עזרה | הוצאת מידע מפלאפון כשר בכל מחיר
-
יש לי פלאפון QLYX Q-3 שלא נדלק, יש לי בו הקלטות מאד חשובות מעוניין להוציא אותם גם בהשקעה כספית.
אשמח למידע על טכנאים שמתעסקים בנושא. -
יש לי פלאפון QLYX Q-3 שלא נדלק, יש לי בו הקלטות מאד חשובות מעוניין להוציא אותם גם בהשקעה כספית.
אשמח למידע על טכנאים שמתעסקים בנושא.@סליחה-על-השאלה.. בוקר טוב.
לפני שאתה רץ לטכנאי, ספר לנו מה אתה יודע ולמה הוא לא נדלק.
בדקת את הדברים הרגילים? סוללה, שקע טעינה, כפתור ההדלקה, וכו?
ובלי קשר, יכול להיות שזה רק המסך? אם יש רטט כלשהו כשנדלק יכול להיות שזה רק המסך ואז אפשר להסתדר.
בהצלחה -
@סליחה-על-השאלה.. בוקר טוב.
לפני שאתה רץ לטכנאי, ספר לנו מה אתה יודע ולמה הוא לא נדלק.
בדקת את הדברים הרגילים? סוללה, שקע טעינה, כפתור ההדלקה, וכו?
ובלי קשר, יכול להיות שזה רק המסך? אם יש רטט כלשהו כשנדלק יכול להיות שזה רק המסך ואז אפשר להסתדר.
בהצלחה@coolהפלאפון לא נדלק, יש בטריה טעונה, זה לא מסך כי אין רטט, בכל מקרה אני יצטרך טכנאי השאלה אם זה בשביל להוציא את הנתונים או רק בשביל לתקן אותו
-
@coolהפלאפון לא נדלק, יש בטריה טעונה, זה לא מסך כי אין רטט, בכל מקרה אני יצטרך טכנאי השאלה אם זה בשביל להוציא את הנתונים או רק בשביל לתקן אותו
@סליחה-על-השאלה.. אני מכיר את היבואן אתה רוצה שאשאל אותו?
אגב, המכשיר עדיין באחריות? -
אשמח למידע על טכנאים שמתעסקים בנושא.@סליחה-על-השאלה.. כתב בעזרה | הוצאת מידע מפלאפון כשר בכל מחיר:
אשמח למידע על טכנאים שמתעסקים בנושא.@ishay מספר 1 בזה
-
@סליחה-על-השאלה.. כתב בעזרה | הוצאת מידע מפלאפון כשר בכל מחיר:
אשמח למידע על טכנאים שמתעסקים בנושא.@ishay מספר 1 בזה