בירור | סים למכשיר ווייז דרך המלך
-
עומד להסתיים לי ההתקשרות עם דרך המלך האם ניתן לקנות סים אחר ואיזה יהיה לי זול עם קליטה טובה בכבישים
@chaum כתב בבירור | סים למכשיר ווייז דרך המלך:
האם ניתן לקנות סים אחר ואיזה יהיה לי זול
כן, ניתן לקנות סים אחר
לא צריך עם סינון אם לא הפריע לך שגם שלהם לא מסונן בכלל! (חוץ ממה שהם טוענים שהסים שלהם נחסם אם אתה משתמש בו במכשיר אחר)וכל דבר כמעט שתמצא יהיה יותר זול ממה שהם מציעים למי שרוצה להמשיך (1 ג'יגה ב20 שקל)
-
האם ניתן לקנות סים אחר ואיזה יהיה לי זול
כן, ניתן לקנות סים אחר
לא צריך עם סינון אם לא הפריע לך שגם שלהם לא מסונן בכלל! (חוץ ממה שהם טוענים שהסים שלהם נחסם אם אתה משתמש בו במכשיר אחר)וכל דבר כמעט שתמצא יהיה יותר זול ממה שהם מציעים למי שרוצה להמשיך (1 ג'יגה ב20 שקל)
@אברהם-אבינו-1
יש את 'מהלכא' שהם מתחרים של מושגח+ ודרך המלך והוא יכול להציע לך סים במחיר יפה
0527100732
הוא גם כמו דרך המלך בענין של סינון הסים ע"י שיוך הסים למכשיר וחסימתו בהוצאה
ההבדל ביניהם שאצלו זה בלי 'פשלות'... -
יש כאן חבילות זולות של סים דאטה (אינטרנט בלבד).
יעבוד לך במכשיר דרך המלך מנסיון.
אפשר גם לעשות מנוי של סים דאטה ב019 או בהוט מובייל באזור 12 ש"ח לחודש.@חיליק מניסיון כל הסינונים המוצעים עם סינון לפי בחירת אתרים זה נפרץ בלי לנסות אפי' - מנסיון
הטלפון שהבאתי יכול להיות שיביא גם ב5-8 שח לסיםואגב, כל המכשירים של מושגח ודרך המלך מסוננים לזמן מוגבל(עד 2025 מנוי מושגח היה ל5 שנים מעכשיו הקטינו את המנוי ל3 שנים), כך שיגיע זמן ותצטרך לשלם על הסינון...
-
@חיליק מניסיון כל הסינונים המוצעים עם סינון לפי בחירת אתרים זה נפרץ בלי לנסות אפי' - מנסיון
הטלפון שהבאתי יכול להיות שיביא גם ב5-8 שח לסיםואגב, כל המכשירים של מושגח ודרך המלך מסוננים לזמן מוגבל(עד 2025 מנוי מושגח היה ל5 שנים מעכשיו הקטינו את המנוי ל3 שנים), כך שיגיע זמן ותצטרך לשלם על הסינון...
-
@יאיר-י. דרך המלך זו חסימה על המכשיר לא על הסים, אם הוא רוצה סים מסונן זה סיפור אחר.
המנוי ל3 שנים הוא על הסים, אבל הסינון על המכשיר נשאר לתמיד.@חיליק הריני לחדש לך שלא
הסינון של מושגח, שבעצם דרך המלך עובדים איתו זה בנוי על תוכנת סינון עם רישיון ל5 שנים סינון על המכשיר ודרך המלך מוכרים לך 3שנים עם סים וכו' ולכולם נשאר זמן הגנה אחרי שהמנוי הסתיים וזה כנראה המקור לטעותהסימים כולם הם ללא סינון!!! כמו שהזכרתי והם עובדים על שיוך בין הסים למכשיר וברגע הוצאת הסים הוא נחסם
דרך המלך לפעמים יש תקלות וב'מהלכא' לבנתיים זה חסימה הרמטית
וגם מחיר טוב ומומלץ -
עומד להסתיים לי ההתקשרות עם דרך המלך האם ניתן לקנות סים אחר ואיזה יהיה לי זול עם קליטה טובה בכבישים
לו לעצתי תשמע, ואם אתה חס על נפשך ועל נפש בני ביתך, תעשה סים של אר אל ב14 שח לחודש וויז בלבד- שילמת עוד כמה שקלים וניצלת מבאר שחת
-
@חיליק הריני לחדש לך שלא
הסינון של מושגח, שבעצם דרך המלך עובדים איתו זה בנוי על תוכנת סינון עם רישיון ל5 שנים סינון על המכשיר ודרך המלך מוכרים לך 3שנים עם סים וכו' ולכולם נשאר זמן הגנה אחרי שהמנוי הסתיים וזה כנראה המקור לטעותהסימים כולם הם ללא סינון!!! כמו שהזכרתי והם עובדים על שיוך בין הסים למכשיר וברגע הוצאת הסים הוא נחסם
דרך המלך לפעמים יש תקלות וב'מהלכא' לבנתיים זה חסימה הרמטית
וגם מחיר טוב ומומלץ -
@יאיר-י. כתב בבירור | סים למכשיר ווייז דרך המלך:
הריני לחדש לך שלא
מה אתה בעצם אומר? שאחרי 3 שנים גם המכשיר עצמו ללא סינון?
-
@YOLEVI אני אומר שהמכשיר אחרי פקיעת תוקף רישיון הסינון לא יעבוד לך עם סים ללא תשלום על רישיון חדש ממושגח או דרך המלך
אבל המכשיר וודאי לא ייפתח ללא סינון!!@יאיר-י. כתב בבירור | סים למכשיר ווייז דרך המלך:
@YOLEVI אני אומר שהמכשיר אחרי פקיעת תוקף רישיון הסינון לא יעבוד לך עם סים ללא תשלום על רישיון חדש ממושגח או דרך המלך
אבל המכשיר וודאי לא ייפתח ללא סינון!!חידוש גדול
כמדומה לי שראיתי פעם מכשיר מס' שנים אחרי ה3 שנים שעובד אבל אבדוק -
אבל המכשיר וודאי לא ייפתח ללא סינון!!@יאיר-י. כתב בבירור | סים למכשיר ווייז דרך המלך:
אני אומר שהמכשיר אחרי פקיעת תוקף רישיון הסינון לא יעבוד לך עם סים ללא תשלום על רישיון חדש ממושגח או דרך המלך
אבל המכשיר וודאי לא ייפתח ללא סינון!!אין לי מושג על מה אתה מדבר
יש לי מכשיר של דרך המלך שקניתי לפני יותר מ-4 שנים והמכשיר עדיין פועל בלי שום בעיה!
אולי השתנה משהו בנהלים שם, אני לא יודע
אבל גם שאלתי אותם בזמנו כשסיימתי את ה-3 שנים והם אמרו לי שאין לי שום בעיה להמשיך להשתמש במכשיר גם אם אני לא ממשיך דרכם -
אני אומר שהמכשיר אחרי פקיעת תוקף רישיון הסינון לא יעבוד לך עם סים ללא תשלום על רישיון חדש ממושגח או דרך המלך
יש לי מכשיר של דרך המלך שקניתי לפני יותר מ-4 שנים והמכשיר עדיין פועל בלי שום בעיה!
אבל גם שאלתי אותם בזמנו כשסיימתי את ה-3 שנים והם אמרו לי שאין לי שום בעיה להמשיך להשתמש במכשיר גם אם אני לא ממשיך דרכם@אברהם-אבינו-1 כתב בבירור | סים למכשיר ווייז דרך המלך:
אבל גם שאלתי אותם בזמנו כשסיימתי את ה-3 שנים והם אמרו לי שאין לי שום בעיה להמשיך להשתמש במכשיר גם אם אני לא ממשיך דרכם
אתה מזכיר לי שגם אני שאלתי וענו לי שאני יכול להמשיך להשתמש עם איזה סים שאני רוצה
@יאיר-י. אתה מכיר מכשיר שהפסיק לעבוד?
-
אבל גם שאלתי אותם בזמנו כשסיימתי את ה-3 שנים והם אמרו לי שאין לי שום בעיה להמשיך להשתמש במכשיר גם אם אני לא ממשיך דרכם@אברהם-אבינו-1 כתב בבירור | סים למכשיר ווייז דרך המלך:
אמרתי 5 שנים רשיון ההגנה של מושגח עובד על המכשירים, ומתחילת 2025 הורידו את זה ל3 שנים
פירושו ששנתיים אחרי שסים דרך המלך נגמר עדיין המכשיר עובד
@YOLEVI בדקת מכשיר לאחר 5 שנים מהקנייה שלו?