בקשת עזרה | דחוף מאד! מחקתי טוטאלית חלק גדול מההורדות במחשב נייח SSD איך אני יכול לדעת קודם מה נמחק? ואיך הכי מומלץ לשחזר?
-
בלחיצה בפזיזות בחרתי את כל הקבצים בהורדות ומחקתי חלק גדול מהם, עכשיו אני לא יודע מה הקבצים שנמחקו.
ואיך לשחזר.
אשמח לעזרת המומחים. -
-
בלחיצה בפזיזות בחרתי את כל הקבצים בהורדות ומחקתי חלק גדול מהם, עכשיו אני לא יודע מה הקבצים שנמחקו.
ואיך לשחזר.
אשמח לעזרת המומחים.@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת עזרה | דחוף מאד! מחקתי טוטאלית חלק גדול מההורדות במחשב נייח SSD איך אני יכול לדעת קודם מה נמחק? ואיך הכי מומלץ לשחזר?:
ואיך לשחזר.
אשמח לעזרת המומחים.הם לא מופיעים בסל המחזור?
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת עזרה | דחוף מאד! מחקתי טוטאלית חלק גדול מההורדות במחשב נייח SSD איך אני יכול לדעת קודם מה נמחק? ואיך הכי מומלץ לשחזר?:
ואיך לשחזר.
אשמח לעזרת המומחים.הם לא מופיעים בסל המחזור?
@א.מ.ד.
כתבתי בכותרת שמחקתי טוטאלית והתכוונתי שזה לא לסל מיחזור.
אבל איך שהבנתי כבר אין דרך... -
@א.מ.ד.
כתבתי בכותרת שמחקתי טוטאלית והתכוונתי שזה לא לסל מיחזור.
אבל איך שהבנתי כבר אין דרך...@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת עזרה | דחוף מאד! מחקתי טוטאלית חלק גדול מההורדות במחשב נייח SSD איך אני יכול לדעת קודם מה נמחק? ואיך הכי מומלץ לשחזר?:
איך אני יכול לדעת קודם מה נמחק?
כל תוכנת שחזור טובה יכול להראות לך מה נמחק
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת עזרה | דחוף מאד! מחקתי טוטאלית חלק גדול מההורדות במחשב נייח SSD איך אני יכול לדעת קודם מה נמחק? ואיך הכי מומלץ לשחזר?:
איך אני יכול לדעת קודם מה נמחק?
כל תוכנת שחזור טובה יכול להראות לך מה נמחק
@משחזר-מידע
Disk Drill / R-Studio
גם נקרא תוכנת שיחזור טובה?
והאם זה יצליח לשחזר לי או כמו שאתה אומר רק להראות מה נמחק? -
@משחזר-מידע
Disk Drill / R-Studio
גם נקרא תוכנת שיחזור טובה?
והאם זה יצליח לשחזר לי או כמו שאתה אומר רק להראות מה נמחק?@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת עזרה | דחוף מאד! מחקתי טוטאלית חלק גדול מההורדות במחשב נייח SSD איך אני יכול לדעת קודם מה נמחק? ואיך הכי מומלץ לשחזר?:
והאם זה יצליח לשחזר לי
לא דובר על שחזור
דובר רק על להראות מה נמחק
כשמדובר בSSD וTRIM הופעל כבר אין מה לעשות ברמה הביתית (בקושי ברמה המקצועית) -
R-Studio
R-Studio אם יש משהו ברמה הביתית תעשה עבודה טובה לכאורה