותם - זה מה שהדפדפן עושה בעצם בפורמטים מסויימים..).
לכל פורמט יש את סוג הפריצה שלו. וגם, לא כל פורמט yt-dlq מצליח אכן להוריד, לדוגמא 4K הוא לא מצליח להוריד למרות שהפורמט הזה קיים.לדוגמא כדי להוריד פורמטים נפוצים, הוא מדמה סביבת TV וכדומה ושם אין ליוטיוב את המגבלות שיש להם במכשירים האחרים.
תכל'ס יכול להיות שבגלל זה, לחלק כאן זה עובד, כי הם מורידים פורמטים שהסביבה המדומה שה-yt-dlq יוצר, פתוח בנטפרי, וחלק מהפורמטים יוצרים סביבה שנטפרי חוסמת כבר במהלך היצירה, ולכן זה נכשל. -
@es0583292679
yt-dlq עובד עם כמה שיטות מתוחכמות כדי להוריד בפועל את הסרטונים של יוטיוב.
יוטיוב מקשיחה כל הזמן את הגדרות הסטרימינג ואת האבטחה שלהם וכו', כך ש yt-dlq היו חייבים לחפש שיטות וטכניקות כדי כן להוריד וגם אז, לפעמים באיטיות בגלל שיוטיוב לא משחררת צ'אנקים במהירות יתר על צפיה של בן אנוש.למעשה ב yt-dlq יש עשרות סוגי פורמטים להורדה (לפעמים צריכים להוריד גם אודיו וגם ווידיאו בנפרד, ואז לאחד ולמזג אותם - זה מה שהדפדפן עושה בעצם בפורמטים מסויימים..).
לכל פורמט יש את סוג הפריצה שלו. וגם, לא כל פורמט yt-dlq מצליח אכן להוריד, לדוגמא 4K הוא לא מצליח להוריד למרות שהפורמט הזה קיים.לדוגמא כדי להוריד פורמטים נפוצים, הוא מדמה סביבת TV וכדומה ושם אין ליוטיוב את המגבלות שיש להם במכשירים האחרים.
תכל'ס יכול להיות שבגלל זה, לחלק כאן זה עובד, כי הם מורידים פורמטים שהסביבה המדומה שה-yt-dlq יוצר, פתוח בנטפרי, וחלק מהפורמטים יוצרים סביבה שנטפרי חוסמת כבר במהלך היצירה, ולכן זה נכשל.@אלישי
אבל אתמול זה אכן הפסיק לעבוד לי.
והיום כשעדכנתי, זה התחיל חזרה לעבוד.(אכן לפעמים בשורת הפקודה אפשר לראות איך הוא מנסה פורמטים שנתקעים בנטפרי, ואז מוצא פורמט שמצליח)
-
@אלישי
אבל אתמול זה אכן הפסיק לעבוד לי.
והיום כשעדכנתי, זה התחיל חזרה לעבוד.(אכן לפעמים בשורת הפקודה אפשר לראות איך הוא מנסה פורמטים שנתקעים בנטפרי, ואז מוצא פורמט שמצליח)
-
@צדיק-וטוב-לו-0 זכור לי שפורמט 18 מתאים לנטפרי, לא נגעתי בכלי הזה המון זמן, אבל תריץ את הפקודה יחד עם -f ואז 18
-
כעת אני רוצה להוסיף תמיכה בהורדת קישורים לסרטונים פרטיים על ידי עוגיות ועוד נותר לתקן באגים שונים -
@userbot כתב בבקשה | לצערינו הורדה מיוטיוב YT נחסם שוב על ידי נטפרי!:
Easy download YouTube.rarהממשק שלך יפה מאוד, ועובד מצוין! תודה רבה!