בירור | אילו תוכנות נצרכות בקובץ של ווינדוס לייב להפעלה בונטוי
-
אני באמצע להכין עכשיו קובץ VHDX של ווינדוס להפעלה ע"י ונטוי לבקשת @מנעמע כאן, ורציתי לשמוע מה דעתכם לגבי התוכנות שנצרכות שם.
שימו לב שניתן להתקין תוכנות לבד וזה יישאר בהפעלות הבאות, ככה שרק תוכנות שנצרכות לכולם חבל שכל אחד יטרח להתקין לבד, אבל סתם תוכנות נא לא לכתוב.
אני בינתיים חשבתי להתקין:
- כרום.
- EVERITHING.
- זיפ 7.
השאלה אם אנשים משתמשים בכזה דבר גם לאופיס, מסתבר שזה לא מצוי.
כמו כן האם יש צורך במנהל הורדות כלשהו.
אם יש למישהו דעה בענין שיכתוב כאן.
-
כרום לא בטוח שצריך, יש את אדג', חבל להעמיס.
- תעודות אבטחה של כל הסינונים
- תוכנת דרייברים כלשהי
-
@מישהו12 כתב בבירור | אילו תוכנות נצרכות בקובץ של ווינדוס לייב להפעלה בונטוי:
תוכנת דרייברים כלשהי
מיותר
יש תוכנה מובנית שנקראת עדכוני וינדוס והיא מספיקה ב99% מהמקרים@צדיק-תמים כתב בבירור | אילו תוכנות נצרכות בקובץ של ווינדוס לייב להפעלה בונטוי:
תוכנת דרייברים כלשהי
מיותר
יש תוכנה מובנית שנקראת עדכוני וינדוס והיא מספיקה ב99% מהמקריםמהניסיון כשהיא לא מספיקה אז גם התוכנה של היצרן לעדכון לא עובדת, ככה שזה כנראה באמת מיותר לחלוטין.
השאלה מה יעשה מי שרוצה להשתמש אופליין, איך בסרגיי למשל יש דרייברים שמתאימים לכל המחשבים?
-
@צדיק-תמים כתב בבירור | אילו תוכנות נצרכות בקובץ של ווינדוס לייב להפעלה בונטוי:
תוכנת דרייברים כלשהי
מיותר
יש תוכנה מובנית שנקראת עדכוני וינדוס והיא מספיקה ב99% מהמקריםמהניסיון כשהיא לא מספיקה אז גם התוכנה של היצרן לעדכון לא עובדת, ככה שזה כנראה באמת מיותר לחלוטין.
השאלה מה יעשה מי שרוצה להשתמש אופליין, איך בסרגיי למשל יש דרייברים שמתאימים לכל המחשבים?
@ע-ה-דכו-ע
יש אוספים אופליין מדובר בכ 50 GB לא משהו שכדאי להכניס. במיוחד שזה נייד ממילא
מה שכן דרייבר של עכבר די קריטי ולפעמים אין עכבר אם תצליח למצוא אוסף של דרייברי עכבר לכל המחשבים ולהתקין בלי שזה יפריע אחד לשני זה יהיה גדול! -
@ע-ה-דכו-ע
מה שכן דרייבר של עכבר די קריטי ולפעמים אין עכבר אם תצליח למצוא אוסף של דרייברי עכבר לכל המחשבים ולהתקין בלי שזה יפריע אחד לשני זה יהיה גדול!@userbot כתב בבירור | אילו תוכנות נצרכות בקובץ של ווינדוס לייב להפעלה בונטוי:
@ע-ה-דכו-ע
מה שכן דרייבר של עכבר די קריטי ולפעמים אין עכבר אם תצליח למצוא אוסף של דרייברי עכבר לכל המחשבים ולהתקין בלי שזה יפריע אחד לשני זה יהיה גדול!יש לי אפשרות להכניס את האוסף של הדרייברים של MEDICAT.
זה שוקל 2.5 ג'יגה, כדאי להכניס את זה?עריכה: ניסיתי וראיתי שעדיין לא עבד לי המשטח מגע, אז אני מוחק את הדרייברים וייאלצו להסתדר עם עכבר חיצוני ובלי וויפי ובלי רמקולים, עד שיעדכנו ע"י חיבור לרשת.
לפחות יש לזה מעלה על פני דיסק טכנאים בISO שאחרי שיעדכנו פעם אחת זה מועיל לתמיד לאותו סוג מחשב. -
@userbot כתב בבירור | אילו תוכנות נצרכות בקובץ של ווינדוס לייב להפעלה בונטוי:
@ע-ה-דכו-ע
מה שכן דרייבר של עכבר די קריטי ולפעמים אין עכבר אם תצליח למצוא אוסף של דרייברי עכבר לכל המחשבים ולהתקין בלי שזה יפריע אחד לשני זה יהיה גדול!יש לי אפשרות להכניס את האוסף של הדרייברים של MEDICAT.
זה שוקל 2.5 ג'יגה, כדאי להכניס את זה?עריכה: ניסיתי וראיתי שעדיין לא עבד לי המשטח מגע, אז אני מוחק את הדרייברים וייאלצו להסתדר עם עכבר חיצוני ובלי וויפי ובלי רמקולים, עד שיעדכנו ע"י חיבור לרשת.
לפחות יש לזה מעלה על פני דיסק טכנאים בISO שאחרי שיעדכנו פעם אחת זה מועיל לתמיד לאותו סוג מחשב.מישהו יכול להיכנס לכתובת http://www.gigabase.com/getfile/HXO91X.ykaEZcq37ofynVQBB/Touchpad-Alps-10.100.404.114-Fujitsu2.7z.html
ולראות מה יש שם?חסום לי בנטפרי.
צריך לבדוק אם זה מכיל משהו ולא סתם קישור ישן.
אם זה רלוונטי יהיה אפשר להוריד משם חבילות של דרייברים למשטח מגע בלבד להכניס בדיסק.ניסיתי לשאול את GPT מה הוא רואה שם והוא טען לי שנראה לו שזה לא מכיל משהו, אז לכן אני אשמח אם מישהו יבדוק את זה קודם, ואם כן אז אני אראה איך להוריד משם את הקבצים
-
מישהו יכול להיכנס לכתובת http://www.gigabase.com/getfile/HXO91X.ykaEZcq37ofynVQBB/Touchpad-Alps-10.100.404.114-Fujitsu2.7z.html
ולראות מה יש שם?חסום לי בנטפרי.
צריך לבדוק אם זה מכיל משהו ולא סתם קישור ישן.
אם זה רלוונטי יהיה אפשר להוריד משם חבילות של דרייברים למשטח מגע בלבד להכניס בדיסק.ניסיתי לשאול את GPT מה הוא רואה שם והוא טען לי שנראה לו שזה לא מכיל משהו, אז לכן אני אשמח אם מישהו יבדוק את זה קודם, ואם כן אז אני אראה איך להוריד משם את הקבצים
@ע-ה-דכו-ע קישור לא תקין.