מדריך | תוסף משלים למיילטראק - תרגום סטטוסים לעברית ומחיקת חתימת המייל
-
@I-believe קודם כל, יפה מאוד!
התרגום הרבה יותר משופר כמו שציינת...
(ותודה שהשארת קרדיט
)אם אפשר להעיר, בטולטיפ המקורי יש לינק להיסטוריית המעקב אבל הסקריפט משבש את הטולטיפ המקורי ומציג רק את הטקסט בלי הקישור המוטמע...
אני עבדתי עוד חתיכת זמן כדי שהוא יצמד לטולטיפ המקורי (שאני חושב שהוא עדין יותר ממה שנוצר מהסקריפט המעודכן - אבל על טעם וריח...) ורק יערוך את הטקסט של הסטטוס...@יוסף-אלחנן כתב במדריך | תרגום הסטטוס של ה
️
️ במיילטראק 2:@I-believe קודם כל, יפה מאוד!
(ותודה שהשארת קרדיט
)מגיע לך הרבה קרדיט... 🫡
אם אפשר להעיר, בטולטיפ המקורי יש לינק להיסטוריית המעקב אבל הסקריפט משבש את הטולטיפ המקורי ומציג רק את הטקסט בלי הקישור המוטמע...
אני עבדתי עוד חתיכת זמן כדי שהוא יצמד לטולטיפ המקורי (שאני חושב שהוא עדין יותר ממה שנוצר מהסקריפט המעודכן - אבל על טעם וריח...) ורק יערוך את הטקסט של הסטטוס...לא שמתי לב שאתה הצלחת להתגבר על הבעיה הזו, כמובן שהכל נעשה בעזרת צ'אט GPT, כך שאצטרך להתייעץ איתו על כך... אם אתה מזהה את הנקודה אשמח שתשתף אותי, ואעדכן.
עריכה: אני בדרך לפתרון, אעדכן בהמשך בפוסט הראשון.בעיקרון רציתי לכתוב את הפוסט כתגובה למדריך שלך, אך עדיין אין לי הרשאה להגיב שם.
-
@יוסף-אלחנן כתב במדריך | תרגום הסטטוס של ה
️
️ במיילטראק 2:@I-believe קודם כל, יפה מאוד!
(ותודה שהשארת קרדיט
)מגיע לך הרבה קרדיט... 🫡
אם אפשר להעיר, בטולטיפ המקורי יש לינק להיסטוריית המעקב אבל הסקריפט משבש את הטולטיפ המקורי ומציג רק את הטקסט בלי הקישור המוטמע...
אני עבדתי עוד חתיכת זמן כדי שהוא יצמד לטולטיפ המקורי (שאני חושב שהוא עדין יותר ממה שנוצר מהסקריפט המעודכן - אבל על טעם וריח...) ורק יערוך את הטקסט של הסטטוס...לא שמתי לב שאתה הצלחת להתגבר על הבעיה הזו, כמובן שהכל נעשה בעזרת צ'אט GPT, כך שאצטרך להתייעץ איתו על כך... אם אתה מזהה את הנקודה אשמח שתשתף אותי, ואעדכן.
עריכה: אני בדרך לפתרון, אעדכן בהמשך בפוסט הראשון.בעיקרון רציתי לכתוב את הפוסט כתגובה למדריך שלך, אך עדיין אין לי הרשאה להגיב שם.
@I-believe קודם כל ממש תודה זה ממש טוב
רק זה אצלי עדיין באנגלית יש לך מושג מה יכול להיות הסיבה? -
@I-believe קודם כל ממש תודה זה ממש טוב
רק זה אצלי עדיין באנגלית יש לך מושג מה יכול להיות הסיבה?@מיכאל-הראל ריעננת את המייל?
מה אתה רואה כשאתה לוחץ על האייקון של התוסף?

-
@מיכאל-הראל ריעננת את המייל?

@יוסף-אלחנן כתב במדריך | תרגום הסטטוס של ה
️
️ במיילטראק 2:@מיכאל-הראל ריעננת את המייל?

ג''א מצטרף להודות על היוזמה.
אך גם לי נשאר באנגלית, רעננתי, ואני רואה אותו דבר כמוך בתוסף.
-
@מיכאל-הראל ריעננת את המייל?

@יוסף-אלחנן כן אבל עזוב עשיתי בסוף את snov io
תודה בכל אופן -
לבקשת @בנימין-מחשבים הסקריפט עודכן כעת בצורה מתוקנת עם שמירה על הקישורים.
-
לבקשת @בנימין-מחשבים הסקריפט עודכן כעת בצורה מתוקנת עם שמירה על הקישורים.
-
הסקריפט עודכן כעת, וכולל בתוכו גם מחיקת חתימת המייל של מיילטראק (בנוסף לשיפור התרגום והכללת מילים חדשות).
@I-believe אני יוצר תוסף עצמאי של זה
חכו ותראו -
@I-believe אני יוצר תוסף עצמאי של זה
חכו ותראו -
@רפי-סאם זה בכוונה כך, יותר נוח (לי לפחות) דרך Tampermonkey, מאשר לטעון דרך המחשב, ואז צריך להיזהר לא לשנות את המיקום של זה במחשב, אא"כ אתה מעלה את זה לחנות גוגל.
@I-believe אני מתכנן להעלות את התוספים שלי לחנות
אבל ייקח לי זמן אז בכ"מ....
תוסף משלים למיילטראק.zip -
י יאיר דניאל התייחס לנושא זה